А,бе хора разни и за съжаление се убеждавам,е хората които са били в по-голяма нищета и изведнъж им паднат от свише пари,елате и гледайте сеир... Ронка,къде ще се местите?Има ли във Франция изисквания за брой стаи според членовете на семейството?Моя приятелка,която замина за САЩ ми беше разправяла нещо подобно,за което следят социалните,поне по отношение на тези ,които са легални емигранти.Въпреки,че на мен ми звучи дори незаконно, имайки предвид, че всеки се простира според доходите си

В нашата ясла има някакъв вирус и децата масово се натръшкаха.Добре,че овладявам ситуацията с прополис и пчелно млечице

Деска ,баща ми имаше възпаление на ключицата и му береше вода в коляното от стара футболна травма...майка ми му правеше някакви компреси с квас ,който извлича всичко и се оправи..Ако те интересува,мога да поразпитам..
Иска,радвам се,че сте добре и не ви е засегнала тази ужасна драма...Лошото е,че след като се случи нещо,тогава заочваме да ровим за причините,а не се стараем да не ги избягваме..

Барзо да се оправяш 

Ние тук нямаме никакви доктори, които да ни насочат, има един добър в Пловдив, но той е вечно зает. А и ние хич не можем да се организираме - я колата е развалена, я пари няма, я Павел не може да отсъства от работа ... Факторите, от които зависим са много и вече не ми се разправя. Пък до София абсурд да идем за един преглед. Та така си караме, ослушвам се за разни бабешки методи. Сега взех едно шишенце с помпичка /от капки Олинт/ и го напълних с клеева тинктура и физ.разтвор. Казах на Дая, че това е парфюм за големи деца, за да са хубави
.
). Днес обаче е на градина, влязла си е с голямо желание и ентусиазъм. На нея много й харесва в новата градина, за разлика от старата ясла. И как няма да й харесва, като ги е научила да я гушкат, за да заспи 
Гледаме го на терасата за сега и голяма игра става с него.
, но като е с негови приятел4ета
Ама второто отсега ми разказва играта. Кой казал, че по това време спят по 20ч. то това моето по 20ч. рита?!