Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 013
  • 658
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Странно...никога не съм си мислила, че могат да се откажат от избрана двойка или да си намерят друг... Crazy
някак все си представях, че имат нужда от точно определени енергии... Но пък всъщност си е нормално да имат избор  Grinning Peace

# 436
  • у дома
А аз съм чела, че даже може изборът им за семейство да не е свързан с родителите, а с брат или сестра т.е. без значение кои са мама и татко - искам да се родя при сестра ми  Wink

# 437
  • Варна
Ха, сега какво излиза? Че това девойче ще ме чака само малко? Аз щото се канех чак наесен...

Фъстъче, това за избор на брат/сестра сега го чувам, но няма да се учудя, познавайки сина си  Heart Eyes.

# 438
Много интересно за избора на брат или сестра. Аз винаги съм смятала, че съм поканила брат ми да "слезе". Често съм била обект на подигравки, но като се замисли той самия стигна до този извод Laughing Първо не са искали да имат второ дете родителите ми, и второ никога не са се грижили емоционално за него. Тази грешка я допускат много родители но това е друга тема.Та така като съм си го извикала си се грижех  за него и сега продължавам Wink Никога не съм искала отплата или нещо такова но съдбата си знае работата Simple Smile Оказа се че съм си извикала човек с много извисен дух и много опит. Мога да кажа, че не съжалявам  Grinning при все това, че съм направила този избор на 4 годишна възраст

# 439
humanis  Възрастта няма никакво значение,по-важното е че явно имате много силна духовна връзка.
Аз пък  за мен мога да кажа,че явно съм си избрала семейство,в което не съм била желана,за да получа повече уроци.А след като създадох семейство с пожелания от мен мъж/който пък мен е чакал бая години  Blush / си имаме и тъй желания син,когото видях още  бременна.
Според моя добра приятелка,духът на детето е с нас 1 година,през която ни изучава и наблюдава и преценява дали иска точно при нас да се роди,на какво можем ние да го научим,и какво може то да ни научи. Peace

# 440
аз имам въпрос,от моята си камбанария,разбира се  Peace
мислех си за двата аспекта на избора на душата...
щом детето ни изучава и наблюдава и преценява дали иска точно при нас да се роди,на какво можем ние да го научим,и какво може то да ни научи,
както и  за избора на брат или сестра, то какъв е случаят според вас,когато се раждат 2 или повече деца наведнъж-близнаци,тризнаци...

много сложни избори са това newsm78

# 441
аз имам въпрос,от моята си камбанария,разбира се  Peace
щом детето ни изучава и наблюдава и преценява дали иска точно при нас да се роди,на какво можем ние да го научим,и какво може то да ни научи,
както и  за избора на брат или сестра, то какъв е случаят според вас,когато се раждат 2 или повече деца наведнъж-близнаци,тризнаци...

Като родители можем да го научим на много и на хубави неща като обич,на прошка,на приемане и на вяра.То нас също,само,че по свой си начин.Взаимно допълващи се ставаме,затова и връзката обикновено е много силна.Това в най-добрият вариант нали.
Когато сме унижавани,наранявани,отблъсквани и прочее-най-вероятно в предния си живот към тези хора сме постъпвали по този начин и имаме нужда да научим  този си урок именно.

Когато са брат и сестра-може да са били съпруг и съпруга,баща и дъщеря,майка и син в предните си прераждания.Или отново брат и сестра,за да донаучат някои уроци в тази си връзка.

Когато са повече от едно дете-връзката им най-вероятно е да се научат да са толерантни и  търпеливи към себеподобните,поне моето тълкуване е такова.

Когато е дете с физически недъг-обикновено се приема,че е дух,който се подлага на тези мъчения и страдания,за да достигне по-бързо новото си ниво.Обикновенно това са много стари и мъдри духове.

Разбира се,може и всеки за себе си и да нямат никакви общи точки така да се каже,и въпреки това пак да са решили да са заедно в този живот,заедно да учат своите житейски уроци.
В тази връзка са и дежавутата-те са като крайъгълни камъни,по които  се ориентираме до какъв етап от развитието си сме стигнали.
За себе си мога да кажа,че тези дежаву-състояния не са измислица,просто защото   на някой не му харесва или не вярва,или не му се е случвало.Но при мен под форма на дежаву ми се яви моя съпруг,когото от пръв поглед разбрах,че е ТОЙ,че него съм чакала,и без да имам информация ,т.е. тотално непознати бяхме,но знаех всичко за него.Включително,че е трето дете в семейството,и още много,много лични  неща,които няма как да съм чула от някого преди да го срещна.И всичко в един миг,като импулс.По-късно се оказа,че при него е подобно,само че е купувал неща точно по мой вкус и така нататък. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:34 от raliko

# 442
аз имам въпрос,от моята си камбанария,разбира се  Peace
както и  за избора на брат или сестра, то какъв е случаят според вас,когато се раждат 2 или повече деца наведнъж-близнаци,тризнаци...

Не можем да обозрем всичко, не можем да достигнем до всички истини защо и как. Нужно е само да знаем,че щом като едно ново същество ни е избрало имаме какво и как да му дадем. Случайности няма, децата ни идват на този свят , за да се "научат" на нещо, а и ние с тях да бъдем провокирани в някаква нова насока.  Simple Smile

# 443
  • Пловдив
Да, "обучението" е двустранно. Понякога имам чувството, че дъщеря ми ме научва на много повече неща, отколкото аз нея. Общо взето, аз съм нейния учител в чисто физически аспект (благодарение на по-големия си житейски опит), а тя е мой учител в духовен план   Grinning.

# 444

Кипра Маца
 smile3521 Абсолютно!И аз така се чувствам покрай моят син,а какъв свят наистина си спомнят и живеят паралелно децата  около 4 годишна възраст мисля мога да пиша с месеци...

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:42 от raliko

# 445
raliko , пиши, ако имаш време  Hug . На мен, а и не само, ми е много интересно да ви чета /засега чета, все още нямам деца и аз да споделям/.

# 446
Palia Ами то има няколко етапа разбира се,преди да се забременея изобщо,една година имах чувството,че някой ме наблюдава,от горе  Blush После,разбрах,че бил духът на синът ми. Но някак си усещах присъствието му и  се досещах,защото много от решенията които вземах по него време определиха по нататъшния ми живот.Можех да емигрирам в чужбина,можеше да създам семейство с чужденец....Ама това от горе ...явно не бе съгласно,явно чакаше да се появи моя човек  Laughing Т.е. баща му  Wink  И той се появи,и веднага  разбрах ,че е ТОЙ,чувството,че го познавам и разбирам,че той ме познава и разбира,че имаме толкова много общи неща/уроци/ в живота си-беше просто потресаващо.Дори незнам дали бях на ясно със всичко това или чисто интуитивно го усещах.Но  дежавутата ми дадоха знак,че не греша,а и онова отгоре все  насочваше сякаш в коя посока да вървя.
Не е истина просто,някой ще каже фантастика.
Аз рисувам от малка и  най-много обичам графиката, с туш и перо.Само,че пера за рисуване нямаше по обикновените книжарници.Дори  преди години,когато са имали краснопис са използвали мастило,не туш.Но...
Когато отидох  за първи път у домът на моя тогава бъдещ съпруг..там имаше и туш и перца..Ама честно казано изтръпнах,"неповярващо" както казваше синът ми!Бе като сън,като паралелен свят!Прибрани грижовно в една кутийка,с една перодръжка точно копие на моята,само цветът и бе по-жълтакъв.Той не рисува,но..купил ги просто така навремето/личеше си,че не са ползвани,но и не са нови/..Мда.
Тогава разбрах за малките знаци,крайъгълните камъни на нашият път в живота.Тези бяха едни от тях.

# 447
Добре,  Peace Peace Peace а как според вас се обясняват неуспешните бременности с различна продължителност? Много мислих над последните ви публикации....но не ми се връзват нещата. Ако духът наблюдава избраната двойка по вече от година и решава да се прероди в това семейство, то защо според вас се случват миседи, аборти, мъртви раждания? А на някои жени на които има се случват много пъти?

И малко офф. Какво мислите за Фън Шуи?

# 448

Кипра Маца
 smile3521 Абсолютно!И аз така се чувствам покрай моят син,а какъв свят наистина си спомнят и живеят паралелно децата  около 4 годишна възраст мисля мога да пиша с месеци...

Около 4 години ли е точно? Защото аз все питам нашия син който е на 2 и половина, ама нищо не ми казва. newsm78

# 449
Nivea   Hug Темата за абортите съм я обсъждала с моята добра приятелка,която ми е и духовен настойник.
Според нея,за да се стигне до аборт,значи има пречки.Болестите както знаят повечето са следствие на някакви проблеми,хората трупат емоциите си и не ги изказват,тези емоции имат енергии,а когато се натрупат много и то отрицателни енергии избиват болести като диабет,рак и т.н.
Абортите ако не са вследствие на тези лоши енергии,са най-вероятно вследствие на не достатъчно желание.Било от страна на някой родител,било от страна дори на самото неродено дете.
Причините могат да бъдат много и по принцип са индивидуални,и обикновено дълбоко в себе си се досещаме за тях,но...Не можем да ги приемем.  Peace

Възрастта около 4 години до 7-мата се счита,че детето вече осъзнава тялото си,но духът му все още не е "закотвен" само в нашето измерение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт