LaRedoute - кодове - 29

• 44 382
  • 484
  •   1
Отговори
# 285
Аз предлагам да спрем да коментираме прословутия код, явно всички са го получили. Пробвайте и ще разберете дали, кога , как и защо се хваща.
Да пожалим  mamaB и Змейковица.
 Hug
(Не съм нервна и не искам с никой да се карам  love001 )

# 286
  • Стара Загора
Някой да знае какъв е подаръка на този код 51128 дава и бд изписва gris et anis

# 287
Може ли някой по-компетентен да ми каже колко време важи кода за гривната и часовника,който изпращат за рожден ден?

# 288
Някой да знае какъв е подаръка на този код 51128 дава и бд изписва gris et anis

Да. Някой писа по-назад, че условията са му същите като на 50075. Това е КУФАРЪТ  Laughing

# 289
  • Ботевград
Кода за часовника вече е активен  Peace
Валиден е 3 седмици от датата на получаването му - тоест от днес  Wink

код 51128 дава и бд изписва gris et anis - това е сивия куфар, кода е валиден до 31.05

http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 16:01 от ZLATNA

# 290
Кодът с часовника и гривната работи без значение каква е сумата на поръчката. Единствено ако искате да имате и безплатна доставка трябва поръчката да е на 60 евро. аз ги пуснах днес с поръчка за 20 евро и доставка 5 евро.

# 291
  • гр. Пловдив
а кода може ли да се ползва без да се напъвам за БД  Grinning
Да, но предполагам трябва да имаш нещо от новата колеция.

# 292
Момичета, има ли някой реални снимки на сивата жилетка с код 32115 и какъв размер идва все пак

32115 - 30% за 1 артикул от предпочитани, 25 % за артикул от колекцията П/Л 2009 на  taillissime + сива жилетка /не се знае размера/ - вал.до 18/05/2009
на мен ми дава жилетката

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 15:42 от shanel1982

# 293
момичета,пробвах си кода с прословутата калъфка и се хвана,но доставката ми беше 6 евро,махнах я за проба и не само че работи ами и ми свали доставката на 5 евро  Twisted Evil ,всичко ми е от аубенците

п.п.защо в полето за подарък ми изписва само montre-часовник,при вас изписва ли и гривната Shocked

# 294
п.п.защо в полето за подарък ми изписва само montre-часовник,при вас изписва ли и гривната Shocked

бях го ползвала този код за рд и на мен така ми изписа, но получих часовника с гривната

# 295

бях го ползвала този код за рд и на мен така ми изписа, но получих часовника с гривната

Heart Eyes   bouquet

# 296
Привет и от мен.И аз съм една от тези на които е пратен @ за рожденния ден въпреки че той е февруари.Кода ми се хваща,но нямам БД.А дали има определен срок за този код?

# 297
Здравейте, имам следния въпрос - колко време има валидност изпратен код за не пристигнал артикул ?Пускахме поръчка с една приятелка през март, от нейния акаунт и един лот за мен го нямаше.Четох тук във форума, че пращали код за приспадане на сумата в случай на липсващ артикул, но тя каза че не са й пращали въпросния код на ел.поща.Има ли начин да си върна поне сумата, при все че вече сме май месец?Дано да сте ме разбрали, чакам с нетърпение някоя компетентна мама да ме "осветли",защото ще пускаме пак поръчка. Много благодаря предварително.  Praynig
Извинете, че се самоцитирам.Спирам да ви занимавам в тази тема с моя  проблем, искам само да благодаря на всички мамички, които ми отговориха  newsm51 .

# 298
Привет и от мен.И аз съм една от тези на които е пратен @ за рожденния ден въпреки че той е февруари.Кода ми се хваща,но нямам БД.А дали има определен срок за този код?

Малко по-нагоре ZLATNА е отговорила, че е валиден 3 седмици от датата на получаването му. БД дава при покупки над 60Е от колекция П/Л 2009

# 299
И аз получих кода за гривната и часовника.Искам да ви питам хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт