LaRedoute - кодове - 29

• 44 374
  • 484
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте!
Кодът за подаръка за РД важи само за стоки от www.laredoute.fr, не е валиден за стоки от www.aubaines.fr. Другото условие за него е, че трябва да е за стоки над 60 евро след намалението. Тогава си дава и подаръците и БД! Лично на мен ми се лови, но никак не ми харесва!
Приемете извиненията ми за повтарянето за прословутия код!
Абе откъде си ги измисляте тези неща! Подаръка може да се получи с всякакви стоки, вкл. и албански. Само за БД трябва да е над 60 евро поръчката...

# 316
Здравейте!
Кодът за подаръка за РД важи само за стоки от www.laredoute.fr, не е валиден за стоки от www.aubaines.fr. Другото условие за него е, че трябва да е за стоки над 60 евро след намалението. Тогава си дава и подаръците и БД! Лично на мен ми се лови, но никак не ми харесва!
Приемете извиненията ми за повтарянето за прословутия код!
Абе откъде си ги измисляте тези неща! Подаръка може да се получи с всякакви стоки, вкл. и албански. Само за БД трябва да е над 60 евро поръчката...
Не си чела внимателно какво пише отдолу Jeni007  е права
Non valable sur les aubaines.fr.  става въпрос за БД
поне така пише

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:56 от Мимката

# 317
Chère Madame .....................,

Vous venez de recevoir un mail vous souhaitant votre anniversaire : il s’agit d’une erreur d’envoi de notre part. Nous vous prions de nous en excuser.

Nous avons donc décidé de vous faire profiter des avantages initialement prévus : le cadeau et la livraison offerte dès 60? d’achats avec le code 24163.

Merci de votre compréhension et à très bientôt sur laredoute.fr

Cordialement,

Julie Areski
Responsable Relation Client du site
Това получих, вероятно не само аз.
Извиняват се за грешката, че ми честитят рождения ден. Затова са решили да се радвам на предимствата, които дава кодът  Laughing

Сега видях, че вече е коментирано в другата тема.

# 318
Ами аз лично нищо не си измислям, просто знам френски! А и пазарувам от Ларедут от 4 години! Извинете за спама!

# 319
  • София
Мисълта ми беше за подаръка. Не съм се уточнила, извинявам се за което. Но и ти не си подала коректно информация в поста си Жени, че тези условия са само за БД, нали така.

# 320
апък на мен ми се хваща с неща от аубенците,то даже само с такива ми е поръчката  Twisted Evil
п.п. за подаръка става въпрос,не за БД

# 321
апък на мен ми се хваща с неща от аубенците,то даже само с такива ми е поръчката  Twisted Evil
п.п. за подаръка става въпрос,не за БД

и моята поръчка беше само от албанците, кодът ми се хвана, но естествено без безплатната доставка.

# 322
Да, извинявам се, за което!  Embarassed

# 323
Получих писмо за оценяване на нещата от новия каталог.. пише, че ако дадеш вот за най-харесваните от теб неща ще получих 2 кода или поне аз така го разбрах Simple Smile

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2825e70f12256f5f02

# 324
Момичета, има ли някой реални снимки на сивата жилетка с код 32115 и какъв размер идва все пак

32115 - 30% за 1 артикул от предпочитани, 25 % за артикул от колекцията П/Л 2009 на  taillissime + сива жилетка /не се знае размера/ - вал.до 18/05/2009
на мен ми дава жилетката

На мен ми изпратиха 42/44 и я подарих на майката на моя мъж.

# 325
И аз получих код за РД. Според мен се опитват да ни накарат да пазаруваме по-активно, а не да чакаме намаленията Grinning

# 326
И аз получих код за РД. Според мен се опитват да ни накарат да пазаруваме по-активно, а не да чакаме намаленията Grinning

Явно е така, аз също получих.Първата си поръчка пуснах началото на януари в първия ден на намаленията а на 24 същият месец имах РД и не ми пратиха нищо.Сега уж ми се извинявали Joy

# 327
Здравейте, как да си сортирам продуктите по колекция есен-зима, за да мога да се възползвам от кода за -10 евро?

# 328
Информация за куфара, получих го на поща с един протектор за матрак 1,500кг., не е толкова обемист и е много готин, заслужава си.

Заменям бежавият тренч  38/40 за друг подарък, не е лош, но ми е голям.

# 329
10 страници само кода за РД, взех да се притеснявам, че аз не съм получила нито кода, нито извиненията. Може би не давам вид на наивна  hahaha

Тази тема толкова се заспами, че ми става невъзмжно да я следя.

Общи условия

Активация на акаунт