Юлчетата в парка си играят и беснеят, а пък мамите слабеят(тема 101)

• 9 706
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Незнам дали са гаджета, обаче днес Бобо целуна ръката на Никол  Two Hearts.
Благодаря за милите думи за Бобо  Hug.
Анна е прекрасна.
Кети, какво има?
Хайде да минават тези температури и болести.

Сакси, много се смях снощи за меда, попа и на Яна прабаба и. Пишеш невероятно. Яна много ще се гордее с теб като порасне.

Допълвам:
Белинда, пиши така ме амбицираш да започна да готвя. Онези тикви пълнени със сушени плодове и незнам си още какво все си ги представям. Сега и тази баница, където виси.

# 61
Абе писна ми всеки месец да издирвам разни списания, ще взема да се абонирам Crazy

Белинда си нЕма работа, за баници да говори. Аз като съм без мъж няма да правя баница днес, а утре ще съм изморена Laughing Нали го знаете лафа за секса и баницата Laughing

Абе Нип нещо се затри, някой има ли връзка с нея?

# 62
  • Sofia
Евридика, видях я Джули, да, познаваме се. Късно я видях, като зададе въпрос, после нали си тръгнах веднага и забравих да и се обадя Embarassed
Белинда, аз пък съм доволна на къснозаспиващо дете, ние с мъжо преди 12.30 не си лягаме, тъй че Дени като заспива в 9-10 ми е екстра, щото сутрин спим до 9 Mr. Green
С тия баници ся ше ми отвориш един апетит...

Лекцията беше много интересна и се получи интересна дискусия. Мен главно ме вълнуваше точката за вагинално раждане след секцио, дали е  възможно, какви са показателите да се прави/ да не се прави, какви са рисковете, колко време трябва да се изчака след секцио и такива.
Точно по тоя въпрос лектора ми се стори изключително компетентен, обясни много ясно и с примери нещата, много неща не са ми били ясни явно. Доволна съм много.
При всички положения плановете ми се променят, забременяване не се препоръчва изобщо две години след секцио, така че ще бременея догодина по морето, живот и здраве Laughing

Кети, какво става бе душа? Hug
Дуци, и аз съм без мъж, на Тийм билдинг е за 3 дни.

# 63
Уф, Габи и тя днес беше много крива, ама като гледам май доста бебета са били така  Confused. Вчера й изби и втория зъб и си мислех, че ще се успокои вече, ама..... И не иска да яде и тя, преди така добре си хапваше, пък сега е голяма мъка, особено зеленчуковото пюре на обяд  ooooh!. Дано скоро й мине, че ще откача скоро. Пък и мъжът ми точно сега работи по доста часове и като няма на кой да я оставя за 5 мин. даже през деня, направо е ужас понякога  Confused, ама хайде стига съм се оплаквала  Blush

Анна е голяма чаровница, и аз съм й фенка  Heart Eyes Ана, Елена, Боби, Никол, Мики, Лора и те много сладки  Hug

Вярно е много гадно като заспива късно детето, като беше по-малка не можех да я приспя преди 22,30-23 ч. и нито можехме да седнем да вечеряме като хората, нито да си отдъхнем малко или да се видим с мъжо  Mr. Green. Откак дойдохме тук от раз някак си започна да заспива в 20 ч, а сега като смениха времето - в 21 и направо се родихме  Laughing

Бързо оздравяване на всички болни и дано избиват бързо зъбите на тези, които ги тормозят  Hug

Кети, успя ли със снимките?
На мен нещо хич не ми остава време да си разгледам снимките и да избера да кача малко, вече се събраха доста и не знам кога ще смогна  Tired
Хайде лека вечер от мен, отивам да вечеряме и да гледаме някое филмче  Flutter

# 64
Който иска да види диво и непослушно момиче пращам Ясмин. Уж пубертета бил на 2г, нея почти на 3  хвана ooooh! А с деца е ужасно срамежлива Rolling Eyes

# 65
И аз съм доволна от днешната конференция, мисля че бяха поканили много компетентни и интересни лектори, според мен беше много ползотворна, обясниха се различни страни и гледни точки. Изобщо съм доволна от нещата, които Естествено организират тази седмица.

Алекс ми е муцунка добра, много съм влюбена в него, но и да не беше добричък, пак щях да го обичам това дете, две мнения по въпроса няма - мойто си е Simple Smile

Ох, хайде наистина вече да ви оздравяват децата, а?!!

Хах, Майра, давай я, искам момиче да ми запълни картинката... Simple Smile

# 66
  • Варна
А как се минава от едно АМ към друго? Досега Диана пи Фризо ХА, искам да го сменя с Хумана 3. Въпроса е дали постепенно да слагам по 1 лъжичка от новото мляко или директно да го сменя. Как мислите? Няма алергия от сирене, кисело мляко и кремчетата от кухнята, все си мисля, че няма алергия от млечни продукти.
Тони, не е ли рано за 3-ка?
По принцип като се почва с адапте се дава най-ниското, нещо такова беше. Това ХА е много щадящо и изведнъж 3 newsm78
Аз бих почнала с по няколко лъжички.
Ми  newsm78 дават го за над 8 месеца. Затова взех него. Права си, ще пробвам мноого бавно. Мисля, че няма да има проблем. ХА-то и без това е максимум до годинката.

# 67
Съчувствам ви за късно лягащите деца, много е гадно Confused Не можеш да се навечеряш като хората, един филм да изгледаш, за секс да не говорим, само чакаш бебето да окапе и се трупясваш до него полуумрял за сън Tired Сега оценявам какво е да си ляга детето навреме - ми то половината неудобства от бебегледането отпадат Simple Smile
Аз пък много се дразнех на ранното заспиване(до преди три месеца лягаше в 20 часа) Особено когато времето беше хубаво и трябваше да се прибираме рано. Като цяло ние също късно лягаме, та малко насила и сменихме режима. Примерно днес сме били навън до 21 часа. Ляга в 22:30, и сутрин става в 9-10 Peace Мен си ми е екстра така. Вечеряме спокойно, защото Алекс през това време е заета с игри, а ние си хапваме и зяпаме телевизия. А и сутрин се наспивам до късно Peace

Купа, ако знаеш колко много ти съчувствам Hug Напоследък мъжът ми е доста зает и няма кой да ме отмени и за 10 минутки. Понякога в дни като днешния ми идва в повечко Whistling

# 68
Благодаря ви за отговорите за течностите. Йоана пие по 200 мл чай и около 100 мл вода тделно си суче когато поиска.

Разгледах много хубави снимки с още по-хубави модели  Hug

Аз свикнах да си ляга Йоана към 20.30 - 21 часа и сега ми е криво като стои до по-късно, снощи заспа в 23, 30 часа аз едва гледах , а тя как не се измори не знам.

Днес почти цял ден бяхме в парка, такова блаженство птички пеят, ветрец леко подухва, лапето спи кротко в количката, майка му си решава кръстословици и се наслаждава на самотата си просто красота и...на съседната пейка пристигат група подивели старчета, които започват да обсъждата политиката на висок глас. В пследствие малката се събуди, спокойствоието ми беше нарушено и демонстративно се преместих от другата страна на алеята където пейките си бяха абсолютно свободни...

# 69
  • София
Белинда, аз пък съм доволна на къснозаспиващо дете, ние с мъжо преди 12.30 не си лягаме, тъй че Дени като заспива в 9-10 ми е екстра, щото сутрин спим до 9 Mr. Green

Ооо, сладур, 9-10 не е късно лягане, ела да видиш бате ти Ники, на 3 месеца бебе как си ляга в 2 #Crazy

Амаринова, а тебе ще те питам зимъска, като се стъмни в 5 какви ще ги къдрите до 10.30 Laughing Шегувам се, те хлапетата си сменят режима рязко и без предупреждение, така че утре и аз може да започна да слагам бузанко в 11, знам ли Rolling Eyes

# 70
Кети, много мерсаж за инфото за доки. Днес бяхме. Ама Ния не е с лишеи, а с атопичен дерматит. Но нямало страшно - мажем с едно кремче да махнем червеното и после с д-р Тайс лосион и другата седмица на контрола.

Утре вечер сме на едно официално събитие и открих, че имам няколко черни рокли и нито един чифт обувки, които да им подхождат. А нали уж малките черни рокли с всичко си ходели.

Аелка, може ли телефона на твоя диетолог на ЛС? Работи ли по принцип с деца?

# 71
Амаринова, а тебе ще те питам зимъска, като се стъмни в 5 какви ще ги къдрите до 10.30 Laughing Шегувам се, те хлапетата си сменят режима рязко и без предупреждение, така че утре и аз може да започна да слагам бузанко в 11, знам ли Rolling Eyes
hahaha ще си бия главата в стената и ще се чудя защо го научих да си ляга късно това дете Mr. Green

# 72
  • София
Не мога да се справя със снимките  Crazy в Дир.бг са

Криво ми е, много ни се насъбра вече.Трябваше да отидем на почивка за 1-2 дни, аз си знам. Не съм организирала морето за първи път и това ме изнервя.С двете диваненца съм по цял ден, мъжа ми е на робота и не иска да праща брат си вместо него.И съответно брат му си виси тук цял ден и си чисти етажа, свеки му гледа детето, аз с двамата, мъжо вс изморен и няма на кой да ги дам да си изчистя къщата  Sad И нали знаете като ти е разхвърляно и мръъсно и как те изнерва  Crossing Arms Дени и братовчедка му по цял ден се дърпат и все някой реве като сме навън  Crazy За капак онзи ден брата на мъжа ми издърпа на Дени ухото, че ритнал Моника  Shocked А той я ритна защото тя го ритна и той не остава длъжен  Twisted Evil аууууу, откачих, и се изпокарахме Crossing Arms Ще ми пипа детето той, ще го смачкам #2gunfire
Събрала съм си багажеца и утре си отивам на Стрелбище  newsm49
Ще видим колко ще ни издържи майка ми  Mr. Green
Ако ми даде пари мъжо, ще си пусна нет, ако не, ще ме хване липсата да знаете Wink

# 73
  • София
Джоли  Rolling Eyes Този Атопичен дерматит имам чувството, че означава "Не се знае точно какво е"  Crazy Всяко дете с такава диагноза. С каква козметика сте!

Аз предпочитам децата да си лягат късно  Rolling Eyes , защото сутрин ако ме събудят в 7.00, по-добре да ме гръмнат. И ние като НБМ, по-рано от 12-1ч не лягаме. /той Господ не е мърляч, а събирач  Mr. Green/ А и лятото в Стрелбище се прибираме към 21.30-22.00ч. Тя Нишава е толкова многолюдна и осветена, че все едно си в някое морско градче  Heart Eyes

# 74
Кети, ама не съм се впрягала (тити ме беше подготвила психически още миналото лято  hahaha). Иначе сега я мажа с олиото на Хип. Доки каза, че не е проблем да продължа да си я мажа. А..трябва да се пази сухо мястото на 'лишея'. Бях се притеснила, защото беше започнало да се разширява.

Общи условия

Активация на акаунт