Сяда на гърне и яде месно пюре -има с какво да се похвали ОКТОМВРИйското дете

• 15 239
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Къде са другите  момичета.Изгубихте се.Тези разходки ви изморяват май  Laughing Добре че мъжо ми е тука че да се разпивам от време на време Laughing

# 91
Неди,много ти скромен тумбака,да ме прощаваш ама....
Чеки да намеря снимка на моя да ви го покажа,ще припаднете..
Ей на-една снимка
И от тоя голям тумбак излезе само 3,3кг бебе,ама какво бебе само Mr. Green Heart Eyes
Иначе и на мен ми се ще моренце,ама....Аз в 9ходих на Чифлика,там има и минерални басейни,на хорицата им бяха станала очите на палачинки-моя милост кат' хипопотам си плуваше и хич ме не беше еня....
И да се похваля-Хриско днес изпапка цяло малко пюре на Хип,след тия жеги,Т и разтройство си е цяло постижение..... Laughing

# 92
Ели, браво за успеха с пюрето, пожелавам ви от сега нататък все по-добре да си хапва малката... Аз днес уцелих как да я храня - видях я, че се загледа по телевизора, усилих й звука и тя само отваряше устата и гълташе, та изяде цели 80 грама..... Дано така да продължаваме и ние.... Иначе зъби си нямаме още, хич и не се виждат на хоризонта.... Айде, лека и мека от нас!

# 93
  • Lovech
Добре дошла, Гери.
Дени,  Hug Така е с докторите. Ако имаш някакви колебания относно диагнозата, непременно потърси второ мнение. В Ловеч има една много добра детска лекарка, завеждаща детско отделение е, д-р Наташа Шопова. Препоръчвам ти да се консултираш с нея. Ако искаш координати и приемни дни, пиши ми на лични, ще ти ги пратя.
Лека нощ. 

# 94
Аааааааа какви коремчета  Hug ето малко нови снимки на които му се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322665&pid=12360627 Какво стана с колажа Крисси се загуби,някой знае ли защо  newsm78

# 95
Честита месечинка мишленца  Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 08:11 от Patenceto84

# 96
Добро утро, момичета! Наспахме се ние, но сме сополиви и двамата. Тъкмо мина растройството - сега пък сополи и кихавици, сигурно е от времето - ту топло, ту дъжд.
Честити месечинки на бебоците, които порастват днес

# 97
  • Бургас
Добро утро бонбониии Hug
Тинко много сладурски тумбак  love001
А на Чифлика е страхотно и аз с удоволствие бих отишла там Grinning
Бидапет как е малкият християнин Heart Eyes
Пате голям бузан е Алекс  Hug пуФченце Heart Eyes
Вели май си права ,че тъпото време е виновно.
Честит 8-ми месец на Ники на Еленцето Hug
Честит 7-ми месец на Пламката на Мони Барбарони Hug

# 98
Да ви изям сладките тумбачета..... Laughing

Наш`то резултат е 8300 на 70 см - снажна мома като кака си ooooh! Laughing

Вчера карахме само на мляко, не ще и не ще манджи Twisted Evil

Обаче следобяда изплюска цяяяяяяяяяяял резен пъпеш #Crazy

# 99
Добриютро!

Хайде днес да се разпишем,че дивото заспа.

Виктор беше 8350гр и 73см на консултацията на 12-ти.Нисък хемоглубин,но ще го борим.

Ние вече можем да се похвалим не с  един,а два зъба. toothИзлезнаха през ден-преди 3 дни нямаше нищо,вечерта вече драскаше единия,на следващия ден вече се показа и другият.Ако продължава така скоро ще е   newsm47 
Долни предни зъбки са.Не мога да кажа,че излезнаха безпроблемно-почти месец не е спал като хората.Обелих му ябълка и доволно си я гриза с двата нови зъба вчера.Много смях падна.

Въведохме и глутена,но не с пюрета,а с бисквитките на Хип на попара.Мисля,че добре му понася.Днес пак хапна за закуска.Не знам дали сте ползвали,но Хип-ските бисквитки стават идеално на попара-не стават на топчета и не се налага да слагам захар,защото са подсладени.Абе вкусотия.

Иначе по цял ден сме навън.И двамата вече имаме селски тен-на потник.Но е приятно по парковете на сянка.Ще сменяме обаче режима-ще излизаме сутрин до обяд и следобяд от 5ч нататък.

Радкакака,можеш да пробваш с Низита-морска водичка е,не е алергенно и пристрастяващо и на Виктор му помага.

Навсякъде се заговори за море.Ех,де късмет и ние да се доберем до него таз годинааа.

# 100
  • Бургас
Ама съм патицааа ooooh!
Честин Рожден Ден на Инчето и Мини

Мис честити зъбчета на Вики Hug да са бели и здрави Grinning
А някоя снимчица с ябълката няма ли?
Ще е снажен сладура висоооок Grinning
За сухарите на ХИП аз също знам ,че са супер сладички и повечето бебешори ги харесват Peace
И ние сме на текезесарски тен или както е модерно вече Кооперативе Laughing
От 3-4 дни вече и нашите разходки са разпокъсани на обяд ,щото е ужасна жега.
Ниноче браво на момата Hug

# 101
Момичета после ще ви чета сега помагайте. Много смешно ще прозвучи но и на мен се случи..Снощи с мъжо се разгорещихме и презерватива остана в мен като края  беше навън , но да взема ли анти бебе че и кърмя newsm78

# 102
  • Бургас
Ели много кофти така.
Най-добре се консултирай с гинеколога си Peace
щом края е бил навън най-вероятно няма проблем,но все пак newsm78

# 103
  • в здрача
Тези дни дето се вика не мога да сваря да се прибера - като излезем сутринта, чак 8 вечерта сме в къщи /на разходка по доктори, почивка в големите жеги при баба и после пак/ - хапване, баня и то дошло време да се трупясваме, ама и малките така заспиват бързо - кога съм виждала аз каката и бебето да са заспали в 22 ч, та и ние възрасните и ние хора - да се видим, да поприказваме - тези 3 работи  Mr. Green
С каката вчера се сдобихме с нови сандалки и сега сме фешън. Днес съм решила - почивка из къщи да си разтребя, че чак не мога да понасям на какво прилича всичко, а колко перални ме чакат чак лошо ми става. Да не говорим за купа за гладене и зимноте дрехи за прибиране, че само вадих набързо летните дрехи и сега всичко трябва да си дойде на мястото. Иначе дребичка вече ми харесва - хапва си купешките пюренца, което е улесление за мен /кака й хич не ги харесваше/.
Ще отидем на море при всички положения - вече всичко е уговорено. Ще видим дали бебченцето ще се плаши като кака си първата година от морето или ще е жабче. Тя макар първата година да ревеше като я доближиш до морето, следващите години не можеш да я извадиш от там /на кого ли се е метнала  newsm78/

# 104
Здравейте готини!  bouquet
Честита месечинка на бебоците!
Ох, да ви се оплача, но съм много притеснена Sad Вчера Стефано падна от спалнята по муцуна Sad върху един щепсел Sad Направо полудях от притеснение и доста си поревах Sad Слава Богу Praynig, няма признаци на сътресение, ама така се изплаших. Голяма патка съм хем знам че има вагърци в гъза хем го оставих да му направя добавката за една минута , а и го бях оградила с възглавници, той ги прескочил ooooh! Момичета това което ме притеснява е, че под оченцата(особено едното)има зачервено(леки червени сенки), и джи-пито и педиатърката при която ходим на консултации не си вдигат тел. Според мен е ,защото си удари нослето(даже леко му е подуто), но се притеснявам. Sad

Общи условия

Активация на акаунт