Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 843
  • 523
  •   1
Отговори
# 375
Знач за нова поръчка засега сме аз и Рости.Сумата е 56 долара, имате още време, ако желаете да се включите-ще гледаме да направим поръчка до 150 долара.Доставката ще я делнем по втория начин, описан в темата, струва ми се най-справедлив. Peace Затова който е навит, да се включва докато не са се изчерпали номерата.

# 376
Аз искам да се включа, но fusta free ще пуска поръчка и засега чакам да ми отговори!

# 377
Браво, напредваме! Twisted Evil
Засега сме аз, Рости,mimе-to и lilluu.Сумата до момента е 106.40 долара.Остават 43.60.Още един човек да се включи и можем да действаме! smile3508

# 378
  • Бургас
Олена, да разбирам ли, че моите обувчици са при теб и ще ми ги изпратиш днес?  Rolling Eyes Аз ти писах лично с адреса ми, но не бях сигурна, че моите сандалки са в тази поръчка.

Привет миличка, днес ще ти ги изпратя по пощата, така че утре,вероятно, ще са при тебе вече Hug

Супер! Ще пиша пак, щом ги получа, и снимчици ще има!  Flutter
Благодаря ти!   bouquet

# 379
И аз си чакам обувчиците от Олена и пускам снимка. Дано да ми станат първо, де  Laughing

# 380
Белла,включи ме и мен! Пиша на лични!

# 381
  • на странно място ......
Момичета, бих искала да се включа към общата поръчка, само че не съм наясно каква е процедурата и дали изобщо ще ме вземете  Wink

# 382
и така...май сме готови с поръчката, и то,забележете-сумата е 148.90 долара! Party Супер!При това положение, знаете доставката е 40$.Доставката ще я разделим на сумата на поръчката, или 40/148.90, което прави 0.27$това е цена на доставката за всеки 1 $.След малко ще ви пратя данни за сметката, както и за сумата, която трябва да внесете.
Значи това сме хората-Белла,Рости,mimе-to,lilluu, uanda и tina_v!
Ще разчитам на вас утре или най-късно вдругиден да внесете паричките за да мога да пусна поръчката.После пишете на лични адреса си, за да мога да ви пратя обувките след като пристигнат.Засега съм работила с Лео Експрес, коректни са и мисля с тях да пусна после пратките към вас.Ако някой има други предпочитания, да каже! Simple Smile
Хайде, пращам на лични данните!

# 383
Моите ми залепнаха,а туниката е прекрасна Heart Eyes
Олена благодаря ти и тук   bouquet
Снимки утре bowuu

# 384
Здравейте момичета,

някой е поръчвал ли е от този модел http://www.gojane.com/32295-shoes-patent-snake-mirror-heel.html и би ли казал колко см. е стелката?

Искам да помоля, който е поръчвал 7 1/2 скоро да каже също колко см. е стелката, защото аз измерих чифтовете, които имам вкъщи и се оказа, че всички са пооочти 24см., което според мен отговаря на 37 1/2, а не на 38  newsm78

# 385
lilluu аз купувам номер 7.5 на ток и ниски и са ми точни.Измерих стелката на високите обувки и е25см.И дължината на стъпалото ми е толкова /макар,че всеки път дава отклонения с по половин до сантиметър/от 24 до 25 см Rolling Eyes/
Сега обаче измерих и едни други,пак от сайта,номер 8 и стелката е 24,5  ShockedПак са на ток.

# 386
Shopping Cart 
Item Options Unit Price Qty. In Stock Cost
 multi stud t-strap thong sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 8-BLACK
 $12.60     Yes $12.60
 strappy ankle cuff thong sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 6.5-SILV
 $12.00     Yes $12.00
 layered patent peep toe heel   
[remove]  SIZE-COLOR : 6-WHITE
 $16.50     Yes $16.50
 platform thong sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 6.5-BLACK
 $9.10     Yes $9.10
 satin plaid print halter   
[remove]  SIZE-COLOR : MED-PINK
 $9.80     Yes $9.80
 neon thong wedge   
[remove]  SIZE-COLOR : 6-GREEN
 $8.00     Yes $8.00
 patent snake mirror heel   
[remove]  SIZE-COLOR : 7.5-BLACK
 $23.40     Yes $23.40
 metallic beaded jewel thong sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 7.5-SILVER
 $13.70     Yes $13.70
 circle stud thong sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 7.5-WHITE
 $13.60     Yes $13.60
 pyramid stud gladiator sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 7.5-WHITE
 $15.00     Yes $15.00
 colorblock snake print thong sandal   
[remove]  SIZE-COLOR : 9-BLACK
 $15.20     Yes $15.20

Subtotal:  $148.90
Total:  $148.90
това е нашата поръчка  Wink

# 387
lilluu аз купувам номер 7.5 на ток и ниски и са ми точни.Измерих стелката на високите обувки и е25см.И дължината на стъпалото ми е толкова /макар,че всеки път дава отклонения с по половин до сантиметър/от 24 до 25 см Rolling Eyes/
Сега обаче измерих и едни други,пак от сайта,номер 8 и стелката е 24,5  ShockedПак са на ток.

Мерси Уанда,

да очевидно много си варират сантиметрите, аз имам 3 чифта (високи - на ток и платформа) от сайта все 7,5 номер, и трите са до 24см. стелка, а вкъщи имам едни 8ми номер на една мацка (пак плаформа) и те са 25см.

Писах им на Go Jane с предложение да вписват освен височината на тока, също и дължината на стелката - да видим има ли кой да ме чуе или съм писала до арменския поп   hahaha

# 388
А според мен ще е добре да пишат освен височината на тока и височината на платформата, когато има такава... така най-добре ще се ориентираме за реалната височина на тока и извивка на подметката ....  Blush

# 389
А според мен ще е добре да пишат освен височината на тока и височината на платформата, когато има такава... така най-добре ще се ориентираме за реалната височина на тока и извивка на подметката ....  Blush
Пипелолита, в http://urbanog.com/ пишат височината на платформата, а повечето модели от Go Jane ги има там, но си права, че може и това да им се предложи. Само да се вслушат в "гласа-народен".....

Общи условия

Активация на акаунт