Цветя перваза ни огравят и с усмивка всеки озаряват- 41

• 33 985
  • 438
  •   1
Отговори
# 240
Goody,и аз имам такова цвете като твоето,да видим какъв ще е цвета му,пусна доста пъпки,които още растат.Викам му свекървин език или краставица,скоро съфорумка ми каза как се казва,трябва да поровя за отговора.Твоите китки са страхотни.Миленка,ще те послушам и като се скрие слънцето ще го пресадя циганчето,дано оцелее,като знам как са форсирани купените?!?Снимки друг път ще Ви пусна от моята балконска градинка!!!Целувки за всички Ви!!!   love001  Ками, не си забравена,хайде да видим и твоите красоти!  smile3525

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Първата снимка на лобелия ли е?Леле,няма нищо общо с моя треволяк. ooooh!Дали не са ми сложили бурени в пликчето? newsm78

Peace една лобелия  Hug
когато са малки приличат много на тези от втората снимка.
разсаждат се на няколко листа и тогава започват да заякват и да приличат на второто  Peace

лина дм - при нас свекървин език (кръстен е на моята бивша  Wink ) е кръгло, плоско нещо с много бодли и наистина хубав цвят, а това няма бодли, дълго е и цвета е подобен, но по-дребен  Hug наистина някой скоро показа такова, цъфтеше в червено. дано скоро се разкрие, че да спя спокойно  Mr. Green

дописвам - свекървин език или опунция е това

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 21:28 от Goody

# 242
  • На края на света !
Goody то и клонче ще мезарадва  Hugсамо да пораснат  Praynig твоята лобелия много червенее  newsm78накара ме да прегледам и моята имам червена и зелена  всички са напъпили скоро ще има цвят  Hug а немофилата нещо въшляса и пъпките се мъчат ,уф така ме е яд  #Cussing out

# 243
Goody много са красиви цветята ти. От това с големите цветове и аз има при майка ми. Цъфти червени големи цветове. Аз все му казвах лимба. Не знам защо, но така го знам. Хайде някой да каже какво е.  Simple Smile

# 244
Здравейте момичета! Дъщеря ми е решила да става цветарка като майка си. Wink Вече отглежда три фитонии и днес се сдоби с кактус,който всеки момент ще цъфне и с живи камъчета.  Simple Smile Скоро ще ви ги покажа. А за сега малко снимки от последните ни абитуриентски вълнения .  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382155  -115   Grinning   И много благодаря на всички от сърце за хубавите пожелания!  Hug

# 245
Здравейте, момичета!
Разглеждам цветята ви в захлас.Личи си,че сте отдадени на тези прелести -цветята.
Моля ,за съвет как се отглежда роза.Подариха ми преди десетина дни роза с малки цветчета и ми казаха,че иска много вода.Спазвам това,но цветовете и взеха да падат един по един,дори две пъпки изсъхнаха още преди да са се развили.Може ли да е от смяната на мястото й?Забравих да спомена,че я държа вътре засега,може би трябва да я изкарам на терасата.Но съм със западно изложение и доста пече.

Благодаря предварително за съветите. Flowers Bouquet

# 246
  • Русе
Goody ,много хубаво е нацъфтяло твоето цвете  Hug
Аз имам някакво подобно,което получих преди години с много обилен цъфтеж с червени цветове,но така и никога не цъфна отново.
Да Ви покажа моето ново цветенце....една малка шарена пеперомия :
      http://media.snimka.bg/3137/012529505-big.jpg

nezito , албума иска парола.

# 247
Пиперомията е страхотна! И аз си купих скоро ,но моята е тъмно зелена. Паролата е до линка. Peace

# 248
Много хубав абитуриент.   bouquet
Видях снимките по рано но нямах време да пиша.
*sve*  много е хубава.
nina7705  доста ги обсъдихме тези розички. Подхранени са много за да имат търговски вид, затова понякога капят. ако имаш възможност я изкарай на терасата. Ако има по шарена сянка ще е най добре. Вода също иска, но да не я преполееш.
И да се оплача: Имам една китайска жълта роза. Беше си покарала нова пъпка в нас, но нещо явно не им достигна и днес капна.  Cry Ако я изкарам вън дали ще е добре. Вода има достатъчно.

# 249
Изкарай я,те обичат да са на светло ,но да не ги жари много слънцето. И я подхранвай,поне аз така правя с моите китайски рози.

# 250
# 251
незито,жив и здрав да ти е абитуриента!  bouquetмного хубави снимки.успех и късмет на боби!  bouquet

# 252
Тук съм, момичета! Простете, че пиша от рядко, по-рядко  Embarassed
С голяма изненада видях, че сте дали линк и към моите цветенца на първа страница. Много сте мили! Благодаря ви!  Hug Не го очаквах, наистина. Кой се е сетил за мен?  Rolling Eyes
Аз нови цветя нямам, гледам да се ограничавам уж. Е, не успявам съвсем - то си е пристрастяване и това е! Мога да се похваля, че от седмица-две буквално полудяха да растат, да пускат нови листа, че и да цъфтят (визирам клена с последното) - даже и такива, които бях отписала. А може и да им харесва, че съм си в къщи и им обръщам повече внимание.  Laughing Снимки нямам, но ме подсещате да направя малко.  Wink
Иначе съм добре, не ме мислете! Всеки момент вече очакваме Голямото събитие и цветята искат, не искат, няколко дни ще минат без грижи.  Wink Живот и здраве, следващият път като пиша, може и други снимки да пусна.  Heart Eyes

Хубава и прохладна вечер на всички, аз се връщам да чета пропуснатото!  Hug

# 253
nina7705  доста ги обсъдихме тези розички. Подхранени са много за да имат търговски вид, затова понякога капят. ако имаш възможност я изкарай на терасата. Ако има по шарена сянка ще е най добре. Вода също иска, но да не я преполееш.

Благодаря за бързия отговор.  friendship

# 254
Здравейте, отново! Опитвам се да кача обещаните от мен снимки и се надявам да успеете да видите нещо.
Това са част от цветята ми .Снимала съм и едната саксия с бегонията да видите какви големи листа са и поникнали дано да се появи и цвят! Crossing Arms

http://s631.photobucket.com/albums/uu37/sunnyvlas_010/?action=vi … rent=S4200872.jpg

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 21:52 от titon4e

Общи условия

Активация на акаунт