Отговори
# 675
hut, фоликулът който си си отгледала е супер. Няма да спираме да стискаме палците.

Valaria, честита втора работа. Това от една страна е много добре, даже от две страни, хем допълнителни доходи, хем нямаш много време да го мислиш и да се стресираш.

Дейзи, аз понеже пиша в онази темичка редовно и като скролна с мишката по нея нали най-отгоре пише кой е в темата, та така те видях.  Mr. Green
Иначе за симптомите не се притеснявай, нали именно вие ми казахте, че понякога и това е симптом.
Обнадеждавам се с това, понеже аз продължавам да нямам грам симптом, ни за цикъл , ни за нищо.
Ама то по принцип моите симптоми за цикъл се проявяват в същия ден или най-много предния и до няколко часа съм цъфнала. Така, че кротичко чакам понеделник да го видим ще идва ли или не.

А Дейзи да не би да си гледала тази сутрин предаването на Гала по Нова телевизия, понеже там говориха за кафето ?

# 676
Момичета стискам палци да има много + тестчета. Praynig

Може ли някой да ми каже какви са рисковете ако изчакам спонтанна менструация?От 15 септември не ми е идвало и ми изписаха ПрималутНор за предизвикване, но не ми хареса че го изписаха 4 таблетки на ден.А има и други неща които пише на тях и си мислех първо да направя една консултация с ендокринолог (Тодорова) и да видим дали има проблем да пия и противозачатъчни.Обаче това значи че може и да не е тази седмица.Какви са рисковете ако оставя "да не ми идва" още малко?

С още един въпрос ще нахалствам.Чета че ходите при лекари, следят фоликули, изписват ако няма доминантен терапия и т.н.Аз имам позната която два пъти я оперираха заради ендометриоза, след това 3 месеца инжекции за задържане на цикъла и след това НИЩО!Нито проследяване на овулация (дали я има) а вече мина може би около година и бебе все още няма.Моля къжете къде да отиде за да я вземат на сериозно и да проследят фоликулите.Ходеше в ТК но нямаше такива екстри.От София е.

Благодаря ви предварително.  bouquet

# 677
Момичета за съжаление този месец няма да е моя  smile3518.Преди малко си пуснах кръвен тест и е категорично отрицателен 0.00.
Продължавам да ви стискам палци,дано има хубави новини при вас.

# 678
Дейзи  spoko

Не се натъжавай мила, следващия месец ще е твоя. Бъди сигурна и уверена.
Между другото кой ден ти е след О?

# 679
  • София
DeiziF,мила,явно така е било писано да стане,но няма място за отчаяние,след лошото винаги идва добро,мисли положително въпреки неуспеха и гледай напред,успеха предстои.Hug
Валария,честита нова работа,да ти е на късмет. Hug
Стиснати палци за всички,които имат нужда. Praynig

# 680
Vili,не знам със сигурност,но трябва да е около 10-12 дена.

# 681
дейзи, бях толкова сигурна при теб, че се е получило.....съжалявам. Rolling Eyes но моля те не се отдавай на депресивни настроения, а само си помисли, че следващия цикъл идва и надеждата се ражда отново. може пък точно за коледа да се случи - такъв подарък кой не иска... Mr. Green
 вили, теб те чакаме в понеделник да докладваш. дано при теб се е случило чудото Hug

valaria, наистина от една страна е хубаво, че си започнала втора работа - допълнителния доход си е чудесно нещо - поздравления. само внимавай да не се преуморяваш и да не се изнервяш, че бебоците обичат спокойни мами Wink

ladibaby, къде ходи тази твоята приятелка Rolling Eyes как така след 3 месеца нищо  #Crazy  поне цикъл има ли? да се обърне към спец клиника по стерилитет възможно най-бързо, щото това ендометриозата е много гадно нещо и не се лекува никак лесно! плюс това, ако тези инжекции (или там каквото е било, за да и спре цикъла) да са и помогнали, то след това каква гаранция са и дали, че няма отново да се появат тези гнезда??? абе, какви доктори има ooooh!

а колкото до примолут-нора, аз съм го приемала 3х1 на ден, така че не мисля, че би ти навредил. просто като го спреш ще ти дойде цикъла- спокойно.

# 682
Мила Дейзи, не бързай да се отчайваш. Ами ако ти е било 10-ти ден след О днес може да е било още рано.

Изчакай още няколко дена(3,4,5) и ако цикъл още няма, пусни пак тестче  Praynig

# 683
Дейзи, няма да ти пиша да не се отчайваш, защото се надявам, че не си. С позитивна мисъл всичко се случва. Казват - на Коледа се случват чудеса   bouquet
Аз още не съм навлязла навътре в атакуването на ПКЯ и мерките за подсилване на забременяването. Започнахме го от по-далеч, както вече писах. Днес имах резултати от микоплазма и микробиология-и двата отрицателни. Имаме и талон за спермограма. Така де, малко и милото да се включи, не само аз. В края на месеца ще ходя, за да елиминираме и хламидии. Чак след 3 месеца Жанин отново и месец почивка, ще вадим някаква тежка артилерия.
Купих си тестове за ову. Много ми се иска да хвана подходящия момент и някак да си спестя всички други досадни хапчета и процедури. Винаги съм си представяла, че изненадващо разбирам, че съм бременна и още по-изненадващо го поднасям на любимия. Но напоследък се чудя дали не съм гледала прекалено много романтични филми...

# 684
Здравейте и на мен ми откриха поликистозни яйчници и за да ми предизвика цикъл лекарката ми изписа Оргаметрил по схема 3x2 3 дена. Но проблема е че обърках схемата и пих само по 2 на ден. После се усетих и лекарката ми каза да ги пия наново. Пих ги и ето вече 10 дена след като ги спрях не ми е дошло. Моля ви споделете на какво може да се дължи това. Случвало ли ви се е.

# 685
Момичета много ви благодаря за подкрепата и палчетата  Hug.Няма да се отчайвам,въпреки,че много се надявах това да е моето чудо и най-желания и чакан подарък за Коледа.
Хът,няма да стане при мен за Коледа,при моя док се почива след всяка стимулация.
Вили,аз също се надявам на по късна О  Praynig , болките в яйчниците ми започнаха на 5 ден след инжекциите....обаче ние спряхме да се кексим на 4 или 5 ден,ако са успели да преживеят човечетата  newsm78.Но както и да е .... ще се разбере.

# 686
Дейзи, мила, хич да не се косиш! Идва следващият цикъл. Пък и нищо, че ще почивате следващият цикъл. Аз знам, че след стимулация, яйчника на следващият цикъл по интерция си овулира. Може и да се получи за Коледа  Hug, вие само не спирайте да го правите и се наслаждавайте на любовта си, а не го правете "по предписание".

hut , напротив! Сега се чувствам по-добре, понеже първата ми работа беше само по 3 часа- от 14:00-17:00 ч и по цяла сутрин си седях в къщи и мислех само глупости  ooooh!
Сега се чувствам идеално, щастлива, заета, с доста по-голяма заплата   Whistling и само положителни емоции. Прибирам се всяка вечер приятно уморена, умираща от желание да обърна внимания на бъдещия ми съпруг  Hug
Не съм се чувствала по-добре   bouquet

mai4eto28, добре допшла в нашата тема. За съжаление ПКЯ е непредвидимо заболяване newsm78. Интересно , че не ти е дошло от Оргаметрила, по-принцип идва до 5-6 ден най-късно.
На мен като са ми го изписвали, са ми давали 2 х 1, така че не е малка доза, това което си пила, че чак да не ти дойде.
Знам ли? Има ли възможност да си бременна?

# 687
Когато ходих първия път док ме гледа с вагинален ехограф и каза че не съм бременна и че имам кисти не знам притеснена съм  все пак това са хормони как може да не ми дойде. Във вторник съм при док. Тя ми предписа този Оргаметрил за да предизвика цикъл за да ми изследват хормоните.

# 688
Все пак 10 дни са сериозно закъснение, направи си кръвен тест за по-сигурно. Трябвало е да ти дойде до 6-ти ден най-късно от спирането на Оргаметрила.

# 689
майче, аз също съм пила оргаметрил и винаги ми е идвало до 2-3 дни. странно е, че не ти е дошло след 10 дни Shocked
чудя се дали не е от някой по-голям задържан фоликул  newsm78 или действително е бременност? дано е второто....стискам палци Peace

Общи условия

Активация на акаунт