Дарюгата вече е добре... откакто влязохме в болницата (неделя вечерта), е само на кърма. Сигурно за стотен път ще кажа, колко съм щастлива от факта, че кърмя! Релактирането определено беше най-добрия избор, който съм правила дотук в живота си...
Накратко ще ви разкажа какво се случи... в неделя следобяд повърна един път, защото се задави (с едно оризче от оризовата й каша) или поне така си мислех, че е от това. Вечерта като я приспах за нощния сън, влязох в банята и след 2 мин мъжът ми нахлу вътре, за да ми съобщи, че Дари е будна и повръща.
Цялата се тресеше, имаше Т и трепереше.... Веднага отидохме в Спешна помощ, оттам в Инфекциозно и така... на включването на първата система присъствах, опитаха се да ме изгонят, но им обясних, че съм им колежка и така... плаках повече от Дария. Няма такава мъка... на 2-рата система ме изгониха вече... плаках пред вратата, облегната на касата. Добре, че направиха компромис, едната нощ остана майка ми с мен, а другата - мъжа ми. Просто физически нямаше да издържа да съм будна, а трябваше, тъй като на нея постоянно й се гадеше, страх ме беше да не се задави... За мизерията няма да коментирам... Важното е, че малката ми героиня вече е добре! Просто незнам каква е тази серия... казаха, че са изолирали Е. coli 086, този щам е патогенен за дечицата, явно се е заразила от мъжа ми, нали и той беше болен... както и да е, важното е, че мина !
Прочетох за Лия на Цвети! Миличките ми те!
Дано и там вече всичко е наред и да няма повече болни деца!
Добре, че само малко са ви държали.
/
)?
А одеве метнах един ориз с гъби във фурната, а Кали заспа към 16.15. Мислех към 5 да излезем, но като гледам може да е малко по-късничко.
Че и ме гонеха да не стоя пред вратата 
дано не се налага. Чакам мъжа ми да се прибере всеки момент да каже как е минало...събитието
. Това с млякото вече беше капака, де.