Сяда на гърне и яде месно пюре -има с какво да се похвали ОКТОМВРИйското дете

• 15 113
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ти, Неди!!!  Hug Heart Eyes

# 61
Давам банан от време на време,чупя й микродози,и резен ябълка да си го смуче.Яде прасенцето,не отказва....
Неди,ти ме разби с тия размери,забелязах аз като се хвалят всички с мерки,че ние сме от ниските,ама нали хубавите неща били в малки опаковки. Mr. Green Laughing..Тя няма къде да е висока,майка й е като е метър и канче hahaha.
Аз съм заместила 2 хранения,ще ми се да давам повече мляко/АМ/ за това реших,че ще изчакам с попарата.Иначе предлагам вода редовно,в тия жеги няма как,и пие детенце...
И нали си знаете-който има месечинка да се чувства поздравен  bouquet

# 62
  • Бургас
Добро утро сладки мами и бебоци Hug
Никол и днес стана рано,но поне не е 6ч Laughing
а 7,30ч.
Май даже е по-добре,щото мисля към 8,30ч да излезем на кафенце  food010
Честити 7-ми месец на
Пипи на Надето Heart Eyes
Мира на Алис Heart Eyes
Боги на Дарето Heart Eyes

# 63
Добро утро, сладурки Heart Eyes
Снощи бях парцел и сега ви прочетох малко. Изписаха ни /по-скоро ни препоръчаха/ Хидрасек за растройството, прахче е с вода разтворено, Стилиян вчера пи на два пъти по 40-50 мл. и е по-добре.  Heart EyesОтказа сутрешното АМ, но опъна 200 мл. кисело мляко с бисквити - значи си е бил гладен newsm78
От няколко дни му пасирам малко банан + праскова/круша + изцедено кис. мляко - ушите му плющят, ей Grinning
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДЕЧИЦАТА - УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

# 64
Вели, добре, че сте по-добре

И моята не щеше намачкан банан, но на рендето го хареса, сигурно щото става по-пасирано, мързелът му такъв Mr. Green

И ние много вода пропихме.

Неди, имам същото такова спално комплектче - зеленото на мечета с чадърче, много сладко Laughing

Ние утре сме на консултация - очаквам малко качване, щото се източи и понамаляха наденичките Laughing

Музе, какво стана с огледа?

# 65
Честита месечинка малки сладурчета  Hug elipepova   малчо пие по 150мл. вода+сок  Peace Nedialka_81   браво на високата принцеса много е сладка с тази плюшка   love001 DennyIvanova аз давам банан и малчо си го хапва с удоволствие,но не го пасирвам само го смачкам със пръсчета като чупя и хапва Hug а да попитам възможно ли е от антибиотика да дриска по често  newsm78

# 66
Патенце, напълно е възможно (от опит). антибиотиците убиват не само вредителите, но и голяма част от полезните бактерии в стомашно-чревната флора, тоест нарушава се нормалния й баланс.  Винаги заедно с антибиотик давам Ентеросан. Peace за нормализирането.  В часът на мама има много писано от д-р Михайлов за "опашка след антибиотик" с хомеопатични препарати

# 67
Откога се каня да ви питам някой давал ли е зеленчукова каша? Чудя се дали да опитаме и от тях newsm78
А Мими и Миро днес ли бяха на прегледа при навролога? Дано каже какво е станало Peace

# 68
Здравейте  Laughing Ние вече спим до 9, а вечерта си лягаме в 12 Sad
Честити месечинки  Hug
Моята мома хич неще водица..

# 69
Н И Н А   bouquet VelinaS аз давам зел. каша,а в повечето случай като му правя домашни и слагам малко и каша към пюрето за да се згъсти  Peace ние пък трета сутрин ставаме със  newsm45  и отнася час  Cry

# 70
Н И Н А   bouquet VelinaS аз давам зел. каша,а в повечето случай като му правя домашни и слагам малко и каша към пюрето за да се згъсти  Peace ние пък трета сутрин ставаме със  newsm45  и отнася час  Cry

Що пък така туй дете newsm78 Глад, гушкане, зъби? newsm78

# 71
НИНЧЕ яде към 5.30-6.00 и във 6.30 почва рев,взимам го, гушкам го преобувам го,разнасям го нищо не помага,няма зъбче  Cry 

# 72
Патенце, възможно е да дава реакция на антибиотика, има много деца, които понасят трудно тези лекарства, дано бързо  мине Sad

# 73
Патенце бързо да оздравявате  Hug Hug

# 74
Ох, момичета ние от 1 седмица сме с кашлица. Ходихме н алекар и ни казаха, че няма хрипове или зачервено гърло. Изписаха ни 2 сиропа единият е Флавамед, а другият Салбутамол. Аз като прочетох листовките им в нета видях, че Салбутамола е за бронхислни астми, бронхити... и реших да не го взимам. А още повече като го казах на майка ми (която милата мн се е напатила с лекарите в Троян, които докараха на сестра ми докато беше бебе бронхиална астма с неправилно лечение или по-точно лекарства) и тя ми каза че според нея малката не е необходимо да го пие. Като се има предвид, че Салбутамол-а е бг варианта на сиропа, който е давала на сестра ми за астмата. Sad Ох незнам какво да правя, кашлицата им намаля от Флавамед-а, защото лекарката ми каза да го давам 3дни, но не е спряла. От време на врем прокашля. Даже гледам, че и сополки по малко текат. Незнам дали не е свързано с това, че май ни избива зъбче  newsm78 Ох направо ми се плаче, незнам какво да правя вече  Cry
Извинете ме,че ви ангажирам с моите проблеми, но просто имах нужда да го споделя с някого Sad

Общи условия

Активация на акаунт