Септемврийското човече каза "мама" вече

• 10 972
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро   bouquet
Честит имен ден на всички именници, специално на прекрасните ни бебенца Ели на Флу и Елена на Пезота   bouquet   bouquet   bouquet
Моарейн, дано вече приключи тази серия, просто ми настръхна косата като четях...  Hug Heart Eyes Praynig
Дано днес има само добри новини
Диди, честито зъбче  Mr. Green
Иринка, радвам се, че си на линия  Hug
Иринии, как е Спаси?
пожелавам ви прекрасен слънчев ден  Heart Eyes

# 286
Добро утро мили момичета!
Честити именни дни и месечинки! Пожелавам здраве, защото както е казала Асето, другото ще се нареди все някак  Heart Eyes    bouquet

Благодаря ви за гушките и пожеланията! Дано вече приключи тази серия... имунитета на Дари е сринат според мен, затова така се получи. (бях питала за имуностимулатори за деца като лежахме в ДО, но ми казаха, че кърмата е най-добрият вариант на имуностимулатор...). Иначе да се похвалим, имаме 3 зъба вече! Юпиии!  Mr. Green Два долни резци и един горен. И другият горен е на път да пробие тези дни.
Единствено преди малко ме притесни една 37 С Т, която измерих на Дари.  Confused  Вчера цял ден нямаше... сега спи, като се събуди пак ще меря... и после към обяд отивам да взема епикризата и евентуално да я прегледат пак.

Деска, радвам се за добрите резултати от пункцията! Аз също имам една бучица в гърдата, ходих на лекар, но не ме гледаха на ехограф... казаха ми, че нямам проблеми, ама сега в болницата като ми се препълниха пак гърдите и станаха на бучки целите. А онази бучка прословута, дето уж я нямаше, се напълни и стана бая голяма... абе трябва да търся ехограф аз, ама нека първо Дари да се закрепи....
Иринка, добре завърнала се!  Mr. Green  Как е в новото жилище?
Дидишон, честит ви зъб!
Адикт, дано бързо се оправиш... някакъв вирус ли е? Защо не вземеш нещо хомеопатично, примерно Осцилококцинум (изписвали са ми го като бях бременна и ми помогна..)  Hug  Бързо да минава!

# 287
  • София/Търново
ДУ!

Днес няма да имаме ток Mr. Green

Моарейн, на мен като ми кървяха гърдите през бременността /колко смело го казвам сега/ ходих във ВМА. Ако решиш мога да ти дам координати. Даже лекаря стотинка не ми взе, а ходих мнооогооо пъти на мнооогооо процедури, та имам голямо задължение към него.

# 288
Ииии мерси на всички за поздравите!! Честит празник и на Флу!! Все едно аз имам имен ден, не малката. Аз защото си нямам имен ден, и за тва днес много се кефя. Да ви почерпим:  Tada

# 289
Здравейте!
Честит имен ден на Ели на Флу и на Ели на Пезота!!! newsm51 Да са ви живи и здрави дечицата имного да ви радват!

# 290
  • Пловдив
Честит имен ден на именичките Елени и именниците Константиновци!!!!!!!Да са живи и здрави!С гордост да носят имената си.
Монче спа цялата нощ,с едно малко събуждане  Party аз обаче установих,че колкото повече спя,се събуждам и съм по-ненаспана,отколкото ако не спя много  Shocked какъв е този парадокс  newsm78  Закуси кус-кус,а горните зъбки още не са се показали.
 ivtoteva бихте ни по размери/Май трябва да ни махнат от номинацията за големи бузки  Mr. Green,който прави новата тема да го има в предвид/
Ирина как е новата къща?Ради много сладък е станал! Heart Eyes
Адикт,бързо да се оправяш,Осцилококциума не е лоша идея.А тази торта изглежда превъзходно,трудна ли е?
Вчера купих на Мони крем-репелент,вече ни захапа един комар  Twisted Evil

# 291
ДУ,
Честит имен ден на всички, които носят прекрасните имена Константин и Елена Hug    bouquet Весел празник   bouquet
Иринка добре завърнала се Hug, много е пораснала косичката на Ради Heart Eyes - Дидишонче, супер са си снимките Peace
Не съм чела много обстойно - голямо спрягане на глагола "мотам се" пада при нас Embarassed, много се разстроих за Цвети и Лия Hug, Асе специално ги поздрави и дано днес вече са си вкъщи милите Heart Eyes
Моарейнка, дано наистина всичко е зад гърба ви и честити зъбчета!
Тръгваме по пътищата, успешен и усмихнат ден Hug

# 292
# 293
  • София
Здравейте!
Деска 72-много се радвам,че резултатите са добри.Браво. Hug
Моарейн-какъв ужас си изживяла.Дано това да  е последно боледуване. PraynigТемпературата сигурно е от горните зъби.
Адиктед-честити 8-месеца-на патерица.Тая торта много вкусно изглежда.Честито пълзене.Стискам палци бързо да оздравееш.Тия грипове нямат край. ooooh!
Честити месечинки на празнуващите днес.
Честит имен ден на Ели на Флу- и Ели на Пезота -да са Ви живи и здрави за радост на мама и тате.Флу поздравления за отслабването.Аз никога не съм пазила строга диета и знам,че се изисква голяма воля  и големи усилия.
Честит имен ден на всички Елени.
Честит зъб на малкото Дидишонче, на Дари трети и на Ели втори.
Ради на Ирина -много пораснал и с доста коса.
Мерси за отговорите за местните пюрета.Ланвинка ти си ми писала ,че Плазмон имат такива,но това не са ли бисквити?

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 10:29 от stefina

# 294
Здравейте, момичета!
Честита месечинка на Далия на Мимолетка и Честити именни дни на Ели на Флучия и Ели на Пезота! Да са живи и здрави малките красавици и да радват много вашите семейства!
Днес и ние имаме празник, нашата Гергана става на цели 8 месеца! Сега ще правим закуска и отиваме за подарък! Денят изглежда ще бъде страхотен!
Желая ви хубав ден!

# 295

Аз нямам нищо особено за казване...Та...само минавам.
Вчера сестра ми, зет ми  и Бобо дойдоха да се видим Heart Eyes Та до обяд с тях, после до вечерта с "обичайните заподозрени" в градинката. Ех, че е кеф да "мааме гащи" по цял ден навън. Само да не изоставаше толкова много къщата от тая работа Tired

# 296
  • София
  Здравейте, милички! Черпя ви за именния ден на моето голямо момче Константин!  Blush

Най-хубави пожелания на именничките Елена на Флу и pezota, както и на останалите мами и татковци! Heart Eyes

Иринке, радвам се, че отново се появи! Hug

моарейн, много ми дожаля за Дария и за теб! Sad Дано да се закрепи за по-дълго и да не боледува повече! Praynig

Деска72, чудесно е, че резултатите от изследването са добри! Hug

Нели, има комбинирано хомеопатично против сенна хрема- Ринитал се казва. На мен ми помогна, когато ми се бяха надули очите. Peace

Мире, поздравления за свалените килограми! smile3501 На снимките за мен изглеждаш чудесно, но щом смяташ, че имаш за сваляне, сега му е времето, защото после с годинките става все по-трудно Wink.

При нас няма нови постижения Laughing. На Галето й се е отворил страшен апетит, особено за домашните каши, които й готвя. Вчера бяхме на цирк "Балкански" с големите- много им хареса.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 297
  • Пловдив
 Laughing

# 298
Здравейте момичета.
дойде време и за фрапетата - ура!
Адашко, радвам се много, че вече имате нет  Hug точно смятах днес да ти звъня по телефона и ти се разписа. Прекрасен Ради! А за новото жилище - ИСКАМЕ СНИМКИ!ИСКАМЕ СНИМКИ!
Моарейн, много ми домъчня за Дари, и за теб  Confused Радвам се, че вече сте у дома  Hug Пожелавам ви много здраве оттук насетне
Деска72, супер!!! за резултата  Grinning Имам страшен страх от лошите болести по гърдите и те поздравявам за самообладанието  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ ХУБАВИ ЕЛЕНИ!
МариП, много си внимателна  Heart Eyes добре е Спаси - беснее както в добрите времена преди боледуването  Simple Smile

Вчера бях с програма максимум - свърших си нещата в центъра, върнах се до Симеоново, накърмих  Джи, пак се метнах на колата, взех Спаси и отидохме на среща с негови наборчета и близките ми вече техни майки, пихме по една мента, после обратно в къщи и посрещнахме гости на барбекю Mr. Green И така до 00.00 часа...
Джинджи вече втори ден закусва попара - правя й половин доза /от 1 сухарче/, като тя изяжда половината, но важен е навика за закуска... За сметка на това после задължително хапва някакъв плод -я грозде, я банан, я пъпеш... Относно часовете за хранене - сутрин суче до 8.00, а закуската й е към 10.00 - така че не виждам никакъв проблем с наместването на храненията. А тези приказки за попара в 5.30  Shocked Shocked тия дето ги дават съветите да пробват да закусят в толкова, пък тогава да се изказват  Naughty

Друго... друго...  Thinking не се сещам. Излизам да боядисвам   redecoration

# 299
Привет мили мамчета  Hug
Честит имен ден на празнуващите,  всичко най най и само усмивки по лицата ви !!!
Честити зъбчета !!!! Айде дано и аз скоро да ви се похваля  Laughing
Дидишонче и Иринка снимките са много сладки !!!
Деска72 браво !
моарейн дано всичко от тук нататък да бъде осеяно само с разкош !
Stell   bouquet
Много хубав ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт