Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 018
  • 523
  •   1
Отговори
# 315
Жалко........ Sad А има по-голямо разнообразие на модели Confused

# 316
Това са доставките:
http://www.urbanog.com/faq.html#us

Ако правилно го разбирам е 31$ и за всеки  допълнителен  12 $ - още някой да го потвърди доста солидно идва ако  съм права. newsm78 newsm78 newsm78 Това за стандартната доставка от 7 до 14 дена.

PeaceДа точно така е -някъде 3-4 страници напред мисля че го бях разяснила-за него  за Амиклуб и Кътишус-и при трита доставката е по около 17-20$ за чифт и все пак си заслужава в сравнение с цените тук-като се замисля  newsm78 аз имам  най-много  обувки точно  от урбаног и ами  Hug

# 317
Момичета, ще пускам поръчка от GoJane. Който иска да се включи да пише на лични.

Искам да се включа но кутията ти е пълна

# 318
Момичета, ще пускам поръчка от GoJane. Който иска да се включи да пише на лични.

Искам да се включа но кутията ти е пълна

Вече е празна

# 319
  • Шумен
Момичета, поръчката ни е шипната.  Grinning Получих и номер Order Number: 721401. Само дето сайта за проследяване не ми работи.  Rolling Eyes Надявам се другата седмица нещата да пристигнат.

# 320
Момичета, поръчката ни е шипната.  Grinning Получих и номер Order Number: 721401. Само дето сайта за проследяване не ми работи.  Rolling Eyes Надявам се другата седмица нещата да пристигнат.

Чудесна новина  newsm44

# 321
  • Варна

А получи ли тракинг номер? Ето сайта на американските пощи, където можеш да си селдиш поръчката, същото е като в Бг пощи.

# 322

Супер новина  newsm44

# 323

Супер новина  newsm44

Супер Кива  Party Party  тракинг номер пратиха ли ти ?

# 324
 GrinningПривет момичета , пристигнала поръчката Simple SmileЩе ви помоля да ми изпратите адресите си да изпратя обувките,на тези които от Варна, ще се срещнем и ще ви ги дам на ръка Peace

# 325
  • София
GrinningПривет момичета , пристигнала поръчката Simple SmileЩе ви помоля да ми изпратите адресите си да изпратя обувките,на тези които от Варна, ще се срещнем и ще ви ги дам на ръка Peace

Еееее, супер! Много бързо дойде:) Благодаря, Олена Hug Сега ще ти изпратя адреса си на ЛС.

Пепси, след работа ще отида до пощата:) Голямо благодаря и на теб  Hug

Олена, ще пуснеш ли снимки, ако не ти представлява трудност  Praynig? Нямам търпение...

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 16:11 от Хот Ели

# 326
някой ще пуска ли скоро поръчка

# 327
някой ще пуска ли скоро поръчка

по напред писаха, прочети!

# 328
  • Шумен
Имам ето това:
Date Shipped Via
05/29/09 USPS EXPRESS MAIL
Tracking Number: EM308234818US

Обаче пише, че няма записи за този номер.  ooooh! Какво означава това. Може би в понеделник ще се раздвижат нещата.

# 329
Имам ето това:
Date Shipped Via
05/29/09 USPS EXPRESS MAIL
Tracking Number: EM308234818US

Обаче пише, че няма записи за този номер.  ooooh! Какво означава това. Може би в понеделник ще се раздвижат нещата.

някой път публикуват информацията малко по късно, не се притеснявай ..

Общи условия

Активация на акаунт