Сяда на гърне и яде месно пюре -има с какво да се похвали ОКТОМВРИйското дете

• 15 115
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте кукли!
При нас гърми и вали та да попиша малко Laughing
Тъкмо го наконтих Алчо и отидох да се преоблека, а той като си "разлял" обяда на леглото, омазал се едно хубаво и ми се лендзи насреща Laughing В тоя момент заваля и до тук бяхме с излизането!
Пате, имай предвид, че какъвто и сироп да дадеш трябва да минат поне 5 дни! Ти пък казваш, че педката е казала 3дни, значи така е преценила. Освен това такива вълшебни сиропи, които да спрат кашлицата от раз няма! От опит ти казвам, че винаги остава една "остатъчна" кашлица, която с времето отшумява.  Щом е понамаляла кашлицата значи се повлиява от сиропчето, това е добре, не се шашкай Hug

# 76
Здравейте на всички.
Ние си имаме два зъба( растат едновременно) Simple Smile.
Това добрата новина,лошата че имаме сополи от 3 седмици и не се оправят.Педи каза ,че нищо му нямало, ама има то горкото сутрин едва цоцка.Един познат доктор ни каза да капнем по една капка витамин С във всяка ноздра,ама мен нещо не ми се види....
Някоя от вас да е чувала подобно нещо?
Благодаря предварително!

# 77
  • Bulgaria
Здравейте,
ще може ли някой да ми даде потребител и парола за албума в снимка бг.
Имах я но явно е сменена  Rolling Eyes

# 78
Здравейте на всички.
Ние си имаме два зъба( растат едновременно) Simple Smile.
Това добрата новина,лошата че имаме сополи от 3 седмици и не се оправят.Педи каза ,че нищо му нямало, ама има то горкото сутрин едва цоцка.Един познат доктор ни каза да капнем по една капка витамин С във всяка ноздра,ама мен нещо не ми се види....
Някоя от вас да е чувала подобно нещо?
Благодаря предварително!

Аз съм слагала вит. С в носа. Много бързо маха сополките.

# 79
Когато бяха нашите сополи давах Коларгол+физ.разтвор пак в нослето,а за гадната кашлица след сумата му и сополи спря само с едно антиалергично/като се сетя ще го напиша/,май нещо с Ф или Х беше.И помагаше,защото и на нея й бяха чисти гърдите и гърлото,ама си кашляше...
Хриси яде от време на време зеленчукова каша на Фризокрем.
НИНА,за оглед не питай,няма ни обяви,ни брокери се обаждат,а края на месеца наближава,договора ни изтича и хазяйката ще иска да го подновим.... Mr. Green
Mimisofia,да пишеш какво е станало на прегледа днес.Аз пак пиша-изврънкай направление за Физиотерапия,сигурна съм,че на бебчо му няма нищичко,а малко повече масаж и гимнастика,не ще живне,ами ще се чудиш на къде да гледаш. Peace
VelinaS,внимавай с Хидрасека,да не се запече от него,защото е силен.Ако искаш пробвай само сварен картоф или ориз с някакъв зеленчук-пак ще "стегне",и на нас Педи изписа Хидрасек,но аз спасих положението с моркоф+картоф,само че купешко-ей я на,сега не дриска като самосвалче Mr. Green
Мira_MB,давала съм вит.Ц но да си го пийне,а не в нослето.Пробвай с физиологичен разтвор да капваш половин час преди хранене,за да може да папка.Той е безвреден Peace
Оф,и тук нещо май ще има буря,отиде ми вечерната биричка навън.....
А Хриси все още не ще да яде.Пила е от сутринта има няма 300мл АМ+60мл вода.....и е взела да си губи "наденичките"....
Айде,че пак станах обяснителна,а може и досадна Mr. Green Laughing
И да се оправят всички болни буболечки,че ми е мъка вече....Няма сезон без болести,ама значи #Cussing out

# 80
  • Бургас
Тинко да не е Фенистил?-ние го пихме също Peace
Мире аз също слагах Коларгол,но няколко майчета тук слагат вит.С
и съм решила при другата хрема да го пробвам Peace
Патенце мило още ли сте болнички Hug
айде вече да си ходи тая настинка Hug
Денинце много ти е сладурски новият Аватар Hug
Денимче и после да покажеш снимки -моляяяяя Hug
Никол днес не искаше пюре и и дадох да пие кис-м-ко-
е няма такава радост -голям кеф Grinning
Изпи 180мл Grinning

# 81
Абе, момичета, какво стана с тия наш`те дяца..... болести, чудоооооооооо newsm78 ooooh! Що така, не знам.... ама ми е мъчно за всички....

Дано не дойде дъжда от София насам... Praynig

И нашто не щя днес пюре, ни домашно, ни купешко.... реве , та се тръшка. Накрая й бутнах шишето с млякото и миряса.... newsm78
А вода й давам постоянно, не е от жажда , да кажеш Twisted Evil

# 82
Благодаря Ви,още тави вечер ще му капна. Hug
Нямам търпение да видя дали малкия може да плува Laughing
Лято еееееееее
Варна морето сините вълни-имаше една песен.Заради това море дойдох да уча във Варна.
Аз съм голяма жаба,като отида на плаж се събличам и влизам във водата,като ще си тръгваме мъжът ми вика да излизам ,съхна и айде.Понякога стоя и по 3-3.30 мин.Миналато година -бях бременнна- Laughing отначало се притеснявах да седя много,но на 2 път пак както си знам Laughing
Вие обичатели да се жвакате във водата?
Ще заведете ли малчувците на плаж?

# 83
Ох и тука заваля - най-сетне малко да разхади, че се изпекохме Laughing
За вит С и аз съм чувала че се капва. И ние имахме сополки, но аз си знам начина с кърма- капвам по 2-3 пъти на ден и за 2 дни всичко се оправя. А за кашлицата и Ади от време на време си покашля, не съм я водила на лекар, че то други симптоми няма Peace Пък и хич не обичам тия лекари...
Хайде бебоци оправяйте се  Hug Hug Hug
А на моренце ще ходим как няма да ходим. Нали мама трябва да си цопне задничето Mr. Green
И да ви се похваля моята мома днес яде пюре, че даже си отваряше устата за още  Mr. Green Най после да прояде туй дяте, че ми взима здравето с тия пюрета.
Ох колко приятно въли....че и как гърмииии

# 84
Да се запиша че се завърнахме от почивката  bouquet

# 85
И ние точим тез сополи вече цяла седмица ни с разтвор физиологичен ни с капки става нещо,днес пробвах с вит Ц в носа да видим,каза ми го тук една съседска мама и да видим дали ще подейства.Зъби не виждам да са "наболи" ама може е от тях да е . newsm78

# 86
  • Бургас
Добър вечер  Hug
Герииииииии добре дошли Hug
Мире и аз дойдох да учя вБ-с зард морето и останахме Laughing
Многооо обичам морето и плажа и стоя дори и по цярл ден.
Николай не обича и не ходи и аз си ходя самичка Peace
Последния ми плаж мин.година беше когато бях края на 8м-хихихи

Сега си търся компания да плажуваме,че народа откри сезона Grinning
Ели Пу-Пу дано Ади е приела ,че  илъжицата и пюретата са ПРИЯТЕЛ-хихихих

# 87
Ах, как ми се иска и аз да съм при теб Неди  Sad Ще стоим цял ден на плажа  Mr. Green брат ми учише във Варна и остана там около 9 г и всяко лято бях там -ееех.  Много си била сладка  Hug Аз не се осмелих да отида на море когата бях бременна, а и имах много ниско кръвно и това слънце....
radkakaka  и аз ги чакам на моята буболечка тия зъби ама немааа Hug

# 88
  • Бургас
Ели ми аз съм млако лудичка #Silly и бях атракцията на плажа-хихихи.
Но аз ходех рано сутрин-8ч и стоях до 11ч най-късно Peace
Вземах си чадър с/у 2лв и се чуствах прекрасноооооооооооооо  grinning039
За зъбаците доста беболини нямат още-тъй че има време Grinning

# 89

Общи условия

Активация на акаунт