Асето писа, че и в 3 часа да й звъннат по тел, пак ще отговори.

Опитай се възможно най- много за ситуацията да се успокоиш, погушкай малката душичка- нека да сте голички и дано се задейства потичането

Тя все още приема минимални количества твърда храна, но покрай разгорещената дискусия за кухнята и аз проверих как стоят нещата при нас. 1,20лв дневно, бурканчетата си ги носиш предния ден и можеш да си предплатиш за ден, два седмица. Мисля, че ще ми е удобно и разнообразно, но условието е на Надя да й хареса.
Абе все ще се научи някога, въпроса е колко изобретателна мога да съм аз.
Където не ми е област не смея да се обаждам, но Асето вчера беше писала, да й звъним при нужда, било то и през нощта 
...
А да, когато живяхме и малко в Панчарево, там кухнята беше в една детска градина. Готвеха си на място и също не искаха нищо предварително. Само си носех съдовете и те ми слагаха. Е там, между другото, бяха страхотни, яденето беше невероятно вкусно и раzнообраzно. Но това е явно в по_малките кухни..
Всичко най-хубаво и дано живота да те подкрепя да си все такъв топъл и любвеобвилен човек. 

. Върти сучи, ама да спасим реномето, истината не е важна. 
Вероятно е от стреса. Момичетата са ти дали добри съвети, гушкай малката, успокой се и предлагай гърда. Хайде като се включиш пак, проблемът да го няма 
И ние така дивеем като Яна 

Качила е половин кило за изминалия месец. Скоро ще си имаме и зъб. 
Като тръгна на работа през септември, няма да има кой да ходи да взима храната. Лошо, че и време за готвене много няма да имам...ще трябва да започне да яде от общата ни храна. 

Силно се моля тревогата да е фалшива. С такъв брой левкоцити определено има нещо, но дано е просто временно... Изследвали ли са ги за таласемия с този хемоглобин?
Ще взема една кутия АМ Ха и така ще се пробваме с млечните 
- извара, сирене, кисело мляко...

Вкъщи имаме доста цветя. Засега Кали не им обръща особено внимание, освен на една малка драцена. Явно си е харесал нея, защото я хваща за перата и както е с проходилката я мъкне заедно със саксията.
Острани гледката е меко казано смешна.
Цвети звучи много по-добре от вчера. Основно, защото почти е взела решение да подпише и да я пуснат с детето вкъщи. Знае какво й вливат и тя може сама да си изпише антибиотика и да го влива на детето. Сега чакат основно едно становище на ренгенолозите дали една дребна сянка на снимката на белия дроб е пневмония или не.

И слава Богу 
Страхотни сте!!!

Сега отива да вземе колата на брат ми е да замине с нея. Егати къръщината ни е подгонила

Сега като чета това чудо май всичко лекува
http://www.citroseptbg.com/prilojenie.html
Айде Асе, чакаме добри вести 

Ходиш ли към ЮП или Борисовата? Да нацелуваш малката Лина 

и той се смее.