Юлчетата в парка си играят и беснеят, а пък мамите слабеят(тема 101)

• 9 706
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Привет и от мен! Чак сега ви настигнах с четенето. Уж хубаво времето, пък сте писали, писали ...

Днес при нас беше адска жега, цял следобяд си бяхме вкъщи. Лора спа 3 часа  Shocked с прекъсвания. Такова чудо до сега, за спане през деня не се беше случвало.

На днешната консултация - килограми не е качила и сме си още 9 100, но пък е дръпнала на височина, сега сме 75 (+3).

Разгледах много хубави снимки, няма да изреждам, да не пропусна някой.

Ето малко снимки и от нас. Както ви казах, бяхме в Берковица. Много добре се разтоварвам там, зарежда ме някак си Балкана. Някоя от мамите показа снимки от Клисурския манастир. Не пропускам и там да отида всеки път. Красота!
Лора хапна пресен магданоз  Laughing
http://picasaweb.google.com/kalina.karaivanova/KalinkaBerk#5335763344265824626

Бяхме и на сватба на моя братовчедка. Детето се държа повече от прилично. Внимание събрахме колкото и булката  Sunglasses
http://picasaweb.google.com/kalina.karaivanova/SvatbaKamelia#5335769539028157074

# 46
Ибупрофен - изрично при противопоказания пише - деца под 15 г. възраст. Производно на пропионовата киселина, с изразен противовъзпалителен ефект, като аналгетичния и антипиретичен ефект се споменават на следващи позиции. "Притежава също аналгетичен и антипиретичен ефект".
Нежелани лекарствени реакции -алергични реакции, стомашно-чревни оплаквания, нефротичен синдром.
други противопоказания- астма, язвена болест.
Всичките са улцерогенни, (правят язва), миелотоксични, нефротоксични  и хепатотоксични при дълга употреба. Примери много.

# 47
Хайде всички Ла редутчета тук  Wink

# 48
  • София
Преди като не можеше да отреагира словесно, направо скачаше да се бие като петле (тук е мястото да вметна, че още ме е срам от Белинда Embarassed).
Абе ти си луда жена Joy Той моят нали си седеше кротко на дупето и въобще не се е бил hahaha Всичките са един дол дренки, ама да са живи и здрави Hug

# 49
  • Варна
А как се минава от едно АМ към друго? Досега Диана пи Фризо ХА, искам да го сменя с Хумана 3. Въпроса е дали постепенно да слагам по 1 лъжичка от новото мляко или директно да го сменя. Как мислите? Няма алергия от сирене, кисело мляко и кремчетата от кухнята, все си мисля, че няма алергия от млечни продукти.

# 50
НБМ, и Джули К. беше днес на конференцията Simple Smile Аз по едно време, като имах глътка въздух, се чудех дали се познавате и мислех да ви запознавам, но после нещо се отплеснах.
Моето дете стоя при баба си тези 8 чАса, докато ме нямаше и се е държал прекрасно. Само дето накрая аз вече едва не експлодирах и кърмих с облекчение.

# 51
и какво за конференцията, кажете нещо интересно.

# 52
А как се минава от едно АМ към друго? Досега Диана пи Фризо ХА, искам да го сменя с Хумана 3. Въпроса е дали постепенно да слагам по 1 лъжичка от новото мляко или директно да го сменя. Как мислите? Няма алергия от сирене, кисело мляко и кремчетата от кухнята, все си мисля, че няма алергия от млечни продукти.
Тони, не е ли рано за 3-ка?
По принцип като се почва с адапте се дава най-ниското, нещо такова беше. Това ХА е много щадящо и изведнъж 3 newsm78
Аз бих почнала с по няколко лъжички.

# 53
Калинкената Лора много сладка  Heart Eyes

ох, не ми се мисли като пораснат и проговорят малките зверове........то ще е чудо ........и имайки предвид че глупостите най-бързо се помнят  ooooh!

ето няколко снимки от днешната ни разходка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364145&pid=12297733

newsm78 много слаба активност нещо  newsm78

# 54
Ми хората сега къпят, хранят. Ние тая работа я свършихме, госпожицата си ляга рано.
А ти какво правиш тук Mr. Green

# 55
Ми хората сега къпят, хранят. Ние тая работа я свършихме, госпожицата си ляга рано.
Whistling аз тепърва отивам да върша тези процедури

# 56
А ти какво правиш тук Mr. Green

Mr. Green ми аз съм от бързолеките  Grinning  5-10 мин къпане 5мин масаж и обличане и 5 мин ядене и съм тук (и от време на време притичвам до кухнята , че мъжо там с един приятел пият мастика ...............аз не за друго ама да чопна някой друго мезе). Ще чакам дзверо да заспи, ама като го гледам как кипи от енергия ....отиде пак 23 ч.  Crossing Arms

# 57
  • София
Исках няколко неща да напиша, ама нещо съм крива  Rolling Eyes Ще пиша по-късно да не кажа някоя глупост.

Момичета,  не мога да се сетя как да си кача снимки от пощата на компютъра Rolling EyesНякой може ли да ми помогне Praynig Ще ви пусна малко снимки от РД на Дени.

# 58

Момичета,  не мога да се сетя как да си кача снимки от пощата на компютъра Rolling EyesНякой може ли да ми помогне Praynig Ще ви пусна малко снимки от РД на Дени.

срещу всяка снимка (преди да я орвориш )нямаш ли изтегли  newsm78 . Аз ползвам АБВ там където са самите прикачени файлове си пише "изтегли"  и от там " запис" и готово
дано съм била полезна  Peace

# 59
  • София
Съчувствам ви за късно лягащите деца, много е гадно Confused Не можеш да се навечеряш като хората, един филм да изгледаш, за секс да не говорим, само чакаш бебето да окапе и се трупясваш до него полуумрял за сън Tired Сега оценявам какво е да си ляга детето навреме - ми то половината неудобства от бебегледането отпадат Simple Smile

Мене ме нямаше защото правих баница, по любимата ми рецепта - висяща. От една тава остана точно едно парченце за закуска на детето утре Blush Не знам като порасне Бобо какво ще правим, по две тави може би #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт