LaRedoute - кодове - 29

• 44 374
  • 484
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз получих кода за гривната и часовника.Искам да ви питам хубави ли са?
Не са нищо особено,виж на първа страница в албумчето на МамаВ с подаръците има реална снимка.
Часовника е малък и каишката му не е хубава,доколкото си спомням... Peace

# 301
И аз получих такъв код, въпреки че рожденния ми ден е след 5 месеца. Обаче не си заслужава да се напъвам за 60 евро.

# 302
Нека и аз да се изкажа за часовника като го получих вечерта му махнах предпазителчето и сутринта беше спрял.отидох и му смених батерията ( 5 лв) и му сложих нова каишка (10 лв) защото тази хич не ми харесваше,но пък сега е безпогрешен

# 303
  • В La Redoute и по света
Аз идвам да се оплача  Embarassed
Освен, че и аз получих кода за подарък за РД на всичките си регистрации, пробвах с какво ли не да добавя в кошницата, стоки над 100 евро, но БД не дава и не дава.
Някой има ли представа, дали 60 евро трябва да е само от новата колекция, само това не съм пробвала. Но със сигурност имам продукти от новата колекция, но не са за 60 евро.
Ако на някой му се е хванала и БД, нека сподели с какво  newsm78
Благодаря предварително.

# 304
  • гр. Пловдив
Хвана ми се с намалени и прикс мини цени от новата колекция за 60 евро.

# 305
  • Хасково
Разменям коктелният Сетт

# 306
  • В La Redoute и по света
Хвана ми се с намалени и прикс мини цени от новата колекция за 60 евро.
Hug много благодаря
Ако станат толкова добре, ако не станат, здраве да е, ще видя какво ще успея да добавя, че съм си харесала и други кодове, пък каквото стане.

# 307
Добро утро, момичета! Дали може някой да ми даде  референтен номер на калъфката на оранжеви и бели точи /тези със сините точки ги имам/ Praynig благодаря ви много предварително!

# 308
Добро утро, момичета! Дали може някой да ми даде  референтен номер на калъфката на оранжеви и бели точи /тези със сините точки ги имам/ Praynig благодаря ви много предварително!
5487129

# 309
Моля и аз за помощ, какво искат тия фрацузи от мен, вчера пуснах едни балеринки, които отдавна чаках да се появи 37 номер с кода за РД с часовника а те днес ми връщат това:
Vous venez de recevoir un mail vous souhaitant votre anniversaire : il s’agit d’une erreur d’envoi de notre part. Nous vous prions de nous en excuser.

Nous avons donc décidé de vous faire profiter des avantages initialement prévus : le cadeau et la livraison offerte dès 60? d’achats avec le code 24163.

Merci de votre compréhension et à très bientôt sur laredoute.fr

Преведох си го така, но не разбирам какво обяснение искат от мен
Вие току-що получихте поща, пожелаващи вашата годишнина на вас,: става въпрос за грешка за изпращане от нашата част. Ние ви се молим за от нас в обясняване. Ние имаме затова Решавам От вас карането prevus печели от предимства първоначално: настоящето и предложената доставка от 60 от покупките с кода през 24163. Благодаря за вашето разбиране и на тримата bientot на < http://laredoute.pprnl.net
да им пратя копие на личната карта ли, че наистина имам РД скоро ??? грешка било  Rolling Eyes

# 310
и аз получих същото писмо днес. аз го разбрах така: направили са грешка като са ми изпратили кода но  все пак ще ми уважат поръчката с него и ще ми изпратят подаръка.

# 311
  • София
Това писмо го изпращат на всички, които вчера получиха кода. Предполагам, че е рекламен трик по-скоро. Казват, че са пратили кода по грешка, но виждате ли, решили все пак да ни го оставят да го ползваме  Mr. Green Много са забавни тези французи  Crazy

# 312
и аз получих същото писмо днес. аз го разбрах така: направили са грешка като са ми изпратили кода но  все пак ще ми уважат поръчката с него и ще ми изпратят подаръка.
Дано е така анима , че не ми се ще да им пращам повече лични данни, ако това се има предвид под обяснение. Може превода ми не е точен. Остава да си чакам поръчката и дано дойде по скоро, гледам че идват доста бързичко вече  Peace

# 313
Дано е така анима , че не ми се ще да им пращам повече лични данни, ако това се има предвид под обяснение. Може превода ми не е точен. Остава да си чакам поръчката и дано дойде по скоро, гледам че идват доста бързичко вече  Peace

аз го превеждам от френски на английски с преводача и никъде не се споменава лична карта.

# 314
Здравейте!
Кодът за подаръка за РД важи само за стоки от www.laredoute.fr, не е валиден за стоки от www.aubaines.fr. Другото условие за него е, че трябва да е за стоки над 60 евро след намалението. Тогава си дава и подаръците и БД! Лично на мен ми се лови, но никак не ми харесва!
Приемете извиненията ми за повтарянето за прословутия код!

Общи условия

Активация на акаунт