Днес се очертава също много топъл ден и вече се чудя как да обличам Кали за навън. В тази връзка вие как обличате децата си - аз го извеждам по боди с къс ръкав, много тънки трикотажни панталонки до доляното и евентуално чорапки. Даже вчера по едно време го съблякох само по боди и бос. А как спят вечер децата ви? У нас е много топло и някак не ми се иска още да пускам климатиците на студено. Но тази сутрин открих, че съм претоплила Кали, има много ситни пъпчици по лицето и вратлето.
Имам и още един въпрос - още не съм давала сок на Кали. Кога мислите е подходящия момент за въвеждане на сокове?
А сега да поздравя Суит за хубавата тема. Присъединяваме се към заглавитео - Кали от няколко дни казва "мама". В началото беше само "ма". После стана "маба" и сега казва мама. Също така казва и "дядя" и "тата". Много е сладък.
На анкетката отговарям веднага:
1. Още не мажа със слънцезащитен крем, но съм решила да взема крема на А-дерма.
2. За течностите - освен кърмата, която няма как да претегля и едно хранене с АМ около 210 мл, Кали изпива по около 100 мл вода на ден. От няколко дни вече се научихме как да пием от магичната чаша на Авент. Заслугата е на тати - просто го гушна и му даде чашката в ръцете и каза "хайде смучи тате" и ето на
3. Любима твърда храна - ами Кали обича твърдата храна. Много му харесват бисквитките за гризкане на Плазмон. От плодовите пюренца най-обича праскова и кайсия. Фаворит сред зеленчуковите е пащърнакът, много обича комбинацията пащърнак с броколи на Сънвал. От месните е хапвал пиле, пуйка и заек досега. Мисля, че пуйката най му хареса. А, забравих много обича суров банан

4. За връщането на работа - отдавна вече съм на "бойното поле"

Нели, Калоян има 5 зъба (2 горни кучешки и 3 долни резци) и всичките са криви. Сега виждам, че са напът двата горни резци, ама те са напът от сума време
Та, мисълта ми беше, че на по-късен етап, когато и другите зъбки излезнат всеки ще си намери мястото. Иринии, какви са тези сладки сухари? Аз още не съм давала попарка, но мисля все в някой момент да предложа.
Ради, честито кръщене на Миташки
За режима на спане - Калоян непрекъснато си мени часовете на спане през деня, защото се буди по различно време сутрин. Първо се будеше към 8.30, после към 9.30, 10.30, а от седмица се буди към 8.30. Добре, че нощния сън не си разбутва - заспива към 21-21.30. Но определено спи по 2 пъти на ден, всеки път по около час.
Флу, наистина завидни резултати с диетата! Браво! И не си дебела.
Ина лемон - дойде с примък и набързо отмък
Нещо си зачезнала напоследък 
Май май, как е Ивка днес?
Аз ще ставам, че май свършихме работата

Представих си как ще се чувставм ако някой ме върже цял ден на едно място и се почувствах ужасно
Не ми тежи, защото знам, че е временно и скоро бебоците ще пораснат
Аз още не съм го измислила как да процедирам. За сега клоня към по-смелия подход и май ще пробвам първо маслото и сиренето
Стискам палци за бързо оправяне
Снощи Алексче се събуди в 00.00ч. и един рев, едно чудо. Много се уплаших, защото до сега само е примрънквал, а снощи виеше от болка
Сега се чудя дали този панадол е добра идея обаче 
и да се окаже розеола
Вместо 180мл вода му сипвам по 200. Айрян пийва
Да ви кажа, не му се е отразило ама хич. Нито се е обезводнил, нито е стоял гладен, нито пък е бил недоволен от тая работа. Та тъй...
Ние нали сме на диета вече втора седмица с мъжа ми и сега и със спорта се захващам.
. Те се барикадират и пускат щорите още в 20ч, няма лято, няма zима. А какво остава с бебе, така ще са 
Ужасно е.
и имам предложение за вечерта,но нямам сили
Героинята е гроги.Без мен днес,ама утре с кумата ще искам да ходим наляво надясно.На 26 си заминава и няма да я видя повече от година сигурно.