Нанче,ако си правила зелеви компреси, я ме светни листата направо ли ги слагаш или трябва да се намачкат преди това

в ужасна страна живеем

Пробвай, ако до 24 часа не почувстваш облекчение /сменяй го сутрин и вечер/, значи няма да помогне. Просто ефектът, ако го има, е бърз 
Т'ва подмятане на цифри /дето с къртовски труд ги взимам за 2 месеца/ във всеки втори пост не ми е приятно. Но никога не съм казвала, че злобея, дори и намек за злоба няма в мен. Дай Боже повече хора в Бг да отделят 500 лв. без да им се налага да се лишават от нещо.
писах половин 4ас защото ми е трудно с тези букви и накрая натиснах нещо и вси4ко из4езна 
ще се караме с теб
ако ти спреш да пишеш аз пьк спирам да 4ета 

на вси4ки 
ще се караме с теб
ако ти спреш да пишеш аз пьк спирам да 4ета 
Не бе, спирам по темата, не да пиша по принцип. Толкова лесно няма да се отървете 

Не дразни това, което си купила, дразни ежедневното му навиране в очите на хора, които не могат да си го позволят /не става въпрос конкретно за теб/. Това е. А какво трябва да се пише и какво не, всеки си преценява сам.

/ с куркума. Къде да я търся сега, някой има ли представа в нормалните хранителни магазини дали се продава? И в какъв вид?
Излизаме с якета. Утре е празника на розата в Карлово, дано спре да вали, че да заведат Даяна на празника. Тя много се радва

Вали и дъжд.Искам да ми е жега
А това със зелевите листа и на мен ми помогна за гърдите,като отбих.Дано да помогне на Пиги. 
може да идем ако е хубаво времето,ааа и да открием клубчето на Дани няма да е зле,само да е хубаво времето 
Има песни танци, хора с нови дрехи 
Препоръчани теми