LaRedoute - кодове - 29

• 44 411
  • 484
  •   1
Отговори
# 270
  • Over the rainbow
Мисля, че е при поръчка над 60 евро. Само не виждам до кога важи този код.   newsm78

# 271
Мисля, че е при поръчка над 60 евро. Само не виждам до кога важи този код.   newsm78
Мда Confused 3 седмици

# 272
И аз получих кода, за поръчка на 60 евро е, БД+гривната+часовника, валиден е три седмици след получаването муPeace

Намаленията от кога точно започват ? Thinking

# 273
Присъединявам се и аз към рожденничките получих код 24163 за гривната и часовника и на мен също подробно ми обясняват, че рожденния ми ден, който е на 26.01. набижава. Аз за рожденния ми ден тази година пуснах този код и мога да кажа, че подаръците са същите както са на снимката. Гривната обаче трябва по някакъв начин да се коригира закопчаването /което според мен е невъзможно/, защото не може по този начин да се носи - просто пада. Не мога да дам снимки, защото ги подарих на една приятелка.

# 274
  • плевен
И аз получих този код за гривната и часовника но с тази разлика че наистина утре имам рожден ден а на вас явно искат да направят подарък отрано  hahaha

# 275
а часовника струва ли си,някой ползва ли го  Wink

# 276
И аз получих кода, много странно защо са ми дамски подаръци при положение, че съм мъж Grinning Интересното е, че когато добавих продукти за 60 евро все още ми пишеше, че кода не може да се използва..

# 277
Часовникът не е лош. Гривната не е сребърна, но и тя е с камъчета, даже имаше едно сертификатче, че са Сваровски. Закопчаването и наистина е несигурно, аз я занесох да и сложат обикновена закопчалка.
Според мен не си заслужава да се напъваш да пълниш кошницата за 60 евро заради този подарък. Моят код нямаше такова условие.(първия, защото сега пак са ми пратили и е като вашите  Mr. Green)

# 278
явно на всички са ни го пратили, имам 4 мейла и на 4-те един и същ код са пуснали Peace

# 279
  • Пловдив
Часовника на мен ми харесва,ето снимка  Peace   каишката е от пвц плат,много твърд.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292549&pid=12351417

# 280
Laughing Аз получих същия код за часовник и гривна за РД-то ми, което обаче е на 05.11. Редутци много избързали нещо.  Mr. Green

хахаха и аз получих такъв код
Моя РД е на 17.12.

# 281
а кода може ли да се ползва без да се напъвам за БД  Grinning

# 282
И на мен са ми пратили кода,а за РД който беше на 12 май,нищо не изпратиха.Не ми се хваща по никакъв начин обаче,и при другите гледам е така.

# 283
  • близо до морето
И аз го имам на всичките акаунти  Rolling Eyes , явно са решили да ни го пратят по рано за да не може да се възползваме от него по намаленията.  Crossing Arms И наистина се сещам че преди като ги пращаха нямаше условие за 60Е . Но и при мен не е активен въпреки че рождения ми ден е след 3 седмици.

# 284
  • Стара Загора
Определено и при мен не се хваща каквото и да слагам в кошницата...да не би да е валиден след 2-3 седмици Joy

Общи условия

Активация на акаунт