Моля за помощ - гинеколог/ендокринолог!!!

• 1 717
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, предварително моля да ме извините ако има подобна тема или ако не питам в правилната категория, но вече не зная към кого да се обърна, а изчетох много за доста лекари и съм все по-объркана.

Накратко моята история: Преди около 5-6 години започнаха моите проблеми (сега съм на 22г). В началото ми откриха обикновени гъбички, но заради неправилно лечение и немърливост от страна на няколко "Специалисти" след време доста се влоших. Оказа се, че съм имала анаеробна инфекция, която всички те пренерегваха и се стигна до двустранно възпаление на тръбите - 2 пъти в рамките на една година... Вторият път лежах в болница (като не ме прегледаха при изписването) и след това уж се оправих... Какво ли не изпих, при кой ли не ходих... В началото на годината си направих кръвни изследвания за хламидия и за щастие са отрицателни.

Това, което ме притеснява в момента е, че имам следния проблем: горе-долу от преди година имам понижено либидо (вече изобщо нямам никакво желание и дори не се сещам за секс), от 9 месеца менструацията ми е нередовна, имам поликистозни яйчници, доста тежък ПМС, отслабнах 7кг (сега съм 48кг), будя се много често нощем, постоянно ми е тревожно и напрегнато и като цяло не се чувствам добре. Мисля, че се дължи на липсата/понижени нива на даден хормон, но при последното ми посещение при поредния "доктор" не срещнах никакво разбиране и ми изписа "Дуфастон" за поликистозните яйчници (който трябвало да пия няколко месеца, за да видим дали помага), без дори да ме попита за някакви симптоми или да спомене нещо за хормонални изследвания... Да не говорим, че липсваше антибиограма на микробиологията, което дори не беше забелязано и не бе отчетено като проблем...

Препоръчаха ми няколко специалисти, но прочетох предимно негативни коментари за тях в мрежата. Знам, че това не е критерий, но ми се иска да чуя и други мнения и препоръки от жени, които са се сблъсквали със същите или подобни проблеми като моите. Смятате ли, че състоянието ми може да се дължи именно на хормонален дисбаланс и ако е така, трябва ли да съм толкова спокойна и да не обръщам внимание (защото всяка 2-ра жена го имала) или с право се притеснявам за здравето си? Искрено и от сърце ви моля да ми дадете съвет и/или да ми препоръчате специалист, който би ми обърнал внимание и ще постави адекватна диагноза. Ако имате въпроси - питайте. Благодаря предварително!  Cry

П.П - от гр София съм.

# 1
  • Burgas, Bulgaria
Гинеколог-ендокринолог има в клиника Панацея, но не си спомням името му. Моя позната води дъщеря си, която е на твоята възраст и предприеха лечение. Влез в сайта им и виж.

# 2
Да си пила противозачатъчни?

Преглед и изследвания на щитовидна кога имаше?

Преподъчвам доц. Катя Тодорова  Peace

# 3
  • София
В Панацея е д-р Николай Генов, много разбира от работата си, но е с леко странно поведение, дръпнат и рязък е, но пък на мен всичко си ми обясни Simple Smile Той е консултант и в отделението по ендокринология /клиника по хипоталамо-хипофизарни, надбъбречни и гонадни заболявания/ в Майчин дом.

# 4
Благодаря на всички за отговорите!

Относно доктора в клиника "Панацея" - и на мен ми го препоръча позната и щях да си запиша час в понеделник, но изчетох доста негативни мнения за него в нета и по думите на останалите много ми напомня на друг доктор, който ми помогна в момента с проблемите с тръбите, но след това му станах редовен клиент... Отношението му беше доста рязко и дръпнато и всеки преглед ми излизаше доста солено. Не искам да споменавам името му публично, за да не правя лоша реклама, а и съм със смесени чувства  Sad

Да си пила противозачатъчни?

Преглед и изследвания на щитовидна кога имаше?

Преподъчвам доц. Катя Тодорова  Peace

Миналият ноември пих "ескапел", но след това всичко беше наред, до края на януари, когато имах доста тежко усложнение на гастрита и колита, което дължа на прекалено напрегнатата ми работа. Напуснах през м. май, но положението не се подобрява...

Досега никога не са ме преглеждали и не съм си правила изследвания на щитовиднта жлеза, защото никой дори не е споменавал за това... Shocked Знам, че е възможно да има проблем, предвид състоянието ми и точно заради това се обръщам към вас, за да ми препоръчате специалист, защото и личният ми лекар постоянно неглижира ситуацията. Дори после да се окаже нещо безобидно е по-добре да го изключа като вариант, отколкото да се влоша и т.н.

Можете ли да ми пишете на лично с координати на докторката, която споменахте - доц. Катя Тодорова, ако смятате, че би ми помогнала? Благодаря! Hug

# 5
доц. Щерев е изключително добър гинеколог ендокринолог.

# 6
доц. Щерев е изключително добър гинеколог ендокринолог.

За доц. Атанас Щерев ли става въпрос? http://shterevhospital.com/

Общи условия

Активация на акаунт