90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 948
  • 445
  •   1
Отговори
# 315
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Лю , не се ядосвам хич. Hug
Аз съм на принципа убий глупака с мълчание.  Peace
Браво за поздравленията и аз днес получих от една позната в РУМа в Младост2.
Каза , че съм се затрила , ма нищо , нека.  Laughing

Изчезвам да си купя цигаретки и от там да взема малчо от детската. Simple Smile

# 316
Здравейте момичета как я карате в тази жега.Ние сега се пребираме от разходка и ще засядам да си гледам сериала след малко,че от суматий време го чакам.Да ви дам отчет до сега съм на 1 банан,2кафета и 2 кюфтета,а за довечера на салатка Laughing.РУМИ ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИЧКА САМО ДА ВИ РАДВА.

# 317
Привет на всички   jumpuu Да се отчета да не си помислите че пак  newsm43  ... Вчера правих луната и съм -1 кг. newsm44 ....от 68.5 на 67.5 пък да видим колко ще го задържа ... Хапнах към 11 часа една ябълка и на обяд салатка с ролца от раци и за вечеря смятам същото ... 
newsm59 на рожденничката  smile3525
Благодаря на всички за честитките по повод степера !  Simple Smile
Та така за днес едвам успях да ви прочета  smile3529  Честито на всички минуси и успех на плюсчетата  Simple Smile

# 318
  • Варна
Благодаря на всички от сърце, повече от невероятни сте, затова ви обичам аз. Hug Heart Eyes
Иначе аз съм добре, утре влизам в третия месец, но тази ми бременност е доста по-тежка от първата и имам много неразположения, сред които редовно  Sick Богледнато от хубавата страна, нямам качен грам още Mr. Green, но неудобството не е никак приятно. Нямам сили за много неща, някак не мога да се концентрирам и да седна да ви чета малко. Дано скоро отмине това. Отгоре-отгоре ви препрочетох, гледам добре сте и със силна воля. Поздравлявам всички минуси, а не минусите-кураж и чакане Hug

# 319
хело, аз нали реших да започна диетата, изкарах 4 дни ама трудна работа да му се невиди и то не толкова неяденето а това да наглася менюто за съответния ден, малкото бясче в подписа някой път ми разваля плановете, е плодовия ден определено не беше плодов при мен, ама нейсе...ще видя може и да продължа ще видим...
тук в нашия град вече има къде да се направи вега тест - тест за поносимост към храните и мисля да се подложа на него, виж току пък взема да свалям само със свински пържоли  Mr. Green
успех на всички  Flutter

# 320
Здравейте, има ли място за още една  в редиците ви, реших да  пробвам режима, а и  е наложително след неуспешните ми Дюкански опити.
Поизчетох инфото в  началото на  темата, Елинор ми   разясни  доста  неща в скайп, но ще имам  много  въпроси тепърва.
Дано този  режим се окаже моя и този път  успея, че тези 13 кг  не  ми се иска да си  ги влача  Rolling Eyes

# 321
kriss` добре дошла при нас  Hug Hug Hug
Надявам се да успееш да свалиш тези 13кг.. само трябва да си упорита  Wink

Аз днес съм на плодове.
Закуската я пропуснах, но за обяд хапнах ябълка + банан, но сега пак съм гладна и мисля за вечеря да е зелена салата  Laughing
Мислех днес да се премеря.. вече ми е 8ми ден, но ще го оставя за утре, дано има напредък при мен, или поне се надявам да няма +  Rolling Eyes

По късно ще пиша пак..  Hug Hug Hug

# 322
  • София
Здравейте и от мен Grinning Като ви чета направо ми текат лигите. Добре, че съм въглихедратна днес. Бях в завода на Агресия там има магазин и си купих костюм за 15лв. /сако,пола,панталон и бюстие/ как да не го купиш- останали само 4бр. Да ама с два номера по-малък. Изобщо не мога да го облека. Joy Познайте как съм се мотивирала сега.

# 323
  • Панагюрище
Румка, дано неразположението скоро да отмине и да се радваш на бременоста.
Крис,добре дошла тук има място за всички,тази темичка е като женското сърце,винаги има място за още един.
Маякуб,стягаи се душо ще свикнеш.
Петко, ти как я караш бе момче виеш ли от глад или ти премина?
Инаникол,пожелавам ти скоро да го облечеш и да се снимаш да го видим.
Като казах снимки се сетих,че Нати щеше бански да показва Joy Joy Joy Joy.

# 324
 Здравейте на всички потенциални слабушки Grinning
 След дълго четене ,реших и аз да се включа към сговорната ви дружинка.Давам първо отчет. От 7 дни съм на диетата и съм около 2кг и половина на долу Crazy.Започнах от 67.5,сега съм 65кг.
 Надявам се да го карам все така.Миналата година по-това време бях започнала Дюкан и резултатът ми на финала беше 17кг.от ,които върнах 7кг.Като видях ,кантара как скорострелно върви на горе направо се ужасих #Crazyи реших да взема спешни мерки.Но, да се върна на режима на Дюкан на 100%не мога,а тази диета ми звучи много добре и най-вече разнообразна.Най-хубавото в нея е ,че могат да се ядът плодове ,че аз миналата година пропуснах всичко и ягоди и праскови и дини,абе всичко.
 Имам само един проблем с този режим ,как да закусвам и същеверменно да ми остават 4 часа до обяда?Това значи ,че трябва да ям плод най-късно до 8ч сутринта,ама аз тогава си отварям очите.Мога ли да изместя закуската в 10часа?

# 325
liota само едно не разбрах какъв е проблема със закуската? Тя е от плодове, а на тях не им трябва да минат 3 или 4 часа за да хапнеш обяда  Peace Т.е. ако в 10,00 си хапнеш плод, дори и в 11,00 да го хапнеш, спокойно в 12,00 може да обядваш  Peace
Така, така добре дошли на новичките и успех с режимчето.
маякуб аз за теб се сетих днес, какво стана с режима и ти си писала.
жабе страхотни подаръци евала че не им обръщаш внимание, че иначе лошо.
Нати значи нашия човек така, пак го взе абе ще свикне малкия време му трябва.
Аз сега се върнах от разкрасителните процедури, тъй като се гледам не съм станала по Убава, ама карай весело да е. Има и снимков материал, след малко го прилагам.

# 326
Румка,честит рожден ден на дъщеричката ти!!Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!! newsm59 newsm38

А на теб пожелавам бързо да отмине неразпаложението от бременността!!! Hug

Нати,съжалявам,че Яворчо не се адаптира бързо,явно при него е по-труден периода.Дана скоро вече да свакне  Hug

# 327
... Бях в завода на Агресия там има магазин и си купих костюм за 15лв. /сако,пола,панталон и бюстие/ как да не го купиш- останали само 4бр. Да ама с два номера по-малък. Изобщо не мога да го облека. Joy Познайте как съм се мотивирала сега.

rotfImbo rotfImao rotfImbo

Я кажи, какво друго има там? И дали е свободен достъпът до магазина?
Преди Илиенци някъде беше завозът нали!?

# 328
Моят плодов ден приключи. Дали от МЦ, от смотаното време или от нещо друго, ми прилоша яко и в момента нагъвам форнети. Изядох и един сникърс, мъжа ми ми го набута насила в устата. Вадете бухалките сега.  Embarassed
Румка, много неприятно звучи, дано скоро да се наслаждаваш на хубава и спокойна бременност, без неразположения!  Hug

# 329
  • София
She_R  Hug честит празник! Да ти е живо и здраво детенцето! Hug  bouquet  newsm67
Влизам набързо, после ще ви чета, навярно ще имам малко време....
Много поздрави на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт