90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 955
  • 445
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тиквичките - може да ги направиш мързеливо в тава на фурна. Пак стават като пържените, но не са толкова калорични. Но по-знаещите да си кажат.

Аз тъкмо така ги обичам - печени на фурна-ама кой ден да ги ям и аз се чудя? newsm78

# 346
Ееееееееееее,изчетох ви най-накрая  Laughing  Отнехте ми повече от 8 часа  Laughing
Честито на всички с поводи,да сте живи и здрави всичко друго се купува   bouquet
На тези с - също много  Hug и поздравления(не си записах всички поименно,а не искам да пропусна някой)

Аз просто няма какво да ви се хваля  Embarassed искам да потъна в земята от срам ooooh!
Толкова оплесках диетата,че незнам от къде да я започна вече #2gunfire
Целия уикенд бяхме смейно на гости в Пловдив,изкарахме си страхотно,но за сметка на диетата естествено.Умрях от жега там,просто незнам как живеят тея хора лятно време.Прибрахме се през Пазарджик-Панагюрище.Еми като влязохме в Панагюрище беше съвсем различно,една хладинка една свежест направо благодат  Party
А,като си помисля,че сега постоянно ми предстоят разни такива сбирки,по поляни и горички,направо незнам,какво да сторя  Sad
Искам помоооощ  #Crazy

Ели, радвам се,че при теб семейните ти проблеми са тръгнали към добрата страна   bouquet

Искам да ви кажа,обаче че страшно много ми липсвахте  Heart Eyes

А,сетих се да ви кажа и аз,че ми направиха и на мен комплимент,че съм поотслабнала,а и другото днес влязох в една пола 42-ри номер  Rolling Eyes

Друго не се сещам,но и това не е малко.Изписах цял ферман с мрън-мрън  Laughing
Спокойна и отслабваща нощ- ОБИЧАМ ВИ!!!

# 347
Тиквичките - може да ги направиш мързеливо в тава на фурна. Пак стават като пържените, но не са толкова калорични. Но по-знаещите да си кажат.

Аз тъкмо така ги обичам - печени на фурна-ама кой ден да ги ям и аз се чудя? newsm78

Ми аз мисля,че можеш да ги ядеш когато ти се приядът,все пак са зеленчук.А,пък в белтъчния с кисело млекце ще са супер  thumbsup

# 348
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ники , добре си се завърнала.   bouquet
Иска ли питане , с нас по-лесно вървят нещата.  Hug

Даничка , давай напред.  Peace

# 349
Ники , добре си се завърнала.   bouquet
Иска ли питане , с нас по-лесно вървят нещата.  Hug

Даничка , давай напред.  Peace

Мерси миличка  Heart Eyes

# 350
  • София
Жабке, понеже нямам време да изчета всичко пропуснато - да ти кажа едно голямо браво - много си свалила откакто те оставих!!!
Също така честито на Румка за бебето!

# 351
Даничка , аз установих , че дрехите от преди са ми по широки ,
а килата са ми поне с 6-8 кила в повече. Но , сега тренирам и явно свалям лой ,
но трупам мускулна маса , а тя е тежичка. Та явно от там идват проблемите ,
но реших по дрехите да преценявам , не по килата.  Hug

Благодаря ти , Ники.  Heart Eyes

# 352
Благодаря на всички за новата ми прическа  Hug
Айша не мила руса съм, първите снимки от албума са с тъмната коса и следват изрусена.
Гали на шапка мила и седнах в 14,30, та си тръгнах в 17,00  ooooh!
Ники иска ли питане в редиците си ни  Hug
Даничка оплескала не оплескала продължавай с вдигната глава напред   Heart Eyes
Жабче точно така и при мен е същото положение с дрехите, явно сваляме на см. не и на кг.  Hug
Ей Птиче сладко, ти тук се караш наляво и дясно и то с право, ама ние теб да те почнем сега,ааааааааа. Я обаждай кви ги вършиш, ние поне тук си признаваме, ама теб не те знаем  Hug
И специално за Жабето вмъкнах още снимчици в албума си, с моите прословути физиономии и позиране пред обектива. Ама пусто му не моя се нарадвам на прическата си  Joy
Айде отивам да се гътам както казва горецитираната дама, че утре рано ще ставам за матурката.
Тиквичките, зеленчук а в белтъчния може и с кисело млекце, в деня за варивата с ориз, а във въглехидратния на пица  Peace
 smile3524

# 353
Eли , да ти имам муцуните дето правиш ,
ааа и розавките очилца.  Joy
И аз ще гътам баката , че утре пак ще имам излизане. Peace

Лека и умната.  Wink

# 354
Здравейте, мацки!
От днес съм отново в редиците. Качих 2 кг. от свалените 12, но сама съм си виновна, защото се разпрах от плюскане. С режима ми беше по-добре,затова се завръщам.
Приемате ли ме?  Laughing

Здрасти Ники, радвам се да те видя!  Hug И аз така след приключване на режима, от плюскане качих няколко килограма, даже тука дружно обсъждахме с момичетата дали пък не съм бременна.  Joy От миналата седмица съм отново на диетата и се чувствам супер. Добре дошла отново сред нас!

# 355
  • София
Лю, ако го искаш - защо пък не? Винаги съм искала деца с малка разлика. Искам, ама няма.  Laughing Иначе аз си карам тренажора всеки ден по 10 мин. и от това май поддържам формата, иначе сигурно и още ще кача.

# 356
Ох, не искам и да чувам за второ дете в близките години, та затова си плюех яко в пазвата.  Mr. Green
Между другото, защо не пишеш в темата за Забранена любов? Сериятатази вечер беше настръхваща.  #Crazy

# 357
  • София
Защото изпуснах няколко епизода и сега не мога да наваксам. Тази вечер също не го гледах.
Аз скоро ще подушвам бебешко месо - на брат ми близнаците ще се раждат след около месец и половина и съм назначена за главната помощница  bowuu.

# 358
Момичета за сега Ви напускам
Остана ми 1 кг ,но от 20 дена  не съм мръднала и мисля малко да спра с режима.
Определено няма да спра с тренировките и ще се старая един път седмично да имам плодов ден
лека на всички и успех   bouquet

# 359
  • Варна
То вече стана лека нощ, ама да ви драсна два реда, че незнам утре дали няма да е като днес и пак да не ми остане ред за темата  Wink
Така - да ви кажа, че концерта в неделя беше страхотен - ами то такава пъстра палитра от малки дечица с костюми, че нямаше как да е иначе, а и времето беше страхотно и откарахме почти целия ден на вън. Ето и малко снимков материал, че много трудно нещо се качват снимките, другите по нататък като остане време  Wink Приятно гледане -
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378747&pid=12346408
Лю то твоята работа май за честито била, ама много отдавна бе Rolling Eyes - на мен и след двете бременности ми дойде още след втория месец, с тази разлика че сега по-нередовно от първия път. Ама то при всеки организъм различно, само дано по-леко ти свикне организма  Peace
Руми дано скоро ти премине неразположението и да си изкараш лека и безпроблемна бременност със страхотен резултат накрая.  Peace А не като мен - втория път ми се спря тока, през цялото време ми се гадеше от почти всичко и бях като парцал особено накрая  Whistling, иначе пък след втората операция се възстанових много по-бързо, отколкото след първата  Peace
Ники ти си била жива бе душа - а разкажи малко за моята неосведомена персона как стоят при теб нещата, че мен нали ме беше хванала липсата почти месец от темата и не съм много в час с твоите резултати и постижения  Laughing Hug
Нати аз бързам да ти направя изненадата рано, рано - да ти е живо и здраво момчето. Много да ви радва, слушка и обичка, и здравичко на воля да палува и тичка!!!

Но и аз имам повод да ви почерпя, че и моят брат пораства днес -

Мярнаха ми се много минусчета - браво   bouquet На задържащите воля и търпение, и скоро ще се размърдат и при вас кантарите  Peace
Лека и скопойна за сега, а още по-леки на сутринта  Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 08:35 от didnik

Общи условия

Активация на акаунт