А сега публично искам да ви съобщя, че днес прах със спунените ядки на Анамар /перпоръчани и от Веч/ и искам да ви споделя, че съм много доволна. В малка памучна кесийка се слагат 2-3 разполовени ядки. Торбичката се слага в барабана при дрехите и си пускате програма над 40 градуса. Аз прах на 40 смесена пералня. Имаше и дрехи с ярки морковени петна, които не се изпраха напълно /на тези градуси малко препарати биха го изпрали/, но някак добре го изчисти. Прането наистина е много свежо и меко и дали от стари пранета с препарат, дали от ядките, дали така ми се струва... но е факт, че мирише някак на съхнали на рънце дрехи
За себе си взех решение да ги ползвам. дори да не изхвърля окончателно стандартните препарати на Сано, поне за чаршафи, детски дрехи и т.н. ще мина на ядки. Анмар, благодаря за мострата и дай знак когато можем да пазаруваме. /мои близки също искат... от всичко
/И аз по Аспаруховски - КАЗАХ!
Свалила съм 5 филма и чакам с нетърпение да приспим Джи и да се гушнем на спалнята с любимия както в старите ни ергенски времена - с чаша питие и сладко филмче...
.
. Бяхме сложили бебето на едно одеало на тревата, насекомото се завъртя около нея и баба й размаха ръце да го пропъди. Да, ама пчелата явно се ядоса и започна да напада свекърва ми. Тя избяга в къщата с писъци, мъж ми грабна детето да го предпази и пчелата го ужили по клепача
. Добре че не докопа бебето
.
? Пиши бе жена, на всички ни ще е драго
в тази жега
......Тази вечер го сложих да спи за първи път по боди, но малко се притеснявам да не се разболее......До сега не ми е боледувал, единствено преди две седмици му беше запушино нослето. Казаха че е от зъби/ забравих да отбележа че имаме и 6 зъба/...и тогава ви четох да видя какво да му сложа да се отпуши нослето, че едвам спеше. Откраднах си съвето от Асето разбира се
Тази сутрин не съм го видяла. Днес обядвахме със свекърва ми в Мотто и понеже Алекс е доста емоционален и гръмогласен бях помолила сервитьора за една лъжица, с която да си играе. И както се забавлява детето усетих почукване
Бързо му прерових устата (той милия хич не дава) и резултатът е долен десен резец
Стори ми се, че и левият е избил, но утре ще обследвам по-обстойно
Още го боли доста, но се надявам малко да се поуспокои
Сладки сънища
Малк снимки щракнахме, не са много хубави, но днес това не беше приоритет.
за 01.06

Да си Ж и З и Т Н Н