Отговори
# 690
Благодаря за подкрепата, във вторник доктора ще каже, надали съм бременна нали все пак ме гледа на вагинален ехограф. Надявам се да не е нещо сериозно

# 691
Ако тогава си била на няколко дни бременна или 1 седмица, на дали се е видяло.
Стискаме ти палци!

# 692
mai4eto28, както са ти казали вече би трябвало да ти е дошло след оргаметрила . Може да не е видял доктора тогава, ако си била в много ранен стадий на бременността. Стискаме ти палци.

Момичета мене от сега ме отписвайте за понеделник, защото базалната температура пада Confused Даже предполагам, че до утре вечер най-късно ще цъфна.

# 693
Дейзи , ако не този то другия ще е твоя месец.
Хът, не на нея а на мен и закъснява с 2-3 месеца (и още няма никой).Иначе моята позната си има редовен но бебето не става.
Вчера звънях на д-р Тодорова и ми каза категорично да не пия Прималут Нор и Хлоето защото са противопоказни при едно от заболяванията ми, а то АФС.Каза да си пусна едни хормони и да отида при нея.Ще ми изпише по ниско дозирано.Плюс че каквото и да ми изпише ще се пие с Аспирин протект защото риск от тромбози при мен е голям от тези лекарства. Sad Изпадам в депресия...То не е пред диабетно състояние, то не е риск от тромбози, то не е заболяване на щитовидната...и за капак ПКЯ от които нямам цикъл 3 месец за първи път в живота ми.
П.С. Гинеколожката ми беше изписала прималут-а 4х1 !!!Със сигурност щеше да стане беля с тия тромбози въпреки че и казах че съм с АФС , ама какво ли и говори...
Вили, до последно не отписваме никой. Hug

# 694
ladybebi, за съжаление ПКЯ е много непредвидима, някой път може да ти закъснява с 2-3 месеца, друг път с 5(като при мен). В последните години цикъла ми хич го няма, иначе като  бях тинейджърка ми закъсняваше с по 1-2 месеца. От както почнахме да опитваме за бебе го няма по 4-5 месеца. Хормони ли са? Какво са? Не знам.....
Хубавото при теб е, че поне си забременяла лесно и не си го мислила. Да ти е живо и здраво детенце  Hug

vili_2703 , имаш шанс. Какво като ти пада БТ. Имаш ли рязка граница? Нали са ти установили, че имаш качествена овулация. До последно ти стискаме палци  Praynig

hut , с теб съм, стискам ти палци  Praynig

DeiziF , другият месец ще е твоя  smile3520 . Не го мисли много!

# 695
Благодаря момичета за подкрепата и вярата.
Ама наистина имам рязък спад в БТ от вчера за днес с 2 десети, което си е доста.
Поне ме успокоява, че лутеалната фаза е достатъчно дълга.

# 696
А! Защо така запустя тази темичка?

Кажете нещо ново момичета, къде се изгубихте?   Whaasup

newsm76

# 697
Ето ме.

Ново няма, цикъл също още няма, но и признаци няма: нито за цикъл, нито за бременност.
Бт днес също падна още малко. Според моите изчисления уж днес ми е дата за М, но според Бейбиплан.ру дата за цикъл ми е утре newsm78
Няма да бързам с тестове днес, а ще изчакам още ден, два.
Вие как сте   bouquet

# 698
Вили, не се вглеждай  толкоз в тези признаци, като трябва те ще си дойдат, пък може и нещо друго да дойде  Whistling

Иначе аз съм добре, заета съм много и много уморена, за нищо не ми остава време, камоли за черни мисли. Щастлива се чувствам и времето минава много бързо  Hug

ПС: реших да влизам само в тази тема тук в Проблемното, че като хвана да чета какви лоши неща се случват на хората и се спичам много  ooooh!  Все си мисля, че и на  мен ще се случи най-лошото.  #Crazy
Затова само ще си влизам тук и в Хиперинсулинемия.

# 699
Здравейте и от мен момичета  Hug.
И аз съм добре,още не ми е дошъл,за сега и аз нямам признаци.Много ми се иска някоя от нас да се похвали с положително тестче  Praynig.
Hut,ти си нашата надежда мила,дано всичко е наред при теб и да ни зарадваш скоро  newsm10.

# 700
Valaria, това че си заета и нямаш време за черни мисли е много хубаво. И аз се старая да си намирам някаква работа за вършене в къщи и да разнообразявам по някакъв начин, че иначе става страшно. Още повече, че съм без работа в момента, търся, но безрезултатно за сега, та направо ми стават доста тревогите, ама както и да е. И това ще мине, надявам се...

Дейзи с теб май, май вървим заедно. На мен днес ми е 16-ти ден след О.  Crazy Стискам палци здраво, до счупване и посиняване.

hut
, покажи се, къде се покри. Съобщавай добрата новина  Praynig

# 701
 newsm61 аз съм вече на 100% аут за този месец.И последната искрица надежда изчезна,лелката е тук  smile3515.

# 702
дейзи, не се ядосвай, защото идва нов цикъл и нова надежда. гледай напред Hugаз така преживявам леко всеки месец. мисля само за бъдещето и как ще си гушкам бебето рано или късно Mr. Green не мисли, че е дошла лелката, а че ти е първи ден от новия цикъл Grinning

вили, ти държиш фронта, нали?  Heart Eyes

аз се надявам да съм спукала фоликула и да сме го хванали навреме, но нищо все още незнам. утре съм при доки да видим дали е имало ову. ние с моя мъж кексихме и сутрин и вечер, та дано сме  сгащили яйцеклетката.  fertilizationтака че стискайте и пръсти и уши и крака  Joy

# 703
Hut,стискам всичко и палци,и крака,и ръце,всичкоо,само да постигнеш това за което всички ние бленуваме  preggo newsm32.
Вили и тя да държи фронта и за теб мила стискам силно палци и т.н.  newsm10 newsm17.
Аз се държа  smile3503,говорих с док. и той каза да продължим след цикъла с опитите,хапчетата ще действат и следващия месец,ако не стане и тогава ще правим инсеминация.Това е за сега от мен,чакам и вие да се включите,но с добри новини  Praynig.
 Hug за всички.

# 704
Дейзи  spoko

Хът, държа фронта, лелката все още я няма  smile3506  
Ще стискаме всичко де става за стискане и крака, и палци, и уши, и коси  Crazy Всичкоооооооо. А ти утре да докладваш.

Общи условия

Активация на акаунт