Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 978
  • 523
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,

моите сандалети ми теснеят и ще ги продавам, много съм нещастна  Cry Уж ги поръчах 7 1/2, а са ми малки, явно си е до модела, защото 8-ца на друг модел пък ми беше толкова голяма, че ми се вадеше петата.
Ето линк към сандалките - цък . Ако някой се интересува нека пише на лична.
Довечера ще ги снимам и ще измеря колко сантиметра е стелката, и ще пусна допълнително инфо.

# 361
  • София
ПЕПСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 362
  • Варна
Мерси, миличка.   bouquet

# 363
Пепси да си жива,здрава,щастлива и много,много обичана!
Този букет е за теб от сърце   bouquet
Весел празник   ura
Днес моята голяма дъщеря става на 13   party023

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 15:17 от Matia

# 364
Честит Рожден Ден Пепси, и пожелавам милион сбъднати мечти  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера пратих обувките на Хот Ели, margolin1973, евил, Matia, днес ще изпратя и на другите, обаче след обяд, като стане малката Peace а с mimita  стана объркването защото в поръчката участваше момиче с има мимита(на български) с нея аз вече се разбрах и днес ще и изпратя обувките, също Hug

# 365
  • Бургас
Олена, да разбирам ли, че моите обувчици са при теб и ще ми ги изпратиш днес?  Rolling Eyes Аз ти писах лично с адреса ми, но не бях сигурна, че моите сандалки са в тази поръчка.

# 366
ЧРД на Пепси, желая й здраве, щастие и успешни поръчки!   bouquet

Ето и моите обувки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384668

Отново благодаря на Тео-71!!! Дано и за напред поръчваме заедно!  Hug

ПП Снимките са лоши, защото са с телефон, но нямам апарат в момента, а бързах да ви ги покажа!  Crazy

# 367
Олена, да разбирам ли, че моите обувчици са при теб и ще ми ги изпратиш днес?  Rolling Eyes Аз ти писах лично с адреса ми, но не бях сигурна, че моите сандалки са в тази поръчка.

Привет миличка, днес ще ти ги изпратя по пощата, така че утре,вероятно, ще са при тебе вече Hug

# 368
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията.  Hug
Merlinski, обувките са страхотни  Peace и аз си ги бях заплюла, но дакота направя поръчката и моя номер беше свършил.

# 369
Олена   bouquet благодаря получих си пратката миналия ден
Обувките са номер 5,5 и са ми супер.За съжаление потничето ми е голямо но е страхотно така че ще го дам на шивачка да ми го стесни.Според мен дрехите са им лееко уголемени
Ето и снимки   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384692

Crazy Party

# 370
Олена a kakvo stava s moite obuvki ? Simple Smile

# 371
  • София
Пепси, Честит Рожден Ден   bouquet Желая ти всичко най-хубаво  Hug

Олена, благодаря   bouquet

Мерлински, жестоки обувки  Peace

Гери, много ми хареса потничето. Жалко, че не го продаваш  Crazy

# 372
Олена a kakvo stava s moite obuvki ? Simple Smile
с тях нищо не стана, аз ти писах на лични, но не съм получила отговор Simple Smile

# 373
Момичета, много са ви хубави всички обувки и сандалки newsm10

# 374
Добър вечер и Честит рожден ден на Pepsilight   bouquet
Искам да благодаря на Олена за обувките HugЕто и една обща снимка на 3-те чифта Laughing
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2765/579200162662308855124396 … YRTwp2eSKta7l.JPG

Кафевите можеше да са половин номер по-малки,т.е 7.5 както другите,но и така стават за носене Whistling
Честито и на другите късметлийки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт