LaRedoute - кодове - 29

• 44 420
  • 484
  •   1
Отговори
# 225
Пак да попитам на кой е-майл им пишете.
На този:
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1
Имам и самото писмо на френски, но за него - на лични, че наистина много стана спама.

# 226
# 227
  • София
автоматичен отговор от системата , че писмото ти е регистрирано
до няколко дни би трябвало да получиш реален отговор.
Първо,въпросът не е за тук...но наскоро някой писа,че изрично искат да им се пише на френски,когато искаме да пратят ваучер вместо чек.
Това за френския не е вярно!
Досега на френски не съм им писала нито един път и не съм имала проблеми. Дори ми отговарят на анлийски!
Това,че на теб ти отговарят на английски,не означава,че не е вярно написаното от мен.
Много хора са им писали на английски и са им отговаряли на английски,в това спор няма.
В другата тема някой сподели преди няколко дни,че са му отговорили,когато иска ваучер вместо чек-да пише на френски.
Не ми се рови,иначе бих ти цитирала постинга....

# 228
Привет на всички,
Преди време някой беше писал, че с първата поръчка не е получил фактура. някак си пропуснах това, но сега моя приятелка получи пратка на Сф. митница също без фактура (чудя се дали не е нарочно) В началото не им беше необходима, за да ти пратят ваучер, после искаха копие от фактурата, а сега спряха да дават такава. Дали е случайно?!!

Аз получих пратка без фактура, но определено смятам, че от митрицата са я батарясали, защото пликчето, в което стои фактурата беше отворено.

# 229
  • Бургас
автоматичен отговор от системата , че писмото ти е регистрирано
до няколко дни би трябвало да получиш реален отговор.
Първо,въпросът не е за тук...но наскоро някой писа,че изрично искат да им се пише на френски,когато искаме да пратят ваучер вместо чек.
Това за френския не е вярно!
Досега на френски не съм им писала нито един път и не съм имала проблеми. Дори ми отговарят на анлийски!
Това,че на теб ти отговарят на английски,не означава,че не е вярно написаното от мен.
Много хора са им писали на английски и са им отговаряли на английски,в това спор няма.
В другата тема някой сподели преди няколко дни,че са му отговорили,когато иска ваучер вместо чек-да пише на френски.
Не ми се рови,иначе бих ти цитирала постинга....
  По мои спомени това за писането на френски, се отнасяше само ако връщаш продукт, защото Сабине обяснявала, че в този отдел, където се връщат пратките са само френскоговорящи и затова на отрязъка от фактурата, който се праща с връщания артикул, се пише на френски за желанието да се ползва ваучер, а не чек  newsm78

# 230
  • Хасково
Охх с нищо не мога да хвана БД
Преди и със тривки ставаше сега не !
Помогнете !

# 231
  • София
Охх с нищо не мога да хвана БД
Преди и със тривки ставаше сега не !
Помогнете !
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-redoute-crea … &numberpage=2
При мен стана с това.

# 232
  • Бургас
Някой знае ли какви са условията при тези кодове:
76643,76651 - 60% за П/Л 2009 - вал.до 1/06/2009
"Хващат" ми се, но не намалят Thinking
С НЕнамалени ли пробваш?
М-даа Tired
С това пробвах. Горе в описанието (на артикула) пише, че е прикс мини, може и това да пречи newsm78
Но като цяло ме интересуваха конкретните условия на кодовете, ако някой ги знае или ги е разгадал Grinning
Хм, на мен никъде не ми излиза PRIX MINI за артикула, който си посочила?!?
Относно условията - откъде си взела кода, там не пише ли нищо?
Най-често, ако не е посочено друго, и щом намалява от П/Л`2009, значи най-сигурно е, че условието е да са ненамалени от П/Л`2009. По-сигурно е и когато не са със PRIX MINI, VERT или ROUGE. Макар че има и кодове, които влияят и върху тях, но това е по-рядко срещаното явление.
1. Не знам защо не виждаш, нали написах "в описанието на артикула"... първите думи са prix mini.
2. "Взела" съм кодовете от първа страница, а иначе в предишната тема mamaB ги беше публикувала.
Предполагам си права относно това че са за П/Л 2009, жалко, защото в момента не намирам нещо хем да не е намалено, хем да не е ново, хем да не е някой prix Tired

# 233
Катёнок въпреки че го пише в описанието явно не е мини цена.Това със сигурност се изписва като въведеш размер.В случая не го изписва т.е. явно не е.Напоследък имат разминавания в сайта пише,че е мини а като въведеш размер излиза,че е червана цена или пък не я отразява като мини.Нещо не смогват явно да си оправят още.Предполагам Jadena това е имала предвид.Както и да е по - важното е,че могат да се намалят с всеки един код ,който намаля в евро,но трябва да добавиш в повечето случаи още нещо пак ненамалено от П/Л,за да изпълниш условието на съответния код.Пробвах няколко кода като в кошницата сложих 2 чифта от тези дънки и ми ги намаля  Peace
Пробвах и тези за 60% - хващат ми се ,но не намалят нищо  Confused А преди да ги пусна си действаха  Rolling Eyes

Между другото не е случайно,че повечето кодове изтичат края на май,някои към 20-20 и някой юни.За летните намаления почти няма да има хубави кодове  Tired Тактиката им е такава.БД почти няма да има,най - много някое подаръче  Laughing

# 234
някой може ли да ми каже това с реф.номер ли е или с код
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=12229588

# 235
  • Абсурдистан
някой може ли да ми каже това с реф.номер ли е или с код
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=12229588

Това е май блендера.
И с код и с референтен номер.
Виж на първата страничка.

# 236
37400 - 30?/60? от ненамалени от П/Л 2009.Намалява и PRIX VERT  Peace

# 237
  • Пазарджик
Може ли някой да сподели ли как може да се види при всяка отделна поръчка какъв код е използван, вече забравих кои за БД пусках. А отказват ли поръчка ако 2 пъти ползвам 1 и същ, или още при въвеждането няма да се приеме?

# 238
  • Пловдив
Въобще няма да можеш да пуснеш поръчката, ако въведеш за втори път използван вече код.  Peace

# 239
  • София
Аз пак да попитам - как става това с поканването на приятел и бонусите?
1. поканих майка си
2. тя се регистрира, използвайки линка от писмото
3. Все още нямаме бонуси нито аз нито тя...
Иначе съм готова с 4-тата стъпка - нейна поръчка, но не си струва да я пускам ако няма да ми цъкне някое Евро...

По мейл ли трябва да ми дойде бонуса или някъде в сайта да ми се отбележи?
/аз проверявах като пусна поръчка и на ПЛАЩАНЕ да избера първата опция, но ми дава нещо от рода "нямате нищо тук"/
п.п. не разбирам никакъв френски и може и нещо да не съм доразбрала...

Да си задам въпроса и тук, че в другата тема никой не ми е отговорил Sad

Общи условия

Активация на акаунт