За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 647
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • През девет земи в десета
Ронка,правих със спирт и риванол,цяла седмица,не спада.Тя кръвта вътре се е съсирила явно, понеже кръвоизлива беше се разпространил от средата на прасеца до средата на бедрото и целия крак ми беше подпухнал и син(сега се махна вече част от синьото) и не успява да се резорбира толкова бързо.Обаче това от една страна ограничава подвижността на ставата от друга предразполага към сраствания.Ако са мекотъканни добре,обаче ако са ставни ще получа контрактура(невъзможност да се движи ставата)и ще трябва да ми сгънат крака под упойка.Това съответно ще причини разкъсвания и нови оттоци,за болката не коментирам.
Нанче,ако си правила зелеви компреси, я ме светни листата направо ли ги слагаш или трябва да се намачкат преди това newsm78

# 151
Сега ходихме с децата и майка ми  до църквата да запалим свещичка ,защото утре ще има много хора. В града за друго не се говори да не говорим ,че ходихме до свекър ми да вадим зъбче на Марти и до тях (а те живеят до болницата) беше станала още една катастрофа не знам дали има жертви ,но беше отцепен района. Всички коментират ,че всяка година на съборите ,които правят рокерите има жертви на Бакаджика ,но тази нямаше ,но ето че сега.......................

Пиги сега коментирахме с майка ми за твоето краче понеже тя цял живот ни лекува с народна медицина ми каза ,че ако искаш можеш да пробваш компрес със сутришна урина. Малко мирише гадничко ,но нищо не ти пречи. Когато бяхме деца и дядо ми беше жив ходихме на полето с каруца и си спомням макар и много малка да съм била ,че дядо ми не можа да удържи магарето и каруцата мина през крака на майка ми и тя тогава ми каза да пишкам на един парцал. Така три ли четири дена стоя с компреси и нямаше и помин от отока и крака и беше станал лилав, но с урина се оправи. Пробвай ако искаш.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лека вечер и утре ,ако имате възможност запалете свещичка .

# 152
  • някъде
станааа Party
 мерси Пиги Hug Hug Hug
гониат ме от компа, после пак Crossing Arms
пиша смешно но ми е трудно без бьлг букви отдолу ooooh!

# 153
Бог да прости загиналите в катастрофата! Flowers Rose Flowers Rose

Дано въведат забрана повече от 10 годишни автобуси,да не се използват,караме боклуците на хората,минават прегледи без да са прегледани,сами си ги поправят,снощи ревах като гледах новините Cry  в ужасна страна живеем

Моя мъж се сърди че съм го" накарала " да купува имот, а Не сме се махнали нанякъде,тук децата ни ще страдат нищо няма да се промени,аз съм Песимист така че не ми говорете родина роден край,никой не мисли за хората в тази държава,и общество няма,нищо няма,Ама темата е дълга да не задълбавам
 ooooh!

Искате ли да направим албумче на порасналите ни деца(нещо като картичка де) Whistling

# 154
  • somewhere over the rainbow
Пиги, сори, че закъснях, но когато има нещо спешно, пиши на скайпа, че тук съм от дъжд на вятър.
Аз не съм правила компреси на стъпалото, но бях 40 дни с гипс и няма как. Ти имаше ли гипс? После /че и до днес/ много ми отича там, но доктора каза да не правя нищо, нормално било, след години ще изчезне. Иначе съсирена кръв не съм имала.
Иначе зеле ми е помагало винаги при контузиите ми /които бяха ежедневие преди/. Всякакви синки и отоци лекува /пък то посиняването си е пак вид съсирена кръв/. Взимам листо от зеле, измивам го и без да го мачкам, налагам на мястото и отгоре с бинт закрепвам. Минавало ми е за часове Thinking Пробвай, ако до 24 часа не почувстваш облекчение /сменяй го сутрин и вечер/, значи няма да помогне. Просто ефектът, ако го има, е бърз  Hug

Диди, много точно си ме разбрала Hug Т'ва подмятане на цифри /дето с къртовски труд ги взимам за 2 месеца/ във всеки втори пост не ми е приятно. Но никога не съм казвала, че злобея, дори и намек за злоба няма в мен. Дай Боже  повече хора в Бг да отделят 500 лв. без да им се налага да се лишават от нещо.
И никой никому не е длъжен да обяснява как си изкарва парите.
Аз спирам, така или иначе исках САМО да обясня защо не пиша редовно.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:47 от N_A_N™

# 155
  • някъде
 #Cussing out писах половин 4ас защото ми е трудно с тези букви и накрая натиснах нещо и вси4ко из4езна ooooh!
Аз спирам, така или иначе исках САМО да обясня защо не пиша редовно.

Naughty ще се караме с теб Crossing Arms ако ти спреш да пишеш аз пьк спирам да 4ета Crossing Arms

леле не е истина колко ми е трудно писането, все едно сега се у4а на буквите ooooh!
сега пьк ми се появи кредора, а до в4ера наистина го нямаше Shocked
 Hug на вси4ки Hug
/за 15мин написах това /

# 156

Naughty ще се караме с теб Crossing Arms ако ти спреш да пишеш аз пьк спирам да 4ета Crossing Arms

Joy Не бе, спирам по темата, не да пиша по принцип. Толкова лесно няма да се отървете Mr. Green Hug

Дай да видим Алекс в снимки

# 157
Нан, никой и не иска да се отърве от теб.
Имаме различни виждания по даден въпрос. Това е. Стана ми ясно, че не трябва да казвам какво съм купила на детето си, защото колела, дрехи и нашите придобивки дразнят, а и не са в контекста на "отчетна-Родени". Peace
Ще се съобразя с това.
И аз спирам по въпроса. Лесно и от мен няма да се отървете.

ЕМа е добре, сутринта не успяхме да излезам, защото пак се замотах. Сега спи, а следобед парка ни чака.

Диди, ще им свикнеш на буквите.

# 158
Нан, никой и не иска да се отърве от теб.
Имаме различни виждания по даден въпрос. Това е. Стана ми ясно, че не трябва да казвам какво съм купила на детето си, защото колела, дрехи и нашите придобивки дразнят, а и не са в контекста на "отчетна-Родени". Peace

Еее, Рони, преувеличаваш Simple Smile Не дразни това, което си купила, дразни ежедневното му навиране в очите на хора, които не могат да си го позволят /не става въпрос конкретно за теб/. Това е. А какво трябва да се пише и какво не, всеки си преценява сам.
Между другото, само ти от бременните не си си покзала тумбака. Аз моя не показвам, но на другите обичам да гледам Whistling

# 159
Ми не съм го показала, защото нямам с какво да се снимам. Телефоните ни не правят хубави снимки и ме е яд да се занимавам.
Утре ще ходя да конфискувам фотото на един приятел, че да се поснимаме малко.

Тук е жега та не се трае. В нашата бърлога е ужассссТ. Дано скоро имаме възможност да се изнесем, че не се представям и с огромния корем багажи да редя.

Пак всички зачезнаха. Crossing Arms

Деси, ела кажи как е крака и дали листата са помогнали?! На мене листата не ми помогнаха да ми намалят кърмата, дано при теб намали отока. Praynig

# 160
На братовчедка ми кърмата намаля с компреси с глина. Ама натурална, от планината. Не го знаех това, но нейната майка го каза и верно голям ефект имаше. За 1 денонощие й се успокоиха гърдите.
Та може и за коляното да помогне. Thinking

Аз пък прочетох за една рецепта против синузит /нали не можем да се отървем ooooh!/ с куркума. Къде да я търся сега, някой има ли представа в нормалните хранителни магазини дали се продава? И в какъв вид?

При нас какъв студ захвана Crazy Излизаме с якета. Утре е празника на розата в Карлово, дано спре да вали, че да заведат Даяна на празника. Тя много се радва Party

# 161
Mммммм,може да са джапанките на Зоя от Джъмбо за 3,99лв или очилата за 6 лв.Може пък тротинетката за 30лв,нищо че беше най-евтината в магазина.Не че издребнявам,ама айде стига вече по темата,че скоро никой вече няма да пише тук.И всеки да си пише каквото си иска,пък който иска да не го чете! Crossing Arms
Някой беше питал какво ще купуваме на дребните за РД-то им.Усещам,че ако се задълбочим по темата пак ще стане като миналата година,някой от нас пак ще помолят да не се коментират подаръци и цени и пак ще има сърдити.
Ронка:блазя ви за жегата,тук е голям студ coldВали и дъжд.Искам да ми е жега  grinning039А това със зелевите листа и на мен ми помогна за гърдите,като отбих.Дано да помогне на Пиги. Praynig
Днес цял ден си стоя у дома.То пък и къде да ходя в това време де.Плажа пак се отлага Wink

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 19:34 от arllina

# 162
Нан я кажи за този празник,какво ще има?в колко часа,къде  newsm78 може да идем ако е хубаво времето,ааа и да открием клубчето на Дани няма да е зле,само да е хубаво времето Grinning

# 163
Нан я кажи за този празник,какво ще има?в колко часа,къде  newsm78 може да идем ако е хубаво времето,ааа и да открием клубчето на Дани няма да е зле,само да е хубаво времето Grinning

Eli, на мегдана бе, къде иначе Sunglasses Има песни танци, хора с нови дрехи Laughing, балони. Абе празник. Аз не съм много по такива навалици, но Дая се кефи на балоните, батута и количките Crazy
Тъкмо реших да кача някоя снимка, но снимка.бг не ми ги ще Crossing Arms

# 164
Не ти ги ще сигурно,защото са повечко мегабайти.И на мен отдавна ми писна от снимката,че сега фотото ни ги прави големи,та не качвам вече там.И идеята на Ели за картичка е супер,тъкмо за празника. Peace

Общи условия

Активация на акаунт