За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 769
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
 Hug

Рени, приятен пикник Hug
Ели,браво!Честит имот  bouquet
Тиция,от Мол Варна ги купихме.от Детските магазини на 3тия етаж/не си спомням кой точно newsm78/ Peace
Анет ,Честит ти второкласник  bouquet

При нас нищо ново...Люлки,парзалки и така Crazy

# 61
Деска,извинявай ако ти досадих с тези сандали,но за колко време ти пристигна поръчката?Оринтирах се,че съм май към 7-7 и 1/2 размер.Ронка,мерсаж Heart Eyes.

# 62
  • През девет земи в десета
Лети,пристигнаха за около месец,но аз нали пазарувах за лятото още март-април и не ме притесняваше особено срока за който ще пристигнат. Ако ги поръчаш сега,ще пристигнат след 20-и юни,доста време си е.По-добре ако имаш познати да пратят или донесат. Peace

# 63
Здравейте и от мен. И аз си имам второкласник ,като ми остане време ще кача снимки. Аз съм малко разочарована ,защото Марти и едно друго момиченце имаха еднакви точки на олимпиадата по-математика ,на Александра дадоха грамота ,а на Марти не.е г...ти дискриминацията. Виждам ,че говорите за сандалки Лети най-евтино ще ти излезе да дойдеш в Ямбол и ще те заведа да купиш на сладура сандалки за лятото не натакива космически цени.Аз купих като на Пиги само ,че отпред са със затворено носле ,защото много се преспъване за 14лв., а на Марти в друг магазин подобни купихме за 29лв.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 17:20 от isikam

# 64
Благодаря ви,изкарахме чудничко днес Ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234607&pid=12446710

Иси честито ти второкласник и на теб   bouquet

Тиция на Колев са добри обувките,отивай в Мола и грабвай едни и тва е   Wink

Ели честито ти имот,Бравос ей тва е подарък  Joy Joy

# 65
Хайде привет и от нас  Hug

Ние се поизгубихме от хоризонта , но поради най-различни обстоятелства, почти не ми остава време за форум  Tired

Почвам да чета темата, за да вляза малко в час и ще се постарая да я чета по-редовно.

Поздрави и целувки

# 66
Здравейте юлски мамчета,
отдавна не съм надниквала при вас. Ето ви едно приятно , чисто и сравнително спокойно място за почивка. Ние ходим там няколко години под ред може да надникните. http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=197&page=&a … 0&subsubcat=0
Ех, как ме размечта тази темичка! Hug

# 67
  • Варна
Добро утро Hug
Честит празник на всички!!!

Диди Фиеста,добре дошла отново при нас welcome
Иси,и на теб Честит второкласник.Да ви е жив и здрав  ura

Рени,ама големи сте сладури.А ти,направо ще се счупиш,не ядеш ли бе момиче newsm78.Голяма си слабушка Heart Eyes

Бонбон,за съжаление не можем да почиваме през лятото.Иначе мястото което си показала изглежда много хубаво Peace

Аз искам да почерпя ,за здравето на моята мила майчица.Днес тя празнува Рожденният си ден.Да ни е жива и здрава още много години Praynig Praynig Praynig

Лек и прекрасен ден на всички smile3525

# 68
Добро утро!

Честит празник!

Диди Фиеста, къде се загуби бе моме? Скоро си мислех за теб и се чудих дали не си ни забравила. Радвам се, че пак си сред нас, дано намираш време да ни пишеш честичко. Кажи как е Кристофър? Голям сладур е на аватара, а какво малко бебе беше когато се видяхме в Заимов. Ех спомени, спомени... Heart Eyes

Дидито, ми се губи на мен. Да не отиде в Гръцко без да се обади.

Рени, много сте хубави, а ти си маце и половина, евала! Hug

Бонбон, добре изглежда мястото което си показла. Peace

Иска, честит ти второкласник. Много весела ваканция му желая, а наесен с песен да постига много успехи в училище!
Ти защо не попита, защо няма грамота за твоето дете, а само за момиченцето?

Днес времето е чудно при нас. След малко отиваме да хапнем в Макдоналдс и после в парка Ема да кара колело.

Приятен ден! Hug

# 69
Честит празник и от мен!

Рони Ема с педалите ли кара колелото.Ние още се ослушваме  Whistling Тротинетката вече много бързо се научи да я кара,направо бягам след него  Crazy
Мина ли ти коремът?

Жоржи ами аз съм си таква бе душа,как да не ям,ама бърз метаболизъм и не пълнея  Hug Гали е същият клечок..
Честито на твоето майче!     bouquet

# 70
 Hug

Честит празник и от мен! Жоржи, честит рожден ден на майка ти!   bouquet

Честито на второкласниците, да сме живи и здрави и ние да дочакаме!

# 71
Уфф голяма съм патка, днес забравих да честитя!
Жоржи, живо и здраво да е майчето ти!  bouquet

# 72
Вашите деца кога си лягат вечер? Моят бяс към 23ч. Ама мъжа ми все ме критикува че късно го приспивам  Rolling Eyes

# 73
Ние се завърнахме Mr. Green
Концерта беше страхотен,ама условията не.Съберете 6-7000 човека на едно място и им гледайте сеира.В залата не стига,че нямаше въздух,ама и всеки лапнал по 1 цигара SickДа не говорим,че организаторите продаваха бира освен в пластмасови бутилки и в стъклени.Дано да няма много пострадали,че като гледах как хвърчаха.Ама то такъв концерт в зала не се прави.Имаше достатъчно публика за стадион #Cussing outНие си намерихме седящи места и си тръгнахме малко по-рано,преди тълпата.Оцених какво е да си на концерт в друга държава и в Бг,вярвайте,разликата е огромна и като организация и като култура на публиката.Та така.

Зоя я къпим към 9:30 и към 22:00 вече е заспала.И това откакто ходи на градина.Ама снощи понеже стана в 18,заспа в 23 часа.Днес трудно стана за градина,ама поне не беше крива.
Взехме и такава тротинетка за бутане с 3 колела,ама нещо май не може да я кара.Ходихме до Джъмбо и съм очарована от магазина.Накупихме и доста неща:очила,шапки,часовник,джапанки,чантичка,пояс....Направо завиждам на софиянки за този магазин. Wink
За сандалите:Рони:аз взех 7-ца,но и бяха малки и ходих да ги връщам за 8-ца,които са и добре.На тази фирма са и доста качествени нещата и на много добри цени,тя и такава им е политиката,да продават на ниски цени.В този магазин,от който ги взех казаха,че ще зареждат пак към края на месеца.За момченца не се оглеждах какво има,за момиченца имаше и много хубави затворени обувчици пак мисля за 28лв,ест кожа.Имаше със сигурност тези:

и тези:

А миналата година и бях взела от Лондон тези: ,много и бяха удобни,страхотни са,ако ги намеря пак бих взела същите.

http://images20.snimka.bg/004471729-big.jpg

Жоржи:да е живо и здраво да е майчето ти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 74
Арлина,това магазина в Била ли беше? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт