90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 941
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дидник, изкарах до Великден и се предадох. Някъде над 2 месеца общо, свалих 12 кг. от които си възвърнах 2, но много му отпуснах края.  Embarassed Затова реших да опитам отново, да видим докъде ще се докарам този път.

# 361
Здравейте фиданки и от мен!  Hug

Напоследък ми е много напрегнато, имам проблеми, а и съм доста ангажирана, та почти не ми остава време да ям, камо ли режимно.  ooooh! Иначе си стоя на 63 кг и се радвам.  Laughing Днес като се прибрах малко бях освирепяла, още повече, че ми е нервно, а и съм в МЦ, та изядох сандвич, после и шоколад, абе ще се чуе.  Outta Joint За сметка на това пък карах велото 45 мин. newsm39

Досега ви четох, някъде над 10 стр. имах да наваксвам. smile3529. Забелязах, че има нови фиданки, така че добре дошли и много минусчета ви желая!  smile3525

Petko92 ти си бил много сладичък!  Peace Браво за минусчетата. Sunglasses

She_R, Честита рожденичка малко със закъснение! Жива и здрава, щастливо детство и много да ви радва!    ura  party002

elinor80 отново си пофлиртувала с апаратчето, чудесна си!  Hug

didnik, кукличката ви е страхотна! Да не й е уроки.  Praynig Снимките ми бяха много интересни. Hug Честит рожденик! Да ви е жив и здрав и успех във всяко начинание!    bdbaloni happy bd

..**НаТи**..,Честит Рожден Ден на Яворчо! Да ви е жив и здрав, много да ви слуша и безгрижно детство!

Ники., радвам се, че се завърна. Усещаше се липсата ти.  Hug

За всички, които не успях да изброя поименно, мноооого  Hug. Изчетох ви всички, но вече нощта доста напредна и затова ще лягам вече.

Ще си позволя да ви посрещна сутринта със сервирано кафенце и закуска:

# 362
  • Стара Загора
Добро утро Hug
Изкусителка благодаря за кафето и закуската Heart Eyes
дидник мнооого хубави снимки Hug Hug Hug
Някой попита дали мъфините ще станат в силиконови форми-ДА аз точно такива ползвам Peace
Ники добре завърнала се.....всички се чудехме какво става с теб,липсваше ни Heart Eyes Hug
НаТи  честит рожден ден на малкия сладур.Да ви е жив и здрав и много да ви радва и слуша

Днес съм плодова-приготвила съм си круши и ябълки Peace

# 363
Добро утро Heart Eyes
Изкусителка,благодаря за кафето и закуската Hug
Дидник,голяма принцеса имате,да ви е жива и здрава,много да ви радва Hug
Нати, Ч.Р.Д.на Яворчо,весело и безгрижно детство

лек и усмихнат ден на всички  bouquet

# 364
  • София
Hug

Верабел , аз на пук на всички се забавлявам ,
та все съм в устата им.  Laughing

Браво, щом го умееш! Само така!

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 07:03 от verabel

# 365
 Ехе момичета страхотна изненада Hug HugБлагодаря Ви много за пожеланията Hug
    Да почерпя за моето пораснало момче.Да сме здрави!

Дидник честито на на твоето братче Hug
 Ники дибре завърнала се HugЛипсваше ни.
        Ще гледам да се включа пак по късно HugХубав ден

# 366
Добро утро на всички!

Бързам да се отчета с резултати от моята диета, която официално приключи днес! Тази сутрин кантара отчете 67.900 кг., което ще рече само 100 грама от вчерашния плодов вместо воден ден, но предпочитам да са 100 гр., отколкото 1 кг. след воден ден и циклене после по 2 седмици. Така в комбинация с 3-те седмици Дюкан през януари и 90 дневната диета от 17.02. до сега съм успяла да сваля успешно 10.1 кг.!
Някои от вас си спомнят, че не знаех точните си килограми в началото на диетата и предполагах, че са 76, но след като месец преди това са били 78 приемам това за мое начално тегло и стартова позиция в борба с килограмите! За тези месеци аз не съм усетила лишение, храних се нормално и разнообразно, дори прегрешавах по празниците и в крайна сметка резултатът е повече от страхотен! Още повече за човек с нарушена обмяна на веществата като мен... Борбата продължава докато не смъкна и последните 2.900 кг., надявам се това да стане с още 1 допълнителен цикъл от 30 дни!
Чувствам се повече от страхотно! Възвърнах си визията, която не съм имала от повече от 5 години, чувствам се леко, дрехите ми падат - какво по-хубаво от това! А ако сваля и тези последните килца ще се чувствам още по-добре!
Искам да благодаря на всички, които през тези 3 месеца ме подкрепяха и бяха с мен в борбата! Вие ми вдъхвахте кураж и сили и благодарение на вас не се отказах преждевременно от диетата! Искам да благодаря и персонално на lubopitko, че ме запали по диетата и благодарение на нея разбрах за нея и темата в този форум! Тук се запознах с прекрасни хора!!! Hug
Борбата продължава! Mr. Green

Нати, честит ти рожденник! Да е жив и здрав малкия Явор!
Ники, добре дошла отново! Липсваше ни да знаеш! Hug
izkusitelka, ти си моята гордост! Браво момиче, само така!
didnik, чакам си обещаното кафенце! Хич не се спотайвай!

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 07:27 от Melisita

# 367
  • Панагюрище
Добро утро.
Даничка, може ли така да доидеш до Панагюрище и да не се обадиш.
Ники, Hug.
Ели,чудесна си.
BuNNy ,успех и не ни забравяи.
Дидник,много са сладки и честито на братчето,да емного щастливо.
Нати,ЧРД на Явор,щастливо детство му желая и по скоро да свикне с градината.
Изкусителка,мерси за кафето и закуската.
Мелисита, чудесен резултат,пожелавам ти скоро да се отървеш от тези досадни 2.900 .
Успешен ден на всички аз днеска съм последна първа смяна и после ще почивам та ще пиша повече  Hug Hug Hug.
Петко,нещо се загуби липсват ми постовете ти.

# 368
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Нати , да е жив и здрав Яворчо.
Много радостни и весели игри.

Дидник , да е жив и здрав рожденника.  bdbaloni

Аз днес преполових още 200гр. , останаха 400гр. та да съм точна.  Peace
Днес ще хапвам пълнени чушки със сиренце и малко таратор.  Grinning

# 369
Здравейте фиданки  Wink Момичета от кога започнахте да усещате по драстично смъкване на килцата. От първите дни или 1-2 седмици след старта на диетата. При мен втория ден кантара отчета -400 гр и след това +300 и -300 така си ги редувам вече 6 дни   Sad  Имам и друг въпрос може ли по време на диетата вечер да си консумирам ленено семе по 1 лъжица?

# 370
Здравейте фиданки-сладуранки и сладурче Петко!
Изкусителка, благодаря за закуската и кафенцето!
Румка, честит рожден ден на малката ти принцеса!Много здраве, късмет и много да радва мама и тати!
НаТи, честит ти рожденик!На Яворчо пожелавам много весели игри и щастливо детство!
Жабка, много хубави подаръци си купила.И ние семейно сме на бал на една племенница на мъжа ми, но още не сме решили какво ще и подарим.А на злобарите само така.Не им обръщай внимание.На хората устата не можеш да затвориш.
Ели мацко, честито ти прическа.Отдавна съм ти казала, че русото повече ти отива. Много си готина!
Извинявам се, че два дни само ви четях, но нямах много време. В неделя ходихме на село при свекърите малката да лудува на двора на спокойствие, да обере на баба си цветята. да се гони с кучето. Толкова беше уморена вечерта, че разправяше че я болят краченцата, ама тя се спря цял ден.А аз вчера ходих на едно интервю за работа във Враца и малко преди да влезем в града като ни подхвана един порой, че и град валя.А моя мъж през цялото време мрънкаше че ще стане нещо на колата и заради мен ни ударил града и пороя.Там ни държаха 4 часа за някаква тъпа презентация, толкова много си хвалеха компанията, че беше очевидно че искат да ни зарибят и такива големи комисионни обещаваха, че всеки здраво мислещ човек ще разбере, че всичко това е само реклама и в последствие нищо от обещаното няма да се изпълни.Само си изгубих времето и не можах цял ден да си обърна внимание на детето.Ама всяко зло за добро както е казал народа.
Ей Петко, ти си бил голям сладур.Защо се притесняваш да се покажеш, а?
На всички не споменати пожелавам много минуси!
Отивам да оправям къщата, че тайфун е минал през нея.До следобяд

# 371
  • Варна
Здравейте,милички! Hug
От днес отново съм с вас,пък каквото сабя покаже... PraynigСтартирам от 73 кг.По принцип всяка сутрин се мятам на кантара,но днес ще го сложа на такова местенце,че после ако се затъжа за него,мнооооого да ме мързи да го извадя  Simple Smile
Видях,че си имаме едно сладурче-фиданче Hug
И на него и на вас пожелавам успех! Peace

# 372
Благодаря за това че ви има и помагате!
Четвъртък е 90 ми ден от диетата.
Искам да попитам- дали да продължа по схемата или е препоръчително да направя пауза.
И как да се запиша в табличката   bouquet

# 373
Здравейте на всички слабеещи и хубавеещи дами и малък господин   bouquet
От скоро се зарибих и аз с тази диета и от събота (16.05) я започнах. Омръзна ми да се гледам в огледалото и да не се харесвам, и да се чудя какво да облека, за да не ми се виждат сланинките, които излизат от всякъде  Cry Имам да свалям поне 12 кг., но ще видя дали ще се справя, дори и 10 да сваля пак ще бъда доволна  Wink Засега се справям и не ми тежи този режим,  днес съм на плодове и дано не ме гони много глад  Rolling Eyes
Иначе при мен вече има резултати (дали от това че съм се настроила, че ще отслабвам или е от режима не знам, тъй като съм съвсем в началото) в началото бях 72-73кг., а днес кантарът показа 70,5кг.  newsm44
Честито на всички които имат поводи за празнуване днес  newsm51 (още не ви познавам добре и няма да честитя поименно, че ще пропусна някого)

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:19 от gertruda

# 374
  • София
Мелисита и Изкусителка, сега ви видях лентичките и..  #Crazy Вие сте успели, момичета, браво!!!

Геринцето, драстично започнах да свалям някъде 10-15 дни след начарото на диетата, първия месец свалих 9,500 кг.

Днес съм на варива - готвя в момента леща, имам и една кутия царевица.
Уча детето да е без памперс и няма да ви казвам вчера колко пъти минира къщата, егати ужаса.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт