Ах, прекрасно Създание!!!

• 43 901
  • 658
  •   1
Отговори
# 210
benitta,
децата рядко по мои наблюдения на тази възръст сами инициират разговор на подобна тема,освен това като им се задават въпроси ,започват да се разсейват,да не отговарят или опитват на две на три да приключи "разпита"Ще научиш много за ежедневието в яслата игаейки с малката ти принцеса.Например какво правих аз.Играем на магазин,аз уж срещам в негово лице един приятел,питам го как е,после му разказвам,че съм била с приятели на градина и там сме правили това и това,а те се казват еди как си ...и изведнъж той започва да ме прекъсва,защото иска и той да разкаже своята подобна история.Понякога в играта му с колички познавам нас или учителкие в градината...Simple Smile общуването има много лица  Heart Eyes Едно дете,един човек може да каже много не само с думи,но с поведение,със някакъв друг знак

# 211
И аз смятах да пиша нещо подобно. Децата не са като нас - да го питаш в прав текст и да получиш точен отговор. Още повече при дете на 2 г и половина. Играта при тях е основно средство за общуване, което трябва да използваме.  Peace

# 212
  • Пловдив
 Mr. Green Как чакам момента да имаме игри с текст  hahaha При нас... само звукови ефекти предизвикват внимание  Mr. Green Но ще се пробвам с такава тактика Simple Smile
Иначе до сега само един път имаше ентусиазъм да ми разкаже, но пък на такива обороти го изстреля, че нищо не разбрах и повече не ми повториха  Mr. Green 
А конкретната ситуация беше, че някоя леля и сложила пантофите на обратно и тя искаше да ми каже как точно е станало  hahaha

# 213
 Laughing benitta ,виждам те засмяна и малката Рая ако е така усмихната и играе,закача се и изследва света,вълнувайки се от звукови ефекти ...значи ти е казала всичко за ежедневието си Simple Smile при това е била напълно откровенна  Heart Eyes  Hug и въпросите и думите са излишни  Wink

# 214
  • Пловдив
Laughing benitta ,виждам те засмяна и малката Рая ако е така усмихната и играе,закача се и изследва света,вълнувайки се от звукови ефекти ...значи ти е казала всичко за ежедневието си Simple Smile при това е била напълно откровенна  Heart Eyes  Hug и въпросите и думите са излишни  Wink
Hug
Дано да си права, защото ако започна да правя още от сега поредици от грешки... няма да си го простя Blush

# 215
Meg! , толкова е чудесно това което споделяш, че как да не вярвам в чудеса  bouquet

# 216
humanis, чудесата са просто ествествения ход на живота, ако го оставим да се развива и следваме собствената си интуиция  Heart Eyes

# 217
Момичета, благодаря ви   bouquet. Прави сте, разбира се. Както и Бенита сподели, дъщеря ми от малка малко разказва за това, което се е случило. Тогава не ми е хрумнало да играем на градина или училище. Сега малко повече разказва. Тя търси общуване с мен, но не веднъж и дваж аз усещам, че не зная за какво да разговарям с нея. За интересните за нея неща мога да разменя няколко изречения и толкова. Тя обича да й разказвам за моето детство, обаче аз имам много малко спомени. Пишейки така, усещам, че имам нужда да преразгледам виждането си за това за какво може да й е интересно на нея.

За да избере теб дъщеря ти най-вероятно е направила най-добрият и правилен избор за себе си ,както и за теб.
Денис, благодаря  Heart Eyes

# 218
Ако наистина децата избират родителите си, тогава защо е избрала мен?
За да те научи на нещо. Simple Smile

# 219
Да права си Вери много често забравяме това.Мислим си че можем само ние да ги учим, Tiredа забравяме че те знаят повече от нас.
Milush опитай се да намериш път към дъщеря си.Между мен и майка ми също имаше пропаст и до последно се надявах че ще намерим път една към друга,не се получи. cry Никога не е късно да започнеш  bouquet

# 220
  • Пловдив
Интересно  Rolling Eyesдали има варианти на пропаст между майка и син  newsm78
Като започнах да чета Евините дъщери, се появиха много отговори за някои от отношенията ми с моята майка. Разбрах, защо на моменти аз съм се държала по определен начин, а тя по друг...

# 221
benitta ,дай моля повече инфо за тази книга-не съм я срещала досега като заглавие   bouquet

# 222
  • Пловдив
Ето от тук може да я дръпнете
Тя е конкретно за отношенията майка и дъщеря. Бях си я свалила още като бременна и за малко да пропусна да я прочета на време  Mr. Green

# 223
# 224

Вери, много си права  Simple Smile. Явно напоследък го забравям това

Общи условия

Активация на акаунт