Отговори
# 195
  • Бургас
Marci , благодаря Simple Smile

Възможно е да..., но не съм сигурна Simple Smile В К-л съм учила във 2ро, музикална паралека, а в Бл-д завърших със специалност Английска филология Simple Smile

Наистина ще се радвам да следя темичката и да пиша от време на време, защото ... абе там си ми е част от живота, съществена част от живота и ми лиспва Simple Smile

Ето ме с детенце

# 196
Е не мога да не се включа, щом видях снимката на Албенка  Grinning
Албенка, здравей как сте с малката Лина? Сигурно сега се чудиш коя съм, но ще те оставя малко да се почудиш  Wink, много се радвам че се срещаме тук.
За среща съм за, но на 31 Май ние няма да сме тук, нали на 29,30 и 31 е националната среща на февруарчетата, но нищо ние ще дойдем на следващата.
Честит рожден ден на Лучия, макар и със закъснение да расте хубаво и послушно дете

# 197
  • 42.016399,23.101179
ben78 мого си ми позната, ако и живееш някъде около 2ро, то почти сме в една махала.  Wink
Малката е голяма сладурана. Hug
Дани къде ще е вашата среща? Много дълга чак 3 дни. Браво!!! Laughing

# 198
  • Бургас
 Laughing  аз познавам една Дани с детенце в Бл-д Wink Пък и снимката видях в началото  Mr. Green  Hug Много гушки и за вашто бебо  Hug Пък и в подписа сега има един линк дет ще ми извади очите  Mr. Green Hug Hug

Marci , живеех около плажа, но учех в 2ро в К-л, а в Бл-д около 3то..., че не разбрах за кой град ми говориш  Wink

# 199
  • 42.016399,23.101179
Привет,
къде сте се скрили всички? newsm78
С Нинка и Деси сутринта си спретнахме форумска среща във фризьорският салон. Wink
Аз сега стягам багажа и след малко потеглям към Кресна. Laughing
Бени аз живея в Кюстендил близо до 6 то и не мога да се сетя откъде си ми толкова позната. Все си мисля че не е само от автобусите до Кн и обратно. newsm78

# 200
Здравейте в тази жега Wink
ние цял преди обед обикаляхме за тротинетки и купихме със спайдърмени много са готини,децата им се радват много и Аси веднага я подкара безпроблем а Криси още я бута но и той ще се научи Grinningвзехме им и джапанки със спайдъри от магазинчето на Пухелотка(аз смятах че е за стока а тя по фризьорите се развява Crossing Arms)
Изпържихме си за обяд картофки в новият фритюрник Mr. Greenаз четох в нета и видях че сме уцелили пише че за четвъртата годишнина се подаряват електроуреди Peace

Сега ще спим всички защото е много горещо Flutter

ben78 ,здравей предполагам от ника ти че сме си наборчета така че добре си ни дошла в темичката,като те гледах на снимката така ми стана мило и си спомних времето когато гушках моите юнаци  Crazy

# 201
Ооооо, Марси, оооо Кресна    желая ти приятен рафтинг
Хора какво е това магазинче на Пухелотка, къде се намира, само аз не знам. Я ме светнете, да се присъединя към клиентите.
Ние не сме излизали днес, ама сигурно е адска жега.Нещо ме хванал мързел.
Приятен ден на всички.

# 202
  • Бургас
...Бени аз живея в Кюстендил близо до 6 то и не мога да се сетя откъде си ми толкова позната. Все си мисля че не е само от автобусите до Кн и обратно. newsm78
Ами да, и аз съм ' в квартала' около 6то, там учех до 7ми клас Simple Smile... тичали сме заедно по улиците сигурно  Laughing

...ben78 ,здравей предполагам от ника ти че сме си наборчета така че добре си ни дошла в темичката,като те гледах на снимката така ми стана мило и си спомних времето когато гушках моите юнаци  Crazy

... здравей Simple Smile големи сладурковци имаш  Hug

# 203
Хора какво е това магазинче на Пухелотка, къде се намира, само аз не знам. Я ме светнете, да се присъединя към клиентите.

Боби и аз не знам къде е магазинчето  Embarassed, сигурно пак съм чела между редовете когато е писала

# 204
Здравейте!
И аз не знам къде е на Нинка магазина, така че май не сме една и две...
Ние се върнахме от София, добрата новина е, че на папиломите не трябва нищо да се прави, не са нараснали, няма нищо по ларингса. Третата сливица не е уголемена, но първите две са доста големи. Според доцента има алергична основа това увеличение. Засега можем само да следим процеса и да се приемат противоалергични...
Днес бях на курса за консултантите по кърмене. Ходихме и  по стаите в "Майчин дом" на практика и гледахме как майките се учат да кърмят. Отдавна не бях виждала толкова малки бебета, чак ме дострашаваше да ги гледам, камо ли да ги пипам:)

# 205
  • 42.016399,23.101179
Аз се прибрах и сга съм страшно уморена. Но пък изкарах страхотно, имах нужда от такова изживяване. Следващият път, дано да е съвсем скоро ще е с цялото семейство и то на платка. Wink

# 206
Марси,предпочитам разказ на живо  Hug
Голяма жега и сега сложих децата и чакам Жоро че ми се обади че са го ударили и пак са ни смачкали вратата някакъв пиян чичка с жигула #2gunfire

# 207
Добро утро на всички!

# 208
Добро утро и от мен!
Мимка,благодаря за питието Wink

# 209
Привет и от мен,
Честит празник на всички!
Преди малко се прибрахме от Огняново, бяхме в х-л Делта, разходихме се из Ковачевица и Лещен.
По-късно ще има снимки и от рождения ден, и от другите места.
Малко да си почина и да събера сили след почивката.

Общи условия

Активация на акаунт