Отговори
# 165
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУЧИЯ!!!
Петя, да ти е живо и здраво детенцето, много да те радва и слушка.
Весело изкарване на празника!!!

# 166
на Лучия честит рожден ден да е жива здрава и късметлива в живота
на мама Петя пожелавам един вълнувъщ ден изпълнен с усмивки и весело настроение
   bouquet

така смогнах и аз

пингвини

лаленца

снимки

момичета я пробвайте сега дали се отварят клипчетата

# 167
Да се похваля, Румен е приет в десетката и от есен, здраве и живот, е на градина...

леле Билянче кога стана за детска Румката  Hug

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУЧИЯ!!!
Да е здрава и много щастлива! Да радва мама и тати и да ги слушка!

Tada newsm59 Tada

Темата се развива стремглаво, вече не помня кой какво е писал след тези 2 нови за мен страници  Mr. Green

Дани, срещнах твоя Жужу вчера, но не съм го водила на кафе, споко  Joy

# 169
Добро утро,Ели научих своевременно снощи за вашата тайна среща при чешмата с моят Жужу Naughty Shocked Twisted Evilно добре че си го заговорила че не те е познал отначало Peaceпък и те сватанаците трябва да се познават,та във връзка с това дали да не намина към Любо нещо ако имаме по колите за ремонт да си помисля newsm78 hahaha

Погледах малко клипче снощи и малко снимки сега,но много ми се спи и ще си продължа сънчето,след страхотната закуска която си спретнах Blush

Честит шести рожден ден на Лучия да е жива и здрава,жизнерадостна и игрива,весела и щастлива  bouquet

Петя,честит празник и на теб,че то без майките за къде сме Hugи чакаме снимки още утре да пуснеш от днешното тържество Peace

# 170
Добро утро!
Честит рожден ден на Лучия! Много здраве, щастие и късмет!

Марси, десетката е на "Илинден" - по пътя от МГ за цветарките. А стана за градина детето, защото е роден в края на годината и ноември ще стане на три. Малко ми е жал за него, неговите приятелчета, родени януари и февруари, остават в яслата, ама...това е. Майка му и баща му пък са от късметлиите шестгодишни на училище, така че ще си е традиция...

# 171
Билянче и аз съм от 6-годишните страдащи, но въпреки всичко ме беше яд, че Ивана е януари и ще тръгне много късно на градина, сега обаче свикнах с мисълта и дори се радвам, че ще е вечно най-дъртото магаре и в училище  Mr. Green

Дани, мини към мъж ми, нямам против  Laughing

# 172
  • Благоевград
petia_d75 Честит Рожден Ден на твоята принцеска!
Да ви е жива и здрава , много да ви радва!

puhelota отвориха се и клипчетата и снимките!
Още веднъж поздравления за децата, прекрасни са !
  bouquet
рetia_d75 от около 10-ина дни не сме имали обаждания, дано да престанат
тези безмислени и изнервящи позвънявания!  ooooh!

Лек и успешен ден на всички ! Grinning

# 173

Дани, мини към мъж ми, нямам против  Laughing

айде тия двете нещо ги напече жегата

готвите се за предаването Размяна на съпрузи ли

# 174
Абе, не съм навита за размяната на съпрузи, защото Дани го е свикнала Жужу на хубави домашни манджички и аз ще бъда изгонена от там моментално

# 175
да бе права си
ще разглези  и Любо та после  в чудо да се видиш
 Joy

# 176
  • Благоевград
Marci Днес ли е абитуриентската на икономиката ?
Ти ще ходиш ли ?
За утре подготвяш ли се? Вики баба й ли ще я пази?
 newsm78
Аз ти бях казала, че ще пътувам, но пак се отложи.Баща ми вчера се прибра
внигнал кръвното и днес брат ми го води по доктори за изследвания .
Така че сме си тук, ако случайно се прибереш по-рано от рафтинга звънни
да се видим. Grinning

# 177
Момичета благодаря на всички за хубавите пожелания, много ме развълнувахте.

Лучия е много възбудена от рождения ден, постоянно говори за роклята и обувките с токчета, които сме приготвили за детското парти. За подаръци въобще не споменава, учудващо за дете newsm78
Тя си избра торта със Спондж Боп, взехме и такива салфетки,чашки,чинийки. Тази година сме на такава тема. Миналата година тортата беше с принцеса и сега пак очаквах да е така, но детето ме изненада.
С какво ли още предстои да ме учудва занапред.... Rolling Eyes

# 178
  • Благоевград
petia_d75 къде ще бъде партито ?

# 179
Desi партито ще бъде в Ларж, над магазин Космос. Единствено там успяхме да намерим места, сега около абитуриентските трудно се намират места. Искахме да е на закрито, ако завали да няма проблеми. Иначе много ми допадна идеята за Лоди, но имам спомен от едно парти,което завърши със силен дъжд там.
Всъщност в Ларж празнуваме вече няколко пъти, 3 или 4, познават ни там, децата тичат и играят на воля. Е, други посетители почти няма, само като видят, че има детско парти и се отказват.
малко съм притеснена и аз как ще мине всичко....
/писах ти на лични- имам един въпрос/

Общи условия

Активация на акаунт