За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 772
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Arlлina, ще може ли да светнеш невежата как става номера с пазаруването от този сайт който си пуснала? Embarassed Нещо не ми се получава, само разглеждам моделите и нищо повече.

Условията на концерта не звучат никак добре, важното е че сте намерили седящи места и сте си тръгнали по-рано!

# 76
Да,магазина в Била,детския.
Ами Ронка не съм поръчвала от сайта,ама пише,че доставят и до Бг newsm78
Те тази марка имаха и официален сайт,от който можеше да се поръчва,пробвай да го потърсиш.

# 77
Арлина, мерси! Hug
Как е тумбака, а Зоя как е на градинката, кой я гледа докато ви нямаше?
А за Джъмбо....аз не съм доволна от обслужване, персонал, цигания, миризма и многото боклуци които се продават там. Иначе има и хубави неща, но китайските джунджурии преобладават. Tired Радвам се, че сте имали търпението да го разгледате и изберете подаръци за Зоята. Simple Smile
Сега отивам да потърся сайта и да взимам, че Ема си няма сандалки, а тук си е бая жега. В събота ще й взема от тук някакви за игра, но тези от сайта много ми харесаха....

# 78
Привет момичета
Еее не съм писала от 100 години, но все н остава време. Ние сме добре с тати се редуваме кой да гледа Криси (май повече тати  Embarassed ), но напоследък много ме товарят от училище и нямам време за нищо. За награда че съм била всетдайна към училището ме поканиха на бала. И така онз ден бях за втори път абитурентка. Много весело и същевременно тъжно си изкарахме. Беше ми много мъчно за първите ми класове, но такъв е живота. Явно много съм им влязла под кожата защото и ня тях им беше мъчно за мен. Много си обичам сигурно ще ги помня цял живот.  Heart Eyes
Иначе Криси е добре, но напоследък ме ядосва вече прекалено. Не иска да свърши нищо сам. ИСка аз да го обувам-събувам, да го изпишквам, да му нося вода макар и да е на 2 краки от него. Не иска нищо сам. Даже го храня а това така ме вбесява. Днес чак му казах че ако продължава така ще ме разболее. Незнам как да постъпя опитвам се да бъда твърда и да не отстъпвам, но той е по голям инат от мен и в резултат рядко става на моето.  Thinking Незнам как да постъпя искам да е самостоятелно дете а не лигльо дето не може сам носа си да избърше...
Виждам, че обсъждате сандалките ние си имаме едни от миналата година и за сега си ходим с тях, но мисля следващия месец да му купя нещо . А за поръчка и немисля, моят принц ако не си хареса обувките сам не ги обува, така че ходим заедно в магазина и питам - това харесва ли ти ако каже - Да чак тогава искам номер. Иначе реве и не ги маха. От Америка каквото му донесох половината не иска да ги сложи така си стоят ужас на 2-3 години и характер.

# 79
Арлина,мерсаж HugНе съм ходила там,но ще скоча,докато ми дойде поръчката от Некст.
Дани,и ние сме така и направо ме побъркваааа #CrazyДори се изцепи онзи ден ,че маратонките не били в тон с топ-а и аз умрях,защото го е чул от мен и сега с моите камъни по моята глава Banghead
Иска,другата седмица мож да идвам към Ямбол и да ме заведеш на шопинг за сандалки,че като се знам надали скоро ще харесам нещо,а поръчаните ми пристигат чак на 13 юни Sick
Между другото,в Добрич има цех-"Делфи",който шие на ишлеме за Итаия и Франция-"примиджи" и имат ако се уцели страхотни неща от останалите поръчки.Шефката ми каза,че собственикът на Колев и Колев е работил при тях преди години и им е окраднал матрици за сандалки и проходилки,а сега пазари от останалите за Италия,лепва им марка на Колев и ги бута по-скъпо на пазара.Е,това ако не е българска работа,ама на.Но така е като нямаме закони #Cussing out

# 80
Аз съм добре,даже доста добре с големи приливи на енергия тези дни.Пия тук един пчелен прашец вместо витамини и може би е от това.Корема расте,вече  е доста голям,бебето рита все по-силно и се намества вече,така го усещам.Тук-там изпъква по нещо и става твърдо Mr. Green
Зоя също е добре,ходи на градинка.Свеки я гледа като бяхме в София,та като се върнахме беше със сополи.Днес на градината половината деца ги нямаше,имали сополи и кашлица.Хубаво,че поне за сега не кашля,а сополите са бистри,та не ме притесняват.Градината все повече и харесва,много я хвалят,че слуша,спи,всичко си изяжда вече.Днес като я взимах я заварих в пясъчника,сама да реди 2 шишарки,даже кофичка и лопатка не искала,рови си там с ръце и подрежда шишарките.Тя всъщност доста си играе сама,у дома изобщо не ме занимава.
В София беше голяма жега,тук при нас е доста прохладно.Още спим вечер с дебела завивка,ама сме на морето все пак,а и гората ни е зад къщата,та си е студено направо.
Тиция:знам за тези обувчици,ама не са много евтинки.Сандалките били към 40-тина лв.Все се каня някой път като отида в Добрич да го потърся. Ето част от техни обувчици и сандали: http://www.kasidabg.com/delphiprim.html
http://www.kasidabg.com/index_cpath-264_215_230.html

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 20:02 от arllina

# 81
  • Варна
Другата седмица имам малък ученик. Като си помисля, колко си натисках, а сега ми е едно таково криво и съвестно Embarassed. И аз съм една голяма бяла птица /патка/
С Тодор пък имам обратния проблем - всичко иска да прави сам, а аз много често бързам и нямам време да го чакам, но той се сърди. И вода си сипва сам. Мести си стола пред мивката и се качва и си налива.
Тошко го слагам към 21:30 и до 22 часа е заспал, а понякога се случва и по-рано, но за с/ка на това сутрин в 6 часа е свеж като репичка Laughing
Аз от на Колев обувките хич не съм доволна. На големият син купувах, когато беше по-малък, но много лесно ге късаше. Според мен качеството им не отговаря на цената.

# 82
  • София
Здравейте и от нас,
не писах,защото няма какво,едно и също-по цял ден в парка,после домакинстване и така..
Не се знае кога ще ходим при систър в Гърция,защото ни донесоха дълго чакан гардероб и сега ще пренареждам всичко в него.Мебелите,които досега ползвахме ще изхвърлим,че са стари и ще направим детска стая за Влади-най-после!Нямам търпение.
Пиги-много се намъчи с тоя крак-ужас!Пиеш ли болкоуспокояващи?
Арлинка-на чий концерт бяхте?Браво на малката,Влади хич не иска да си играе сам вкъщи-все иска МАМА!Като Криси на мама Дани е.Много хубави сандалки си показала,направо ми се прииска момиченце Heart Eyes.
Иначе и ние сме с един чифт засега,видях в един магазин много хубави за 25лв.,но и при нас Влади е капризен и ако не ги хареса ще трябва да си ги бия в главата,та ще ходим заедно.Искам да му взема и летни маратонки и по-хубави обувчици.
Ронка-ама вие "истинско"колело ли имате?Дай снимки!Ние мислим за РД това да му е подаръка.
А в ''Джъмбо" сигурно си ходила,когато е имало повече народ.Сега е полу-празно и прохладно,няма миризми,няма блъсканица.Можеш спокойно да си обиколиш и разгледаш.Така или иначе в повечето магазини пазарят от там и слагат буквално двойна цена.
Айде чао засега,после пак!
На всички- Hug Hug Hug

# 83
  • Варна
Дидито Тодор от около месец кара колело с помощтни колелета. Кара го така сякаш цял живот го е карал, а на триколката до последно не се научи да върти педалите.

# 84
Арлина,на лесно място е ..Караш от завод "Добрич"по посока на млекозавода и на второ кръстовище правиш обратен завой и караш,докато видиш едни сини халета.Има портал,откъдето се влиза и магазинът е в дъното на двора.Миналото лято взехме модел "Кико" и съм адски доволна-нито се изпотяват краката,нито се отлепиха,нищо...Мисля,че бяха към 37-40 лева.,а във Варна в "Бебита"ги продават като италиански и бяха на 67 лева #CrazyТо не бе надценка,не бе чудо.. #Cussing out
Относно "Джъмбо"...само в Гърция съм ходила там и на мен специално ми е като огромен магазин за 1 лв.Голяма цигания и боклукчарщина SickМоже да е въпрос на търсене,но аз общо-взето влизам,гедам и ако нещо ми хване очите това е...Ако продавачките са имали шанса да изложат нещо хубаво,взимам го Mr. Green

# 85
Mисля и аз да и вземем на Зоята едно колело за РД,че поне 150лв трябва да приготвя.Пък може и някоя баба да реши да и подари,знам ли Mr. Green Wink
В Джъмбо нямаше блъсканица,вярно има китайски стоки,ама са доста качественни.Направо си е супер магазин в сравнение с боклуците,които се предлагат във Варна,да не говорим за цени.Иначе си има и маркови играчки,също на по-ниски цени:Фишър прайс,Чико..Купих и страхотни джапанки,цикламени на бели точки с панделки от плат отгоре за 3,99лв ShockedУтре ако не ме мързи много,ще наснимам покупките да ви ги покажа.Абе да разгледам като хората не успях,нали знаете как е с мъже по магазините. #Cussing outАйде по-бързооо,мирше миии,лошо ми станаааа #2gunfire
Тя и Зоя не си иска някой сандали,има едни балеринки на Некст,само с тях иска да ходи,като пантофи ги носи  и у нас и в детската пак с тях иска.Ама ако не си иска сандалите или шапката аз излизам с номера:''Като не ги искаш тези сандали ще ги дам на Карито/от градината/тя да ги носи!''....и номера минава,голяма е будала. Whistling Mr. Green
Тиция:мерси,ще го потърся,дано има номера за нас. Hug
Диди:http://life.dir.bg/2009/05/23/news4495091.html

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 21:55 от arllina

# 86
Хм..и аз се замислям дали да не купим на Галко колелце,ама Георги каза другата година,че сега не искал да върти педалите  Rolling Eyes Ще видим..

Нан и Нани се поизгубиха  Thinking Я кажете това за изчисалението на мъжко женско как беше.Мъжа си сменя на 3г,а жената на 4г,нали?

Дидито честито гардероб! И ние поръчахме едно ТВ щкафче за кухнята,дано скоро да дойде  Wink

# 87
  • Варна

Добро утро Hug

Благодаря нав сички за честитките за моето майче  bouquet
Рени да,така се смята.както ако е имало евентуално операция или кръводаряване,също се смята за смяна.Аз дарих кръв януари,а моят човек март и сега той е с по прясна кръвчица,ето го второто мъжко Mr. Green

И аз мисля да купим колело на Друндела.той на триколката не иска да и върти педалите,само я бута с краченца,като колите за бутане ooooh!

Вчера имаше тържество в яслата,Димитър беше калинка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,направо се просълзих от щастие.получи си първото свидетелство,закачих му го над леглото Mr. Green

И така..

# 88
Жоржи дай снимки да го видим сладура  Heart Eyes
Раждането също се смята за смяна на кръв нали?

Ронка дай да я видим Емата с колелото  Hug

# 89
Аааа,вижте какво,този метод май при мен не действа.Аз раждах на 27.07.06 секцио,значи тогава съм си сменила кръвта.Половинката кръводарява  август 2008г,значи неговата е по-прясна.Забременяла съм декември 2008г,а бебето за сега е момиченце Shocked
Рени:що питаш бре? Wink
Жоржи :това тържество да не е заради завършването на яслата?После  лятото ще ходи ли?Или у дома,а после септември на градина?Чувам че много ясли в града ги затваряли за ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт