Как сте сладурки? Много ми е хубаво да ви чета с кафенце в ръка сутрин
наистина сте много истински и човек разбира, че не е сам в грижите си и разбиранията си.Не очаквах да се разгори такава дискусия от моите излияния за "мъкненето по кръчмите" на детето..
Благодаря ви на всички за споделените мнения и позиции по въпроса.
Иринии и Шейла са прави, че децата от малки трябва да свикнат с начина на живот на родителите си, защото те реално са част от семейството вече и от неговите табиети! Ние никога не я мъкнем по задимени заведения. Винаги сядаме на открито в градини или в салон за непушачи ако сме на закрито. Веднъж в един ресторант след като се събуди от сън така се разплака, че ние с нищо не можехме да я успокоим и едни по-възрастни гости станаха и се преместиха в другия салон...много ме досрамя тогава и си тръгнахме набързо. 
Нелка, ЧРД и от мен! Бъди жива и здрава, много обичана майка и съпруга!
Дидишонче, и Аида така се пуска понякога като седи права. Онзи ден седи права, хванала се за холната маса. Зад нея съм сложила възглавници ако пада да е на меко. Обаче аз решавам да я щракна как седи права сама и като й блесна светкавицата, че беше сумрачно в стаята, тя се обърна да ме види и разбира се се пусна и пльос настрани на пода точно в ламината..пак оформихме манерката..
и аз "Ииии" и тя наду гайдата. Нали знаете, че те може и да не се разплачат, ама ние с нашето "иии" и те веднага по сигнал.. 
Честити зъбчета на Алекс и Лия. Все бели и прави да са

Др. Цвети, мила, не се притеснявай за късното захранване и отказът на Лия да яде. Имам позната, чието бебе започна да яде твърда храна чак на осем месеца. Дотогава само на кърма. Детето така е искало. Явно не е било готово. Просто после ще направиш по-интензивно въвеждане, защото ще е по-голяма. Другият ти вариант е да започнеш и за вас да готвиш по-здравословно, в смисъл непикантно, несолено и не пържено и да го караш педагогически, като се водиш по нея!

Нени78, за климатиците, наистина не е хубаво за бебета. Ние го пускаме като излезем да охлади до 20 градуса или ако сме в хола го пускам в спалнята, за да охлади и да дойде хлад и в хола, но никога директно към детето. Аида тази нощ спа с тънкото одеалце. Разбира се, намерих я отвита сутринта.
Адиктче, искам и аз басейнче
От къде?Гардения, термометъра ни е електронен. Досега само веднъж съм мерила в дупито
Иринии, как е красивото ти момченце днес, че ви мисля?
Аз съм много хепи. Днес ми започва любимия сериал "1001 нощи" и ще разбера какво ще стане с бебето на Шехерзада
Само дето са го сложили от 16.30..баш, когато сме по улиците.. 
и нямам търпение да си напазарувам 
ного щастие, здраве и късмет ти желая
Май трябва нещо бяло да се купи като избие зъбче?

, но съм твърдо решена това лято да завърна част от полезните навици.

и пояс ще му вземем
Ама и това не върши работа - взе да се катери по нас, в един момент запълзя към долния край на спалнята, ще слиза на земята човека. И Виктор беше същия - чак ми е чудно как има гушливи спокойни бебета дето като ги гушнеш и стоят мирно. Моите все диванета
.. Но да не спамя..
егати силното дете,все едно "взима" тайно от мен за отскок
Бъди много щастлива, обичана жена и майка!!!
Не спира да вали