90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 934
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
Нати, Ч.Р.Д.на Яворчо,весело и безгрижно детство му желая .Дано по бързичко свикне с яслата че дане го мислиш детето newsm59

# 391
Здравейте, момичета! Аз приключих с този режим и затова да ви съобщя резултата - 13 кг за целия период.По 5 кг за първите два и - 3 кг за третия месец.Желая на всички много здраве и резултати - като моите - каквито си пожелаете.Много ми беше приятно с вас. А сега да се борим да ги запазим !Успех !

# 392
Здравейте, момичета! Аз приключих с този режим и затова да ви съобщя резултата - 13 кг за целия период.По 5 кг за първите два и - 3 кг за третия месец.Желая на всички много здраве и резултати - като моите - каквито си пожелаете.Много ми беше приятно с вас. А сега да се борим да ги запазим !Успех !
Значи равносметката - за табличката - начални кг - 83 - крайни кг -70. ЧАО!ЧАО

# 393
ммдааа, може би ще продължа, но в началото няма да съм толкова строга в диетата, докато посвикне организма с този начин на хранене и след това ще си я спазвам както си е.
днес ми се пада варивен ден и имам гъбки с ориз, преди малко ядох тараторче ама толкова разреден, че не го броя за белтъци  Mr. Green
а между храненията какво мога да похапвам универсално за всичките дни?
аз междувременно си пия калорекса, да ви кажа доста ми помага щото не огладнявам и не мисля за храна...
а бе ще се нагодим де ...ама време трябва..
айде

# 394
Пиша преди да отпътувам -  92,5 - т.е 500 гр надолу

# 395
tanj_g поздравления за резултата Hug Нанесох данните ти в табличката. Успех със задържането Peace
Петко лек път и режимно хапване Hug

# 396
  Благодаря на всички за пожеланията!!! Днес малко изпускам края на темата ама готвя,че довечера ще идват бабите и дядовците на гости,а в събота ще правим детско парти CrazyПочти приключих с готвенето ooooh!,че да остане малко време и да изведа Явор на разходка.
    Hug

# 397
Здравейте! Hug
Имам едно въпросче- за въглехидратния ден разрешено ли е жито?
  bouquet

# 398
martin4e има ли ефект (положителен или отрицателен) от разнямата на дните, защото и на мен може да ми се наложи нещо такова  newsm78

ние заминаваме за днес и утре за Силистра, дано не оплескам там нещата
до четвъртък значи  Hug

# 399
Мимка лек път и на теб и режимно хранене Hug

# 400
martin4e има ли ефект (положителен или отрицателен) от разнямата на дните, защото и на мен може да ми се наложи нещо такова  newsm78
Утре сутринта като се изтегля ще ти кажа  Hug

# 401
  • СОФИЯ
здравейте! Аз да питам мога ли във деня за варива да си хапвам сушени кайсии и сурови фъстъчета?? а иначе вчера от белтъчния съм +400 гр. така ли ще е ? аз тъкмо се зарадвах....

# 402
tanj_g поздравления за хубавия резултат и успех със задържането  Peace

Аз се премерих преди малко и имам още един минус  Party
Вече съм 55кг. тоест за 8дни имам 3 свалени килограма  Party

# 403
  • Бургас
Привет сладурани и сладур Петко  Hug
Нати здрав да ви е Явор и много да ви радва! Весело и безгрижно детство желая!
и за мама
Дидник, честито и на братчето ти! Късмет в живота да го съпътства! newsm67 Видях снимки, голяма сладурана е малката  Hug
Мелисита браво, страхотен резултат!  bouquet Успех със свалянето на последните килца!
Ели честито прическа. Така си ми по убава  Hug  И честито приключване и на 2-та матура, знам че си се представила пърфект Wink Mr. Green
virdjinia дано сте добре с детето, че тъй все по лекари   ooooh!
tanj_g супер, чудесен резулт! Успех със задържането  Peace
Мимка приятно прекарване в Силистра  Hug
Ники добре завърнала се и мноого свалени килца Heart Eyes
Петкоо я не сдавай фронта мен. Внимавай с обяда да е след 12ч.
Днес картофена + салата. Кантаря варира ту+, ту- 200гр. но съм доволно пак ще се размърда.
На всички нови и стари завърнали се добре дошли   bouquet
На олекналите честито, на плюсчетата има и такива моменти не може все надолу  Peace
За всички  Kissing Heart
Жане мерси  Hug

# 404
И аз днес съм на картофена  вълна, закуска -  2  ябълки с кафе, за обяд - картофена салата, за вечеря - същото, имам и  грозде  Flutter
Но  утре ми е  голяма  чуденка какво да е, яде ми се и сладолед, и сладкиш/торта, и пица .........   ламя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт