90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 965
  • 445
  •   1
Отговори
# 45
Лек път Жани и приятен престой Simple Smile

Да ви попитам,ако карам утре плодовият на банани,епа нали бананите не са препоръчителни за диета,няма ли да забавят или прочие? (1 връзка банани смятам да одумка и 2-3 краставици и сурови ядки)

Отчет за въглехидратният ден - днес.Смятам другият въглехидратен да го направя плодов,т.е 2 плодови,че вземма да се издънвам.Вчера 20 грама пилешко и чай с захар (не по моя вина) - варива.Днес се освиних за олимпияда....простооооооо направо се срамувам от себе си.
Отчет:

8.30 - 1 бейкролс
13:30 - 8 малки дъвчащи бонбона,2 сладоледа (фунийка)
17:30 - 2 кубетита (Сори ама ме дразнише много и исах да го изям,оххх Sad )
19 - 1 краставица - салата и 2-3 парченца кекс (около 100-200 грама)

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 17:47 от Petko92

# 46
Привет и от мен.
Черпя бързо, че вчера бях рожденичка

Гледам, че и Аия има днес. Да си жива и здрава и скоро стройна фиданка.
Успях само тази тема да изчета, ще се върна после в старата.
Аз съм на финалната права, утре е плодов и в неделя последния воден ден, но мисля после още 1 четворка да одаря, че да си станат точно 90 дни.
Последните дни не съм много режимна, но добре че спорта е малко по-ревно, та поне не скачат килограмите.

Петко браво за килограмите. Явно мъжете по-лесно свалят, пък си и младичък. Какво е кубетита? Добре де на пазара само ябълки и банани ли продават? Няма ли вече череши и ягоди? Споро и кайсиите ще почнат. Е скоро, скоро сигурно края на юни

Жане да си изкарате хубаво на село и да се надишате на чист въздух. то сигурно и във Враца ви е такъв.

Ще се върна да допрочета и пак ще се включа.

# 47
ЗДРАВЕЙТЕ,
Петка честит рожден ден на патерица  bouquet
и днес на рожденничките-Ч.Р.Д. момичита,бъдете живи ,здрави и вечно усмихнати  bouquet
Жани-лек път и весело изкарване при родителите Peace
на всички честити минуси,останалите утре да свалят плюсовете двойно Joy

# 48
  • Бургас
Петка Честит рожден ден! Здраве, късмет, любов, щастие, парички... от всичко по-мноого желая  smile3525
Петко hahaha подейства ми, но да не е много сладък че вече само черен ям  Mr. Green Според мен Не пропускай въглехидратите, с 2 плодови може да стопираш свалянето, организма ще вземе да се запасява Peace Много от нас свалят точно след въгл. ден  Peace
Жани лек път! Hug
Кой каза ягоди  #Crazy мноого се уважаваме с тях. Лю скоро ще правим плодово-ягодови дни  Party
Янка защо само ни четеш  newsm78 слез кажи как си, що си  Hug
Мушморока и тя липсва и Стели не е минавала скоро  newsm78  Hug

# 49
  • Sofia
Привет и то мен.Сега ще гледам да се вясвам по-често,когато имам повече време.За сега не се хваля с други минуси,че ми е най-гадния пероид в месеца...и нито ми се мери,нито ми се прави нещо.Само ми се яде и то сладко.Ама се ограничавам.
Честит рожден ден на всички рожденници-днешни и вчерашни.Пожелавам ви да бъдете влюбени-все едно в какво,но влюбени и разбира се  много здрави и щастливиЖанета ,и аз като теб много обичам сурови фъстъци и мога да изям  много ,без да се усетя.А как ми се хапват,но тук няма такива,за съжаление.Затова си хапвам само сурови бадеми.Елинор,стискам палци лошото да се размине и на теб,а и на всички пожелавам всичко лошо да ви отминава .Верабел,страхотни снимки.Жабче,твоята градинка е супер.Имаме си едно местенце до София,дето ни чака да му построим една къщичка и задължително градинка.Почти като твоята.Вие сигурно вече вечеряте.Да ви е сладко .
и до по-късно.

# 50
  • София
Честит рожден ден на Сноучева, Айя и Петка!   bouquet
Пожелавам здраве и свалени кг.
Сега отивам да чета старата тема, че днес не можах в работата.

# 51
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Петка , честит рожден ден на патерица.   bouquet
Да си жива , здрава и щаслива.  Hug

Отчета за деня е 500гр. дробчета по селски (лук и чушки) ,
домат и краставица , 1 кис. мляко и около 2л. вода.  Peace

# 52
Оле и Аия е имала рожден ден Blush Извинявай много!!!
Аия,Петка желая ви много щастие,пари,късмет,успехи,здраве и любов! Нека всички ваши начининания да бъдат успешни!  Hug  Hug   bouquet   bouquet

Пете,кубетититата са кубчета сухари.Еми всичко е много скъпо,а и нямам време да се развъртам.Утре сутрин ще изям един грамаден грейпфрут тамън да ме тонизира и после ще си купя 2 връзка за 3 дни ( 1 за плодовия,другата 1 за закуските и между яденията)

Веси,черен банан ще хапна само когато умра! Ужас,само като си представя...Да права си,ах колкото е навързано всичко,умна диета!

# 53
  • Панагюрище
Ох настигнах ви.
Сноучева,Аия,Петка,Вирджиния, честит рожден ден момичета,много здраве,щастие и късмет ви пожелавам.
Жани,Мартинче Нати,Жабка ,Петко, честити минусчета.
Петко,ама и ти с тая математика сега се изложи.
Памси, ти пак се грижиш за нас,много добре изглеждаш  Hug.
Изкусителка,супер си мацко.
Вирджиния, много ме расмяха снимките които ни показа.
ИнаНикол, добре дошла.
Ели, Hug Hug Hug дано всичко се оправи Praynig нещата да потръгнат,а сандалките са супер.
Мимка,браво за Изабелка,все добри новини да ни съобщаваш.
Нати,без глупости,изобщо не ни досаждаш с Яворчо,ще си ни споделяш разбира се та нали сме си като семейство.
Жани,весело изкарване и хубаво да си починеш.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

# 54
Роси,утре съм по история (по желание) естествено както винаги подготвен за 6...тъй че ще ви го компенсирам утре Laughing

# 55
  • София
martin4e, аз си ги правя често, даже и във фризера си слагам и през зимата само ги размразявам и ги правя с кисело мляко; или с оцет и олио и чесън и копър; или бюрек, много  е удобно. И на барбекю стават, даже по - бързо, защото площта е по - голяма.

# 56
  • Панагюрище
Петко успех

# 57
Вечерята беше 1 парченце кекс.

Утре сутрин ако мога ще ви пиша.

Сега желая на празнуващите и всички приятна празнуване и вечер,свалегни килограми на сутринта и хубав уикенд Grinning

Сега лягам,за да си поспа,че днес сутринта докато отивах на даскало бях като зомбиран,а утре ще е луд  и плодов ден Laughing

До утре и лека нощ фиданки!

# 58
  • София
Петко, успех с историята утре.
За метемат. - не на всички им върви, важното е да минеш в горния клас. Не вярвам учителката да иска да си губи лятото с поправки - ще ви пусне всички. Поне в у-щето на дъщеря ми така правеха.
Аз хапнах и сега мога да чета за диети  Mr. Green
Последно време не чувствам глад, нямам апетит, не ми се хапват калорични глупости.

# 59
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз утре съм решила да карам пак три разтоварващи дни.
Утре варива , в неделя лунуването и в понеделник плодов ,
но всичките ще ги изкарам на фрешове , таратор и вода.  Peace
Трябва да се раздвижа и нещата с килата да си влязат в нормата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт