LaRedoute - кодове - 29

• 44 430
  • 484
  •   1
Отговори
# 210
Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.

Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué :
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.

Notre réponse vous parviendra à l'adresse

Писах им за ваучер вмвсто чек на английски и ми пишат ето това, някой може ли да ми каже за какво става въпрос.Благодаря Ви предварително.
автоматичен отговор от системата , че писмото ти е регистрирано
до няколко дни би трябвало да получиш реален отговор.

# 211
  • Sofia
Мерси herelina.  Hug

# 212
  • Бургас
Някой знае ли какви са условията при тези кодове:
76643,76651 - 60% за П/Л 2009 - вал.до 1/06/2009
"Хващат" ми се, но не намалят Thinking
С НЕнамалени ли пробваш?
М-даа Tired
С това пробвах. Горе в описанието (на артикула) пише, че е прикс мини, може и това да пречи newsm78

Но като цяло ме интересуваха конкретните условия на кодовете, ако някой ги знае или ги е разгадал Grinning

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 16:26 от Катёнок

# 213
  • Бургас
А знае ли някой ваучерите от 20 евро до колко месеца важат? Дали да си ги пазя за намаленията  newsm78.

# 214
  • Абсурдистан
А знае ли някой ваучерите от 20 евро до колко месеца важат? Дали да си ги пазя за намаленията  newsm78.
А ти как успя да го получеш този ваучер?
Писа ли им, какво?

# 215
  • БГ
мерси момичета за инфото,което давате Hug

# 216
  • София
.......
Писах им за ваучер вмвсто чек на английски и ми пишат ето това, някой може ли да ми каже за какво става въпрос.Благодаря Ви предварително.

Първо,въпросът не е за тук...но наскоро някой писа,че изрично искат да им се пише на френски,когато искаме да пратят
ваучер вместо чек.

# 217
  • Бургас
Писа ли им, какво?
Да писах им, че искам ваучер, койта ми изпратят по ел.поща. Peace - на английски

# 218
Писа ли им, какво?
Да писах им, че искам ваучер, койта ми изпратят по ел.поща. Peace - на английски
На моят пише валидност до 01/01/2010 год.

# 219
  • Абсурдистан
Писа ли им, какво?
На моят пише валидност до 01/01/2010 год.

На кой адрес им пишете,
защото и аз имам да им пиша

# 220
Привет на всички,
Преди време някой беше писал, че с първата поръчка не е получил фактура. някак си пропуснах това, но сега моя приятелка получи пратка на Сф. митница също без фактура (чудя се дали не е нарочно) В началото не им беше необходима, за да ти пратят ваучер, после искаха копие от фактурата, а сега спряха да дават такава. Дали е случайно?!!

# 221
Първо,въпросът не е за тук...но наскоро някой писа,че изрично искат да им се пише на френски,когато искаме да пратят ваучер вместо чек.
Това за френския не е вярно!
Досега на френски не съм им писала нито един път и не съм имала проблеми. Дори ми отговарят на анлийски!

# 222
Някой знае ли какви са условията при тези кодове:
76643,76651 - 60% за П/Л 2009 - вал.до 1/06/2009
"Хващат" ми се, но не намалят Thinking
С НЕнамалени ли пробваш?
М-даа Tired
С това пробвах. Горе в описанието (на артикула) пише, че е прикс мини, може и това да пречи newsm78
Но като цяло ме интересуваха конкретните условия на кодовете, ако някой ги знае или ги е разгадал Grinning
Хм, на мен никъде не ми излиза PRIX MINI за артикула, който си посочила?!?
Относно условията - откъде си взела кода, там не пише ли нищо?
Най-често, ако не е посочено друго, и щом намалява от П/Л`2009, значи най-сигурно е, че условието е да са ненамалени от П/Л`2009. По-сигурно е и когато не са със PRIX MINI, VERT или ROUGE. Макар че има и кодове, които влияят и върху тях, но това е по-рядко срещаното явление.

# 223
  • Абсурдистан
Пак да попитам на кой е-майл им пишете.

# 224
След като им пишеш през формата за контакт, на сайта, ще получиш e-mail с входящ номер. Сканиратана фактура изпращаш на адреса от който са ти писали, най- добре с replay

Адрес за контакт:  http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

Общи условия

Активация на акаунт