как се заглежда във всичко вече днес не спря да повтаря: "не не не не не не". чудя се дали не го научи като му казвам "Не!", за да не ме хапе
оставям го настрани далече от гърдата "наказан" и той плаче. питам аз "Ще ме хапеш ли още?" и той "Неее!"
мАни 
Анамар, нещо закъсахме с Любака с нашите пелени /Бамбиното/. пратих на Шийла снимки да види как му стоят гащите, защото доколкото знаех и тя е с подобни пелени

Шийла, сгънахме ги така вечерта и не беше мокър на сутринта
смених, и след малко се изака и оооооо, чуднооооо
всичко омазано отново ... вече ме е страх като го слагам някъде, че ако го подгони зорът ще се изцапа я диван, я количка
и така. Моарейн и Веч бяха така мили да ме консултират и сега ще взимам от другия вид 
Днес за първи път хванах ако извън пелената, а онзи ден и пишкане
Благодаря на Веч и Моарейн за куража
Взехме му гърне и накупихме летни дрешки. най-накрая намерихме къси панталонки, които да му стоят нормално
ще чакам да видим как са новите пелени и ще допълним каквото трябва. а! купихме и надуваемо басейнче за плажа
и такаутре съм на зъболекар ...
Успех с начинанието. 

Отвсякъде чувам мнения, че климатиците били опасни на студен режим за малки деца - не толкова защото щели да се простудят, а някакви бактерии се развивали вътре при режим на охлаждане. Вие ще ползвате ли климатици? Изобщо ако някой се сеща за друг начин на охлаждане, моля да сподели.
и Уринал не помага, та ще се ходи на лекар. Не мога да изляза за 15 мин... А и ми дойде, та поумрях за 2-3 дена.

. Щастие и късмет да те съпътсват навсякъде!
. Аз въобще не очаквах. Ама ето дошло му е времето.
Добро утро, милички, черпя кафенце, който не е пил!
Първо да поздравя рожденичката-
Останалите по-бързо и по-лесно да се покажат!