Септемврийското човече каза "мама" вече

• 10 972
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте  Hug
Ланвинка съжалявам за загубата Tired Hug
Цвети стикам ви палци.Важното е ти да си спокойна-а като чета все повече се уверявам в това. Hug
Ние сме добре PeaceСимона си изяде леглото #CrazyТея зъби я съсипват.Вчера милата не спа целия ден.След това откара от 21 до 5.30.И в 5.30 яде попара ShockedАма не ми дават да я храня с мляко-слаба била.И мъжа ми взе нещата в свои ръце и две поредни сутрини той я тъпче с попара.Еми нямам сили да се боря-особено след като педи каза,да намалим максимално млякото и да наблегнем на кашите,попарата и домашно приготвената храна.Все си мисля,че е още малка newsm78Излиза,че от 4 хрнения днесвно само 1 ни е млечно.Правилно ли е??
Аз не мога да не се похваля,че за 10 дни съм свалила 3,5 кг newsm44Имам да сваля още 8 за да съм каквато бях newsm81По-запознатите мами да ми споделят-вярно ли е че електронните кантари отчитат с няколко кг в повече от механичните??Защото на такъв ми показа 62кг а на механичен 58 newsm78И спирам с тази тема-ще догоня всички,които си върнаха старата форма smile3508
Ами хайде да спирам,че много се разписах Hug
Стеф-аз имам едно пюре на ХИПП,чисто пилешко месо.В бурканче от 125гр.Не съм го купувала аз,но предполагам,че има и по-големи Hug

# 241
  • София
Флу, благодарим ти с Любо  Heart Eyes много мило  Hug
сега ще ви чета, че снощи правих торта пак  ooooh! само търся поводи  Crazy много добре ми действа това занимание ...
прочетох за Лия на Цвети  ooooh! как може  Shocked не знам до кога ще се чудим на тази простотия  #2gunfire
дано поставят диагнозата скоро, да ги изпишат и се възстанови мъничката бързо  Praynig

Любо вчера направи първи опити за лазене  Heart Eyes повдига си дупето и най-накрая пусна крачетата на пода  Grinning преди това само ги вдигаше нагоре, все едно плува Heart Eyes

# 242
Опасни растения отглеждани в домашни условия. При поглъщане на някоя част на растението от бебето е необходимо да се потърси бърза медицинска помощ

каладиум
рицинови зърна
луковиците на жълтите нарциси
дифенбахия
слонски уши
плодовете на бодлива зеленика
луковиците на зюмбюли
земни ябълки
плодовете на имела
листата на коледната звезда
семената на розовите пъпки
някои разновидности на филодендрона

Адиктче, жив и здрав да е малкият ти мъж! ЧМ! /честита месечинка  Wink/
мире, поздравления за свалените килца.  Hug сигурна съм, че за морето и ти ще си в топ форма  Hug /ееееххх младост  Wink на 20 години и аз свалях по 3-4 кг на седмица ако ми се струваше, че имам нужда, а сега и усилията, и изкушенията, които не топят калории са повече  Laughing/
асе, еми сложих някъде към 2-3 супени лъжици кисело мляко. Пюрето какво беше  newsm78 май броколи с ориз и моркови+1/6 жълтък. Ужасно ми е мъчно за Лия...  Tired

Сега правя фрикасе от едно домашно пиле /при въведен глутен и масло, не виждам проблем  Simple Smile/и смятам това да обядва госпожицата /ще видим тя какво мисли по въпроса/

# 243
Здравейте. Ние тъкмо се прибираме от болницата, където си постояхме 3 дни.  Cry  Дари беше с възпаление на стомахчето и червата.. такъв ужас изживяхме, че не е за разправяне... 2 пъти я включваха на система, тъй като се беше обезводнила до степен, че фонтанелата й беше хлътнала с половин пръст навътре.... съмняваха се и за менингит, но Слава на Бога, няма такова нещо... утре отивам на църква  Praynig
не съм ви чела, дано сте добре всички, отивам да прелистя назад....

# 244
Иринии благодаря за полезното инфо.И за милите думи Hug
Моарейн миличка настръхнах.Няма ли край тая одисея Cry CryСилно ви гушкам и двечките.
Имам пак въпрос-от 2 дни сме с пампи Пуфис.Вече няма да бъдем естествено.Цялата и шуша и дупе са на пъпчици,като подсечено-казвам като защото не зная как изглежда.За пръв път имаме такова нещо.Предполагам е от памперсите нямам друго обяснение.
Айде ставам,че има глад Mr. Green

# 245
Стефина, Плазмон имат чисто заешко месо в малки бурканчета. А Хипп имат чисто пуешко месо в малките 125 гр. шишенца.
Мире, ние също опитахме Пуфис и не сме имали обриви по дупето. Много съм доволна от тях. Довършвам Хъджиса и отново минавам на тях. Да не би да си сменила праха или от нещо, което е яла да се е променило Ph-то и да се е зачервила?
Иринии, Аида веднъж си похапна от трилистника ни, но нищо не й стана. Полезно инфо си дала.  Hug
Моарейнко, силно ГУШ. Дано всичко да е приключило. Много ви се насъбра. Hug Praynig
Много се радвам за Лия.  Peace

# 246
  • София
МоарейнConfused какво си преживяла  Cry мислех си за вас, ама нали каза, че нямаш ПС и ...
много гушки  Hug
Пезота, за гърнето - мзехме го в неделя, но понеделник бяхме цял ден навън и вторник реших, че трябва да си го използваме. като се събуди Любо, веднага го сложих да седне там. той още не може да седи сам, та гърнето на пода, аз на матрака и си го придържам, ама той веднага свърши и двете работи. и така.
Флу, Любо си игра с гърнето докато се разхождахме в Джъмбо. Нямаше сила в магазина, която можеше да му го вземе. аз даже се опасявах, че ще го приеме за играчка, което не е добър вариянт според мен  newsm78 сега съм го скрила и го вадя само като ще го ползваме по предназначение  Peace

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 12:07 от addicted™

# 247
  • жителство на место
Браво на силните майки и силните дечица!!! newsm51 Моарейн и Дари специално за вас Two Hearts

Стефина не само Асе ще се възмути на такова изказване Close Цялата "секта" тук сме възмутени Twisted Evil Имаш вече голямо момче май- ще го занимаваш с някакви "бебешки гащи" Joy Той искал човекът като мъжете Laughing

За укрепване на имунитета ми дадоха Ингистол- хомеопатични са. За дечицата се разтварят в малко водичка

Не съм сигурна, но май и мушкатата са отровни. Те в този сезон нали са много актуални  bouquet Пък може и да греша, че някой нали ги ползват при запек Outta Joint Така или иначе вкъщи цветя няма. Домашните любимци не ги харчат Joy А като имаме повод и  ми подарят букет цветя милите животинки си мислят, че букетът е за тях- докато не го опасат не го изоставят hahaha

# 248
Здравейте   bouquet
Моарейн  Hug Hug Hug Praynig Praynig
радвам се че Цвети и Лия се чувстват по-добре, дано наистина могат да се приберат в къщи и там да се лекуват, че в тия гадни болници
Ланвинка, много съжалявам мила, наистина много ти се събра.  Heart Eyes Hug
Иринии, ще си копна поста за цветятя  Heart Eyes
Соня, ходим навсякъде с Линка, какво обикновено, само да има другарче в парка и сме там  Mr. Green а и сами ходим разбира се
Вие мърдате ли, ще се радвам да се видим  Hug Heart Eyes

# 249
Майнейм, благодаря за съвета! Ще го пробвам. Вчера стиска шишенцето Осанит, та съм с по-малко сини петна  Joy
Моарейн, аре стига вече, а? Голям гуш за вас с Дари!  Hug
От отровните растения се сещам за зокум (олеандър) - прекрасно растение за стая и тераса, разкошни цветове и аромат, обаче... по-далеч от пролазващи или прохождащи естествоизпитатели.

# 250
Здравейте и от нас  Hug , не пиша редовно но от време на време хвърлям по едно око.
Мили майчета имам едно малко притеснение спрямо мой та калпазанка, мога да кажа че почти отказа да папа всичко освен млякото  ooooh! , хапне две три лъжички и почва да се мръщи и да стиска уста, давам и различни неща, също така и от любимите които преди ги хапваше на един дъх. А сега докато не и дам млякото е нещо страшно Tired . Зъби ни мъчат вече 2 месеца но според мен не е от тях, защото някъде от 2-3 седмици не иска да папа. Иначе си е жизнена, радвасе, играе си абе всичко е  ОК. Някой съвет с удоволствие бих прочела, благодаря предварително, и много гушки на всички бебоци!  Hug  Heart Eyes
Надявамсе че всички сте добре и се радвате на хубавото време   bouquet

# 251
Галя, това което съм виждала при племенника на мъжа ми е - дете с принципно огромен апетит, което всичко хапва - на моменти (от зъбите) изпадаше в дивни истерии и отказваше да се храни, при все, че точно примерно преди да му се даде храната е показал огромно желание за храна.......аз мога само това да споделя

# 252
Гале, на абсолютно съшия хал е и Елиас! От зъбките е, защото те растар на тласъци. Скоро ще те зарадва. Wink

# 253
pezota ,   Вечерница  благодаря  Hug
А дано  Hug

# 254
Моарейнко, голямо гуш за теб и за Дарийка! Hug
Стискам палци и състоянието на Лия вече да се подобрява!!! Praynig
Ланвинка, съжалявам за загубата ви! Дано наистина вече ви забрави този карък!
Иринка , Веч благодаря за съветите за отровните растиния!
Нени, не зная дали може да се дава краставица, но аз съм давала на Бобо по малко ,вътре от меката част.
Флу, снощи чух за този пожар по TV  и първо за теб си помислих. Дано сте добре!

Общи условия

Активация на акаунт