Отговори
# 90
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
ние вода си имаме така че кафето днес е от мен. Wink

petia_d75 ти в коя чест на града живееш та ви спират и на вас водата. Ннещо авария ли е имало? То аз толкова голяма реката май никога не съм я виждала, Струма и тя доста пълноводна е станала, та мисля в неделя да отида най-накрая на рафтинг.
Дани Ч трябва да ти каже какви са ценитев х. Делта, аз лично обаче не бих изпуснала възможност да отида там. Сега обработвам Венци за хотелчето на Селесте,почти се е навил. Laughing
Нинка, Джуджавчице от колко часа ще ви е тържеството и свободен ли ще е достъпа до залата. Аз съм до 7ч на работа, но Вики и баба и могат да отидат. И от мен успешно представяне на дечицата и ще чакаме снимки после. Wink

# 91
Добро утро и от мен!
Аз съм тук от доста време, но си трая, докато сложите кафе.
Мама ми е на гости от вчера. Много е хубаво...още по-близки сме си..сутринта й направих кафе да си гледа Брук и Ридж, докато се намързелува...а довечера ще ходим на маааалко шопинг терапия...
Хубав ден да имате днес!

# 92
Марси нашия блок е на ул.Васил Левски, срещу заведението Камъка/бившето Зеления камък, сега му смениха цвета и името/ . Сигурно заради смяната на водопровода ни спират водата.
Изпратих ти съобщение на лс.

Обзе ме носталгия, като четях Селесте, и на мен ще ми е приятно да пия кафе с майка ми, но тя е доста далече...

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 09:35 от petia_d75

# 93
Добро утро! Ето ви кафе - ние поне имахме вода сутринта, сега съм на работа и давам автографи.

# 94
  • 42.016399,23.101179
petia_d75 аз там близичко съм била на квартира, така че се сетих къде си. В блока на КАМЪКА живее моя приятелка, но тя сега е в Германия. Приятел на Венци също живее там. А срещу този блок, но малко по нагоре (има магазин за бельо от долу) живее моя колежка. Wink
И за ти писах на лични, дано да съм ти помогнала, ако не си ме разбрала пак пиши. Laughing
Браво Селесте екстра си си ти. Завиждам ти и за мама и за шопинга.Wink

# 95
И аз пък се сетих къде живее Петя!  Mr. Green
Нещо мудно ми започва денят..ровя из нета за почивката в края на юни, ама не намирам нищо

# 96
  • 42.016399,23.101179
Селесте чак сега си отворих пощата, благодаря много за офертата. Laughing

# 97
Марси, дано тази информация подейства още по-убедително на твоя Венци Simple Smile
Сега звънях да викна куриери, че имаме пратки....и не знам как, ама вместо с куриерската фирма съм се свързала с 6-то Районно...на мен ми стана смешно, ама на жената от Райнното никак не й беше до усмивки..

# 98
Още едно уточнение за моя блок-
трябваше да добавя, че на партера са магазините на Теохарови за мебели и на ВладиВес за бяла техника/даже неговата табела е на входа ни, около нея имаше спорове между съседите, но това е друга тема/.

# 99
Петя, в хотел Делта тройна стая е 90лв, ние бях ме трима възрастни с три деца още като резервирах ме им казах ме и те ни предложиха тройка. Хотела е много хубав стаите са просторни, обслужването е на ниво на мен лично много ми хареса.
Селесте, дай малко повече инфо за твоята почивка, че мисля да навия Иво Август месец да отидем там

# 100
Дани, изпрати ми на лични мейла си, за да ти пратя файла+сайта на комплекса

# 101
Благодаря за информацията на Daniela_ch
Ще се почудя още малко за хотела-днес ми е ден за размисъл Laughing

# 102
  • Благоевград
Момичета привет!
Виждам , че почивки обсъждате - завиждам ви благородно на плановете и на
реализираните вече почивки.
Аз днес много се изнервих - чак не мога да се позная, как така успяха да ме
извадят от равновесие някои хора  #2gunfire #Cussing out
Та в знак на протест известно време си четох по форума и искам
да ви споделя една тема , която ме впечатли.
Защото имаме подобен случай и при нас. Сега засичам след колко време ще
повторят обаждането - а дано се откажат вече  Laughing
Та ето и темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398101.0][url]http://www … hp?topic=398101.0[/url]
petia_d75 в този район живее и брат ми . Grinning
Джинджер съжалявам, че днес не успяхме да се видим.
Ти намерили ги ....
чао   bouquet

# 103
Да Деси намерих ги Sunglasses но за сега нищо,уж има някакви интересни оферти но да видим,дари им казах че търся на половин ден,но ще видим Thinkingявно трябва по-често да ги притеснявам Crossing Arms
Съжалявам че не успяхме да пийнем кафенце,всъщност ти с нас защото ние пак се бяхме събрали форумски отряд Mr. Greenи си припомнихме времето когато никой почти не пишеше в темата а сега колко много сме станали но може и още да се желае Peace
За почивките ви се радвам на всички планувайте и изпълнявайте после ще разказвате Hug
За рафтинга аз и казах на Марси че ми е доста екстремно на мен но със сигурност ще вдига яко адреналина #Crazyтака че дерзай Марси Hug
Селесте и на мене ми стана мило като разказваш и на мен веднъж майка ми беше на гости и обикаляхме вечерта заведенията и на другият ден кафенета и сладкарници много беше хубаво Flutter
Днес се проклех с токчетата си,утре съм с равни чехли на всяка цена Naughty
За съвсем малко си изтървах автобуса,защото се замотах в общината  но поне си подадох документите за детските и се примолих на Жорчето да ме прибере че в тая жега и на тези обувки просто полудях smile3511

# 104
здравейте
Силви спи, чакам я да се събуди и започваме да се оправяме за тържеството.
Ели, ако ни видиш свиркай.
Марси, къде ходиш на рафтинг? Искам и аз, но не мога да плувам, ако стане нещо.Когато пътуваме за Кресна реката е пълна с ентусиасти, Марти пък като ги види му става лошо, пречели му на риболова ( макар че сега не ходи, нали е забранен ), а мен толко много ме кефят.
Хайде чао Силви се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт