Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 635
  • 658
  •   1
Отговори
# 270
Моите диваненца също не са от послушните. Но аз не искам да са такива, макар че, признавам си, често ми е трудно.
И двамата обожават да са сред хора, не само деца.

# 271
Здравейте!
Моята дъщеря Мая преживява много труден период. Доскоро живеехме в апартамента на моите родители и тя има много силна връзка с баба си. Обичат се много. И сега се наложи внезапно да се изнесем ( баща ми пие и заради това), временно сме при свекърва ми, а от другата седмица сме самостоятелни, в един малко неуреден апартамент. Тя много тъгува и плаче за баба си. Аз преди много я контролирах и някак не я приемах напълно, каквато е. С баща й сме разведени и виждам много негови черти в нея, които ме дразнят.. Но благодарение на една моя добра приятелка и на психотерапевтката ми започнах да се променям, слава Богу. Вече я приемам без критика, не се дразня.. Тя е много труден характер, но като чета тук за вашите дечица, не е по-различна от тях. Явно това поколение е такова. Не яде готвено, държи се невъзпитано в някои ситуации, поняког от стрес вечер се напишква, но е много нежна и обичаща.
Сега, на новото място ще си има своя стая, но това не я блазни като че ли много. Иска да й вземе зайче и ще го направим, но като се постопли времето, защото по цял ден ще сме извън къщи и ме е страх то да не измръзне от студ.

# 272
  • Русе
  облаче, ще се учите една от друга и ще става все по интересно  Hug

# 273
 Hug Hug Благодаря.

# 274
облачето хей ,  търси подобна информация    http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=47

# 275
Облачето Хей, защо се притесняваш, че не яде готвено? Аз бих се радвала. Simple Smile

# 276
  • морето, сините вълни...
Предварително искам да ви се извиня че нахълтвам така в чудната ви темичка.
Досега крадешком Simple Smile мятах по едно око и ви се възхищавам.
Днес ще споделя обаче малко тревоги, дано не е твърде нахално.

Мъника ми днес има РД но от снощи изведнъж вдигна висока Т. Тази сутрин се събуди иззплашен и само ми обесняваше как трябва да спра да бързам, да не бързаме толкова и т.н.... а ние всички спим в леглата. Реших че нещо лошо е сънувал и поради високата Т още не може да се съвземе. Да обаче днес през целия ден ми повтаря колко много бързам (дори като се наведа да го целуна - пак ми казва че бързам). И е толкова разтревожен....
ДА верно е че винаги бързаме, особенно сутрин - и в случая дори буквално приемам упреците му, но... възможно ли е толкова много да му се е събрало милото че вдига (и да държи все още) тази висока Т само за да ми каже това.
А днес е РДто му...
Чувствам се ужасно
Простете

# 277
  • Русе
  Да е здрав и усмихват рожденника.
  И у нас конфликта идва често защото ние бързаме. Все бързаме, а той иска да разгледа всичко и да обсъдим всичко, което срещнем.  Sad 
  Преди малко докато го водих на тренировка и излизах от кожата си от яд, че се влачим половин час и не можем да стигнем навреме ми каза. Стига си спорила с мене. Ти си голяма, трябва да ме слушаш  Laughing

# 278
Крен, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав Simple Smile не зная какво да ти отговоря...може и това да е неговия начин....

# 279
Стига си спорила с мене. Ти си голяма, трябва да ме слушаш  Laughing

Това ме накара да се усмихна!  Grinning  Страхотна тема, надявам се един ден да мога да се включа и аз!

# 280
  • София
Крен,
обикновено температурата означава, че детето е преодоляло някакъв конфликт и нещата се оправят...
Докато четох поста ти, непрекъснато си представях, че трябва да внимаваш и да се оглеждаш повече около теб...
Пробвай да си поговориш по темата с малката ти обич  Heart Eyes
да я поразвиете малко - от какво е уплашен, какво му се иска и т.н.

Успех и се включи отново, за да ни държиш в течение  Peace

# 281
  • морето, сините вълни...
Благодаря ви! Днес малкия е добре! Няма и помен от Т Simple Smile

Bili-san да, мисля че му дължа повече, да го глезя повече и да отделям повече време за игри от неговите странни за мен (бакугам и др подобни). Ще се включвам с по голям ентусиазъм в тез момчешки забавления.

# 282
  • Русе
  И на мен това с Бакуганите ми е зор. Затова го избивам на театър с комични имитации на популярни бакугани.

# 283
  • I want it all and I want it now.
Здравейте и от мен. Още една прекрасна тема, на която попадам по случайност.Много общи неща намерих в нея. И аз си направих теста и излезе индиго. Дъщеря ми като беше малка също обичаше червения цвят.

# 284
Я споделете и други интересни теми Simple Smile подобна на тази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт