Септемврийското човече каза "мама" вече

• 10 972
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви за гушките  Heart Eyes  Дарюгата вече е добре... откакто влязохме в болницата (неделя вечерта), е само на кърма. Сигурно за стотен път ще кажа, колко съм щастлива от факта, че кърмя! Релактирането определено беше най-добрия избор, който съм правила дотук в живота си...  Praynig   
Накратко ще ви разкажа какво се случи... в неделя следобяд повърна един път, защото се задави (с едно оризче от оризовата й каша) или поне така си мислех, че е от това. Вечерта като я приспах за нощния сън, влязох в банята и след 2 мин мъжът ми нахлу вътре, за да ми съобщи, че Дари е будна и повръща.  Sad   Цялата се тресеше, имаше Т и трепереше....  Веднага отидохме в Спешна помощ, оттам в Инфекциозно и така... на включването на първата система присъствах, опитаха се да ме изгонят, но им обясних, че съм им колежка и така... плаках повече от Дария. Няма такава мъка... на 2-рата система ме изгониха вече... плаках пред вратата, облегната на касата. Добре, че направиха компромис, едната нощ остана майка ми с мен, а другата - мъжа ми. Просто физически нямаше да издържа да съм будна, а трябваше, тъй като на нея постоянно й се гадеше, страх ме беше да не се задави...
За мизерията няма да коментирам... Важното е, че малката ми героиня вече е добре! Просто незнам каква е тази серия... казаха, че са изолирали Е. coli 086, този щам е патогенен за дечицата, явно се е заразила от мъжа ми, нали и той беше болен... както и да е, важното е, че мина !  Praynig
Прочетох за Лия на Цвети! Миличките ми те!  Sad    Дано и там вече всичко е наред и да няма повече болни деца!  Praynig   Praynig

# 256
  • София/Търново
Моарейн, тези коли май ги имам и аз... От мъжо.  Ще наблюдавам хлапака. Че явно са големи мизеници  #Crazy Добре, че само малко са ви държали.

Асе, те, не, че не позволяват майката и бебето да спят на едно. Не позволяват майката да спи в леглото на бебето. Което е ОК-стига да не се налага да мислиш къде ще спи майката, че да и е удобно за бебето. Недомислена работа. А за еднаквото лечение ме разбиват. Но се убеждавам, че Всичко може.

Днес ни махнаха конците. Една нова сестра се упражни, та ми се усмихваше после и ме остави да си накърмя за успокоение детето... А пък аз-забравих кога го оперираха. Та старшата ми се смее и ми пожелава по-малко паника:мноогооо неща ме чакали.  Mr. Green И не ни караха да чакаме на кабинета долу-поне 40 деца бяха там, от които 3-4 спешни, останалите няма да коментирам, че може някой да се обиди... И щяхме да почакаме бая... В отделението стана за едни калцуни време  Laughing

Гале, и ние сме на тема да иска само определена храна и това не е кърмата, но ще изчакам малко. Че са се активизирали 4 зъба... Преди бяха 6, пак по-добре /нали 2 избиха  Joy/

Цветята са наказани за дълго време. Включая кактусите. Едни петунии се класираха, но има ли възможност да ги докопа и те са аут.

Стефи, Хип имат и то три вида:пуешко, пилешко и заешко /за което не съм сигурна/. Трудно се намират, но с нужното старание може да си ги набавиш  Peace

# 257

Моарейнко, гуш от нас и стига вече подобни изживявания! Забранявам ги!  Naughty Hug

Имам питанка. Имам страхотна сенна хрема. Адски силна и сериозна. Появи ми се преди 4-5години, миналата година я нямаше, и се надявах, че е изчезнала с бременността. Но - нъц!  Sad И съм в чуденка какво да правя. Някой да даде съвет за нещо (билково, ако има) или някой трик, че направо умирам на моменти  Tired Tired Шейле, Вечи, я кажете тези "екстри" при вас как се лекуват с по-естествени неща? Асе, какво мога да взимам, при условие, че кърмя (ще е в краен случай, ако са много зле нещата  Close )?

Аз сядам да уча - имам 3 изпита в събота  Whistling

# 258
Привет отново!

Сядам и какво да видя - Дари е била болна. Моарейн, много ви се събра.  Hug Важното е, че бебка е добре. Много гушки!

Иначе ние бяхме на разходка, видяхме се със sissi, Алекс и Кали си побъбриха по бебешки, а ние по женски, опс по майчински Simple Smile А одеве метнах един ориз с гъби във фурната, а Кали заспа към 16.15. Мислех към 5 да излезем, но като гледам може да е малко по-късничко.

Stefina, тази твоята приятелка май трябва да си опресни познанията.

Мире, как така не ти дават да храниш Симона с мляко? И попарата в 5.30 сутринта ли я яде? Що за съвет е да намалите максимално млякото? Тук вече тотално се шашнах  Shocked Не критикувам теб, а съветите на педи, разбира се! Иначе поздравления за свалените килограми! А за Пуфис - и ние сме ги пробвали и не сме имали проблеми.

Иринии, благодаря за списъка с цветята. От тези нямаме у дома Simple Smile Ммммм, фрикасе с пиле - едно от любимите ми ястия Simple Smile

Галя Здравкова, и другите са казали, но сигурно е заради зъбките.  Hug

Деска, и аз мисля да предложа на Калоян да опита краставица Simple Smile

# 259
Ох Моарейн направо ми се доплака.Милото ти детенце и ти с него Hug TiredАз така плачех всеки ден с моето бебче пред манипулационната.Не ме пускаха а нея я държаха по 1 час вътре докато и сменят абоката ooooh!Че и ме гонеха да не стоя пред вратата #CrazyРазбирам те напълно.
Нени това  ми каза педи -"млякото трябва да се сведе до минимум" #CrazyА за попарата-да в 5,30 я яде.Не съм съгласна,но ако така ще качи.Според педи малко бяхме качили и за това явно ни наюрка не знам и аз newsm78
А ние и не спим-от 21 вечерта до 6 сутринта спим/а през тези часове се буди около 8 пъти и се гушим и приспиваме//.През останалото време си играе,ходи,лази,плче....не зная дали това не е причината да не качва нормално...

# 260
Момичета само едно въпросче..няколко пъти вече давам на Аида да смуче парче от моята ябълка. Много й харесва. Това означава ли, че съм въвела ябълката? Не е давало реакция. Имам пюре на Хипп и се чудя дали мога да го сложа в кашата?  newsm78

# 261
Ооооооооох пак ще пиша.
Ами аз давах първо ябълка да смуче след това давах пюре и нямаше реакция. Peace

# 262
Влизам за малко, че одеве забравих да се похваля.Днес ми правиха пункция на 2 кисти на гърдите. След това носих резултата да го изследват и се оказа , че няма никакви лоши туморни клетки. Много се радвам!!!!

# 263
Деска, браво за чудесния резултат от изследванията! И аз трябва да отида на ехограф, а все отлагам. Иначе от пожара пораженията са само материални и всички сме добре. Четох из форумите, че тази сграда е била предвидена за събаряне след 2 месеца и там щяло да има спирка на метрото. И аз не знам вече кое е истина и кое лъжа!
Мире, тази вашата педи ме изумява. Един път ти казва, че Мони е дебела и много наддава, после, че е слаба... Ами защо не й теглиш една........ Детето си е супер нормално. Какво иска тази жена!?! Според мен е много рано да редуцираш толкова млякото. Посъветвай се и с друг лекар!
Ланвика, ябълката е въведена според мен. Действай смело с пюрето  Hug
Нелка, как така 3 изпита в един ден, мила? Мисля, даже съм сигурна, че това е забранено със закон. Нямат право да слагат повече от 2 изпита на една дата. Ти как успяваш да се подготвиш? Като се сетя за моите сесии в Софийския и лошо ми става. Между всеки изпит имахме по минимум 2 седмици, за да се подготвим. Ужас беше! Имах и 3 държавни изпита Sad Добре, че всичко мина! Желая ти успех!

# 264
Хм Деска браво за резултата. Аз вече не кърмя от близо месец и на едната си гърда напипвам нещо като топчета ...  Sad Кисти ли са това? Какво ли питам, трябва да отида на мамолог, а все няма време.
Момичета знам, че сте писали за сиренето, но не мога да намеря краве ли давате или друг вид (овче, козе ...)? Моята приятелка мисли да започне с извара  newsm78 Решила съм да сложа малко изкиснато сирене в зеленчуково пюре.
Моарейн много се радвам че лошото е зад гърба ви  Hug

# 265
Браво Деска72, много се радвам.
Моарейн, сви ми се сърцето като прочетох патилата на Дария, дано всичко лошо е зад гърба ви.  Hug
Мире, не се връзвай толкова, та Монката с това неспане и обикаляна насам натам изразходва много енергия. Тя просто си ги изгаря. Гледах ви на клипчето във вибокс - е много е сладка.
Ланвинка, как сте днес с кърмата?
Деси/Сова хич нищо не ми казаха, даже си мисля да си сменя гинеколога. Нещо не останах много доволна, при все че беше наясно че изтръшках половин Европа за тази биопсия.
Веч, можеш ли да ми драснеш името на тези глобулки.
....................... newsm78...................... Другото не гУ помня......................
А...да...едно ми е притеснено за Лия и Цвети, дано има скоро новини.
Отивам да пиша домашно с каката докато не се е събудила Ками.
 Hug Hug Hug за всички ви

# 266
Яни Кат, мисля че Асето или Ирини споменаха преди време, че е хубаво да се започне с изкиснато козе сирене  Hug Аз онзи ден дадох на малката в пюрето и нямаше реакция Слава Богу. Днес й купих масълце и от утре ще й добавям и от него в манджичките.

# 267

Веч, можеш ли да ми драснеш името на тези глобулки.
1 и 2

Нели, аз лично нямам сенна хрема, от време на време ми се възпаляват очите. При мен проблема е кожен.
Не мога да ти дам адекватен съвет.

# 268
Благодаря за отговорите за ябълковото пюре. Направих й кашичка с него дано няма проблем.
Деска, много се радвам за резултатите! Браво! Отдъхна си нали?
Яникат, аз дадох краве сиренце на Маджаров и нямаше проблем. То и Био сиренето са най-хубавите за момента на нашия пазар. Масълцето беше Президент днес в ЗП. Можеш и с козе да опиташ, но аз реших краве, тъй като в къщи само такова ядем.
ВАЕ, благодаря, че ни мислиш. Добре сме. Следобяд отново имаше драми..не можеше да дръпне млякото и започна да реве и да се тръшка. Оставих я за час, а аз изпих един чай на Хипп и после отново опитах. С много мъка го дръпна. Аз цялата се препотявам от зор, честно  Rolling Eyes Embarassed
От тук искам да благодаря и на Марип, която най-благородно ми се обади да ми предложи да ми донесе АМ ако се наложи, тъй като съм без кола и не мога да изляза. Марип, страхотна си миличка! Heart Eyes  bouquet дано не се налага. Чакам мъжа ми да се прибере всеки момент да каже как е минало...събитието Sad

# 269
Ланвинка, мила, просто ти е напрегнато. Опитай се да си легнете двете и малко по спокойно да е кърменето. Също пробвай да гледаш телевизия или нещо друго което те успокоява и да не мислиш за кърменето. Но ще мине.

Моарейн, дано да не ви се налага повече никога да сте в тези болници. Не мога да си и представя какво би било на майка, която за нищо не я считат в такова положение.  Hug

Деска, браво, голям товар ти се е смъкнал сигурно с тези резултати.

Нели, и аз не съм се сблъсквала с такава хрема и не съм запозната. Физиологичен разтвор би трябвало да помогне малко. Промивки сигурно по-добре, за да се махнат прашинките от носа и да не дразнят. Друго не се сещам.

Мире, Мире...туй твойто дете е най-силното да знаеш. Ще ги преживее всичките баби и педиатри Wink . Това с млякото вече беше капака, де.

Адикт, еми ще пълзите скоро и това е. Моят още само се върти като пъмпул.

Общи условия

Активация на акаунт