Каква доза магнерот са ви изписвали профилактично?

• 31 803
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
Аз взимах Магнерот - 2 пъти дневно по 500 мг!

# 31
Ако нямаш някакви показания, не го вземай. Остави бременността да се развива без допълнителни вмешателства. Ако имаш контракции или болки, това е друг въпрос. Аз лично съм приемала 3х1 при контракции и болки.

# 32
Аз пия Магнерот 3х1, но защото имах една тежест ниско долу.Не контракции.А за профилактика знам, че го изписват 1х1 от 500 мг.Няма да ти навреди. Peace

# 33
Славена, не е по темата, но все се каня да те питам при кой лекар ходиш на консултации? /ако е удобно да те питам, разбира се Embarassed/

Благодаря ви момичета за отговорите. Нямам кой знае какви оплаквания, но понякога имам леки контракции и тежест. Изписаха ми магнерота за една седмица 2х2. Но се сещам, че с предишната ми бременност лекарката ми каза, че при всеки дискомфорт, преумора и пр. мога да вземам по едно хапченце профилактично. А сега почти на финала такъв страх ме е подгонил, че хем си викам да си взимам профилактично по едно на ден до деветия месец, хем се чудя дали не прекалявам.
На всички бременелки желая леко раждане, а на всички останали здраве за дечицата и с радост да си ги гледат. Hug

# 34
3х1 таблетка ми предписаха и то в последните две седмици...

# 35
2 пъти по 1 таблетка

# 36
Преди няколко дни ми изписаха 3 х 1 Магнерот.

# 37
2x1 Да взимала съп 1x1

# 38
  • Пловдив
3x2 до насищане за 1 седмица,след това 3x1
Peace имам контракции понякога

# 39
  • Варна
 Simple SmileСтранно.... и аз пия Магнерот 3 х 2 таблетки на ден. В края на осмия съм и имам оплаквания.
Интересното е,че оня ден говорих с гинеколожка и анестезиолог,практикуващи в Германия и те ми казаха,че това е многоооо голяма доза. В чужбина за такъв проблем изписват 3х1 табл. от 100мг, а не от 500мг. newsm78

# 40
Беше ми изписан за оросяване а плацентата, че бебка не растеше. Пиех го 3х2 един месец, но ефект нямаше. Пак си се роди малка

# 41
Аз съм като Niel. От 7 месец пия 3 пъти по 2 и ще го пия докрай, но аз съм с проблеми, не е профилактично. Не ми облекчава болките.

# 42
В средата на седмият месец, взех  да получавам контракции и схващания в краката. Докторката ми изписа първата седмица да пия 3х2т, а след това 3х1т

# 43
Аз пиех 3х1.Имах контракции и от 5 месец го пиех заедно с папаверин.

# 44
пръво 3пъти по 1 от 5 месец, 7 месец 2пъти  по1

Общи условия

Активация на акаунт