За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 640
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Наде,я пускай по наклона подобни писания... Mr. GreenКакво да ти кажа,аз за съжаление покрай работата си съм заобиколена само от разни кокошки,дето като влязат в магазина гледат първо етикета да е най-скъпото и така купуват ShockedДнес се изумих жената на съдружника на мъжо какви тъпи и грозни тапети купи за новата им къща,ама нали са по 300 лв ролката,това е #CrazyА,бе хора разни и за съжаление се убеждавам,е хората които са били в по-голяма нищета и изведнъж им паднат от свише пари,елате и гледайте сеир... Mr. Green
Ронка,къде ще се местите?Има ли във Франция изисквания за брой стаи според членовете на семейството?Моя приятелка,която замина за САЩ ми беше разправяла нещо подобно,за което следят социалните,поне по отношение на тези ,които са легални емигранти.Въпреки,че на мен ми звучи дори незаконно, имайки предвид, че всеки се простира според доходите си newsm78
В нашата ясла има някакъв вирус и децата масово се натръшкаха.Добре,че овладявам ситуацията с прополис и пчелно млечице Praynig
Деска ,баща ми имаше възпаление на ключицата и му береше вода в коляното от стара футболна травма...майка ми му правеше някакви компреси с квас ,който извлича всичко и се оправи..Ако те интересува,мога да поразпитам..
Иска,радвам се,че сте добре и не ви е засегнала тази ужасна драма...Лошото е,че след като се случи нещо,тогава заочваме да ровим за причините,а не се стараем да не ги избягваме.. #Cussing out

# 166
Иска, радвам се, че сте добре. Мир на душите на всички загинали. Много мъчно ми стана като разбрах и недуомявам и аз как може да  се движат още тези стари рейсове.
 Не се карайте, от толкова време сме заедно, няма смисъл. Всички ви чуствам като приятели, въпреки че не се познаваме. Сега се затопли времето, софийските мами ако искате някоя събота или неделя можем да си направим срещичка в някои парк. Деси, дано народната медицина ти намали болките и те излекува. Аз лично не я прилагам, защото съм невежа в тази част, но съм чувала че е много лековита. Кажи как си, пробва ли нов лек. Вярвам, че скоро ще се оправиш, ти си борбен човек. НАН, ти как си? Четох, че и на теб тни се подува крака, пожелавам и на теб по-бързо да се възстановиш.
Добре дошли и от мен на Дидка и Гери то. Пишете по честичко.
Хайде да си направим ново албумче с порасналите деца. не съм снимала и аз Ева отдавна, тамън това е повод да го направя.  Да ви кажа днес водих Ева на профилактичен преглед за третата сливица и за ушите. Резултатите са чудесни, камък ми падна от сърцето. Нали вече ходим в Исул и попитах трябва ли пак да ходим на контролен преглед лекарката каза, че не е необходимо. Споменах за Транспортна болница, че са искали да правят операции на ушите, да махат сливицата и жената каза, не съм първата, която им го казва. Че е абсолютно противопоказно такава хирургическа намеса на малки деца и каза на колежката си"поредния случай Френгов" Там нали всичко се плаща, защо пък да не вземат парите на родителите, да направят една бърза операция независимо, че вредят на здравето на децата. Вбесих се, може ли такова отношение, да не говорим че става дума за малко дете.Важното е, че се усетих навреме и потърсих друго мнение. И най-важното, че детето вече е добре.

# 167
  • През девет земи в десета
Айде пак съм тук,обаче чак сега се прибираме Hug

Днес най-накрая отидох на контролен преглед при доктора,който ме оперира,защото нали е много търсен и вечно зает,все попадам на подчинените и съответно всеки си прави каквото знае.Друг ми махна конците,после на съвсем трети попаднах когато махаха шината(трябвало е да я понося още малко) и така.Видя ме човека и се хвана за главата.Не е трябвало изобщо да ме натоварват толкова ,от усиленото раздвижване крака ми се е стегнал още повече.Сега ще почивам 10 дни,без рехабилитация и без физиотерапия(трябва да лежа,но няма да стане) и после пак съм на контролен преглед да прецени доктора какво ще правим по-нататък.Важното е,че днес успях да се добера до него и вече само той ще ме наблюдава и ще решава какво да правя.Другото много важно нещо е,че ми вдъхна поне мъничко надежда,че нещата ще се оправят.Бавно и мъчително ще е ,но вече бях започнала да си мисля,че са ме осакатили.

Лети питай за рецептата Peace
От утре започвам да изпробвам разни бабини рецепти,дано помогне нещо.

Диди,ама би трябвало да пишеш фонетично,демек не с червените букви на кирилица,а примерно на N-да е Н,на В-да е Б,L-Л и т.н. не е ли така newsm78.Нали от латиница минаваш на кирилица със Shift+Alt и после ако не е фонетично Shift+Ctrl,дано да стане и аз нямам червени(български)букви на лаптопа,затова пиша само фонетично Peace
Има малка разлика ако си с Windows Vista примерно са сменени местата само на Ж,Ш,Ю,Я,ь,Ч-това е,свиква се.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:35 от Пиги®

# 168
  • Варна
Пиги всеки път като прочета какво ти се случва и на право не знам какво да пиша Embarassed Стискам палци възстановяването да е по-бързо и леко от колкото предполагаш.
Ели вземам го твоя мъж и заминавам с него  Laughing, щото моя не ще. Бил половин емигрант, тук си му било добре. А ма той като си дойде тук се чувства като на гости, как няма да му е хубаво Wink
Нанче и аз в твоя отбор. От 2 бремености нямам ни 1 снимка, а ма хич не можех да се понасям с тоя корем. Иначе ми е много приятно да гледам бременни жени, много им с радвам, но себе си така  и не успях да възприема.
Мгиздова и аз съм против махането на сливиците. Мен много ме е страх от операции и от упойки и много трудно някой ще успее да ме убеди да извадя трета сливица.
И нас ни затвори времето днес в къщи. Надявам се утре поне да не вали, че полудяваме от стоене у дома.

# 169
  • някъде
да знаете още не мога да ви се нарадвам Hug
Пиги с Виста сам, пробвах по вси4ки на4ини засега е трудно но ще свикна Peace. Преди малко ми хрумна да си залепя отдолу буквите на които сам свикнала но мьжо ще ме трепе тогава Mr. Green
А ти как стигна до това положение- паднала ли си или така се е слу4ило Tired Барзо да се оправяш Praynig
НАН4е искам да ка4а снимки на малкия Wink, но незнам кога. ако искате вярваите но сега сьм на улицата пред кьщата седнала в колата защото в нас не ми е хубава врьзката на нета а и по4ва да ми пада батерията на компа та ще видим кога ще ка4а Crazy
 Hug

# 170
  • някъде
mai uspiah ako iska niakoi da probva   http://www.album.bg/alekspetkov/albums/

az vlizam da zaredia kompa  posle ako imam net pak sam na linia Crazy

# 171
  • София
Хей Дидка  Hug Липсваше ни, раздвам се, че вече ще можеш да се "отчиташ" Simple Smile
Мгиздожа, радвам се, че детенце е добре. И ние ходихме в ИСУЛ при Райнов, ама още не сме добре. В сряда сме на преглед на слуха и тогава ще видим, какво ще каже.
Пиги, дано не те боли крачето и да се оправиш напълно  Peace

Много потресаващо беше това с катастрофата  Sad

Аз днес съм на работа, надяваме се да ни пуснат по ранко   Rolling Eyes

Момичета хубав ден  Hug

# 172
  • somewhere over the rainbow
Дидка, аз не отварям албума Thinking

МГиздова, браво, че сте се справили със сливицата... като знам колко е гадно и упорито ooooh! Ние тук нямаме никакви доктори, които да ни насочат, има един добър в Пловдив, но той е вечно зает. А и ние хич не можем да се организираме - я колата е развалена, я пари няма, я Павел не може да отсъства от работа ... Факторите, от които зависим са много и вече не ми се разправя. Пък до София абсурд да идем за един преглед. Та така си караме, ослушвам се за разни бабешки методи. Сега взех едно шишенце с помпичка /от капки Олинт/ и го напълних с клеева тинктура и физ.разтвор. Казах на Дая, че това е парфюм за големи деца, за да са хубави Laughing и се пръска в носа. /иначе никакви капки не ще/ И тя пък взе, че се върза и сега, само за да е хубава, иска да пръскаме постоянно Mr. Green
Та виждам ефект де /дано не е случайно/. Определено диша по-спокойно. И вече казва "мама", иначе звучеше като "баба" Simple Smile

Ето тук качих малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227097&pid=12592131 Има ги и абитуриентите Party

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 10:04 от N_A_N™

# 173
Здравейте!

Мгиздова, радвам се, че се разписа. Още повече, че Евето е добре!

Деска, радвам се, че пак ще те наблюдава лекарят оперирал те. Гледай да си почиваш повечко, не се прави на герой, защото здравето е най-важно. Peace

Ивка, дано намерите лек за детенце, че се измъчи милото.

Лети, ще сменяме жилището, защото това в което живеем е много малко, а и е бърлога както не веднъж съм казвала! Айде завиждайте ми. Mr. Green Ще подам документи за държавно жилище (това пак щото много имаме), там вече фактора членове на семейството е важен! Големината се оределея по бройката.

Абе Лети, какви изказвания, какво парадиране, каква селяния видя тук?(всичко казвам с топли чувства, да не си помислите, че се карам. Просто така си говоря)  Верно изпуснах се за фотоапарта(за което се извинявам), а другото обсъждано е количките. Ама само на 3 от нас им предстои тази покупка, невиждам защо трябва някой да се чувства като просяк. Малко детско ми звучи всичко това. Да кажа ли на съседа да не си изкарва БМВ-то от гаража щото ме подтиска. Нито съм парадирала с нещо, нито нищо. Хората които ме познават лично знаят ще за човек съм, а и не само те. И не, не си позволяваме каквото и да било без лишения. Всяка една покупка е обмислена и е за сметка на друга. Независимо къде живеем живота е труден. Но, ако някоя от нас има нова придобивка, независимо дали е нов дом, кола или каквото и да било бих се радвала с нея. Peace
Наистина, ако може да ми кажете,  Кое се навира в носовете, с кое се парадира? То ще съм много благодарна. Peace

От мухата се прави слон. Лошото е, че съм такъв тип човек който трудно си премълчава и за пореден път го доказвам и се убеждавам, че ми вреди. Защото си тровя нервите, но наистина искам да ми е ясно всичко, а не да се пусне мухата...и после всичко по старому. Ми аз немога така, свикнала съм картите да са на масата.
Когато някой ме дразни си го казвам, или си мълча без подхвърляния!
Наистина спирам по този въпрос вече! Ако някой иска да ми разясни какво дразни ок, ако ли не здраве да е. Аз за пореден път се обяснявам като девица, дано е станало ясно, ако не пак здраве. Laughing

А пък който има пари и ги пръска не по моите въждания...не ме вълнува, негови са нека ги харчи както намери за добре. Ако ще и тапети от 3 000 лв. ролката да си взема. Явно така му харесва.

Дидито, да идва и да каже как са, а да не се подтиска, че ей сега ще дотичам да й чукна на вратата...поне да знам за кво се подтиска. Mr. Green

Айде чао и ша ма прощавате за словоизлиянията, ама трябваше да си го кажа.

# 174
  • София
Здравейте,

Аз няма да се включвам по спора за темите, които се обсъждат, защото не ми пречат. Който за каквото иска пише, а който иска - го чете.

Пиги, не че ще ти помогне много, но наистина много ми е мъчно колко те боли. Аз като те познавам даже си мисля, че нещата са и по-тежки, но малко ги омаловажаваш пред нас. Само ми се ще да се научиш да си даваш повече почивка  Hug.

Днес уж е работен ден, но изобщо не ми се работи и реших да го карам по-лежерно. Все искам да пиша, но не успявам да намеря време.

И аз да се включа с нови снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380887 (няма парола, само enter се натиска). В снимките ги има и Цвети на Пиги и Влади на дидито. Имам и малко клипчета за показване: http://betta13.multiply.com/video.

Хубаво е, че има "нови" стари познайници в темата ни  Wink.
Гери, нямаме си още братче или сестриче, но още не е отпаднала идеята. Даже имам надежда, че може да имаме положителен резултат, но засега  smile3505.

Яна беше болничка последните две седмици, едната седмица я гледах аз, втората - баща й. Уж тръгна от стомашен вирус с температура, обаче после се разкашля, температурата продължи и на петия ден пак започнахме антибиотик (за четвърти път  Cry). Днес обаче е на градина, влязла си е с голямо желание и ентусиазъм. На нея много й харесва в новата градина, за разлика от старата ясла. И как няма да й харесва, като ги е научила да я гушкат, за да заспи  Laughing. Голямо е диване, само претенции има как да стават нещата.

Питаше някой кога си лягат малките. Яна открай време не е по спането. Тия 2 седмици се научи да си ляга към 16 за следобеден сън, и след 12 вечер, въпреки нашите усилия да й запазим режима от градината. Тя просто не ще да ляга и няма оправия с нея. Снощи е заспала в 1 без 20 и сутринта си стана в 8 без нещо, бодра и свежа  Shocked.

За размерите на дечицата като си говорите, направо ме учудвате, аз още й купувам дрешки 92-98 размер (ми тя е 91см), обувки 22-24 номер. Но не й се шашкам, добре си е според мен.

За колелата - имаме една триколка и една тротинетка, ама тя хич не е по физическите натоварвания. По малко върти педалите на триколката, а на тротинетката нещо не й схваща принципа. На нея компютър й дай или да си играе вътре. В къщи си играе много добре, често не можем да я изкараме навън.
От любимите й игри са да си завива куклите и животните с кърпички (дала съм й една кутия от тези носните кърпички от плат от едно време с най-различни картинки), прави им рокли от тях, увива ги и т.н. Обича да си измисля някакъв сценарий, например реди животните да играят хоро или да гледат телевизия или джудженцата да пият чай. Обича също да играем на "Лети, лети". А наскоро си измислиха с баща й една игра със зарче - който хвърли повече, получава цветно кубче (купихме едни цветни бамбукови за левче от Джъмбо) и който събере повече, е победител.

Голяма бърборана си е както винаги. Използва разни думички като разпределени, възкликна, заглавило се е, направо й се чудя  Simple Smile.

Хайде стига толкова от мен, че ще кажете, че съм ви досадна  Simple Smile.

# 175
  • somewhere over the rainbow
Бета, аз пак не отварям снимките. Само с Ентър не става нищо, иска си парола Crossing Arms
И Дая така - реди играчките/куклите, кара ги да пеят, ако не пеят, наказва ги. Абе добре си играе сама. Не иска все нечие внимание.
От 2-3 дни си имаме коте . "То е още момиченце и се казва Кетинце" Grinning Гледаме го на терасата за сега и голяма игра става с него. Party

# 176
  • някъде
Рони, не се ядосвай и пази бебето Naughty Hug
Аз да си призная Embarassed завиждам на тези с по-нови коли защото това ни е непостигната поне засега ме4та Crossing Arms, но пак докато ни вози моята наборка ще си траем, като спре да ни вози ще мислим Mr. Green
Завиждам и на мамите с добри4ки де4ица Embarassed, моят дзвер като е сам не му се 4ува глас4ето bowuu, но като е с негови приятел4ета  Crazy ooooh! и още пове4е 4е незнае как да си изрази радоста и вика, пищи, бута ги Crazy Даже напоследьк не го сьбирам с другите понеже наи-доброто му приятел4е запо4на да скубе и щипе децата от известно време и моя в на4алото пла4еше и се страхуваше, но после запо4на да го шамари като види 4е лети кьм него и сега маиката на това другото ми прави намеци за моето 4е било налитало да се бие Crossing Arms ох няма да ви занимавам с мойте неща Tired
леле моми4ета колко правописни грешки допускам особено на думите с "ь" понеже пиша смс-и и вместо "ь" пиша "а" Shocked

Вси4ки болни де4ица и мами да се оправят Hug

# 177
Бета, и аз не отварям снимките с ентер. Иска ми парола.

Диди, завиждай, завиждай...мойто е най-доброто...пу-пу на мама златото. Heart Eyes Ама второто отсега ми разказва играта. Кой казал, че по това време спят по 20ч. то това моето по 20ч. рита?! Shocked Но аз вярвам , че може и второто да ми е кротичко като Ема. Блаженни са вярващите, а? Joy

Абе забравих днес да ви почершя, че моето момиче днес има имен ден! Жива и здрава да ми е.
Всеки да пийне довечера по едно за нейно здраве. Hug

Сега отиваме на разходка, че иска да играе в парка. А колко е жега няма да обяснявам. Whistling

# 178
  • някъде
Диди, завиждай, завиждай...мойто е най-доброто...пу-пу на мама златото. Heart Eyes Ама второто отсега ми разказва играта. Кой казал, че по това време спят по 20ч. то това моето по 20ч. рита?! Shocked Но аз вярвам , че може и второто да ми е кротичко като Ема. Блаженни са вярващите, а? Joy

Абе забравих днес да ви почершя, че моето момиче днес има имен ден! Жива и здрава да ми е. Всеки да пийне довечера по едно за нейно здраве. Hug

Да ти е жива и здрава Hug
Не ставай много нахална Mr. Green- какво ще правиш с две добри деца Thinking Тряба да има разнообразие в живота Laughingшегувам се, дано ти е кроти4ко като Ема Hug

# 179
Честит имен ден сладка Ема! Бъди все така добричка и послушна. Heart Eyes

Бета, и аз не отварям снимките с ентер. Иска ми парола.
отидете на празното поле и поставете маркера да мига вътре и тогава натиснете enter . Аз ги отворих.
И Ронка пази бебето и себе си сега само това има значение. Не се кахъри много. И на нас не ни е леко Иван се прибира само събота и неделя ,дори една неделя се наложи да тръгне в 8 вечерта за Смолян ,там бяха в 12 през ноща и са работили до към 3 часа. когато тръгваше Валери го хвана за крака и плачеше и му викаше "не тъгва". Но няма друг начин ,постоянно съм в стерс ,защото Иван много пътува . Но важното е ,че се обичаме и разбираме и не ми натяква ,че не мога да си намеря работа.
Живота е скапан тези дни ,ако искате ми вярвайте ,но града беше много тих. В заведенията по-центъра почти не се виждаха хора,днес в градската градина нямаше деца. И наистина когато стане нещо лошо тогава се замисляме ,трябва да го правим предварително. Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт