Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 009
  • 658
  •   1
Отговори
# 450
Вашире деца не са ваши деца.
Те са синове и дъщери
на копнежа на живота към себе си.
Те идват чрез вас,но не са от вас.
Въпреки, че са с вас, не ви принадлежат.
Вие трябва да им дадете любовта си, но не мислете,
защото те имат свои мисли.
Трябва да дадете на телата им дом,но не на душите им,
защото те живеят в дома на бъдещето,
в който не можете да влезете дори в сънищата си.
Трябва да се опитате да сте такива, каквито сте, но не искайте
те да са като вас.
Защото жияотът не се движи назад и не пребивава във вчера.
Бъдете лъка, от който децата ви,
като живи стрели, се изстрелват.
Стрелецът вижда целта на пътеката на безкрайността,
и Той ви опъва със силата си, за да може стрелата Му
да отлети бъзро и надалеч.
Нека лъковте ви бъдат опънати
от ръката  на Стрелеца към радостта.

Джубран Халил Джубран

# 451
Споделям мнението на Ралико за абортите и то от собсвен опит. Тук бих могла да сложа и усмивка вече, защото съм научила този урок, приела съм го и съм го разбрала. Много добре знам каква беше причината за втория, и тя беше в мен, а детето за урок ме прати на много дълго и трудно пътуване, докато прогледна Simple Smile

# 452
  • София
 цитатът на Джубран, много ми допада!!! Peace

искам да споделя, че според мен причините за недоносена бременност, проблемно раждане и т.н. са толкова различни, колкото сме и хората... не съм сигурна дали времето съществува в другия свят, но както година, така може и месец или друг период да са с нас душите на желаещите да се въплътят...

засега със сигурност може да каже как стоят нещата, само някой, който си надзърта из акаша  Wink

# 453
Както писах-причините са индивидуални.
Но това са изпитания,които трябва да разберем и приемем,уроци,които ни помагат в развитието.
Когато това стане,когато се научим да се обичаме и да се приемаме,тогава повечето от причините ще изчезнат,другите-просто няма вече да имат значение.
И да,със сигурност може да каже персонално за всеки  как стоят нещата само  просветения,но нека не забравяме,че човек сам трябва да открива  своите истини,за да не се получи мечешка услуга.
Трябва да сме готови да понесем,да приемем някои истини,за да продължим напред.До тогава уроците ни няма да бъдат научени и ще се повтарят под различни форми.

# 454
Запис за да ви изчета, допада ми темата  Hug

# 455
  • Враца
Случайно попаднах на тази тема и съм направо очарована!

Имам и аз какво да ви разкажа  Grinning
Аз съм забременяла ни витро - Когато бях в болницата за процедурата, в нощта точно преди нея, сънувах странен сън. Сънувах че имам момиченце и се казва Валерия, същото като сегашната ми дъщеря - руса къдрава косичка и сини очички. Тогава само го споделих с мъж ми, но не обърнахме никакво внимание на самия сън. Ето роди се наистина дъщеря, въпреки че винаги съм мислила че ще имам момче и съответно не я кръстихме с името което (сега разбирам) сама си беше избрала. Въпреки всичко запазихме първата буквичка.
Сега, преди малко повече от половин година, почина наш близък познат. Съпругът ми и неговите родители заминаха за града в които беше погребението. Вечерта като си легнахме с малката, тя изведнъж се превъзбуди нещо и ми изстреля - много поздрави от чичо З.,  добре е! Аз направо онемях  Shocked. Взех да търся повече литература за децата, за душите, за медитациите и др и така попаднах и на тази прекрасна темичка  Simple Smile

# 456
hari_77 Flutter Децата имат силна връзка с "тънкия"свят,трябва да им се доверим,не да се плашим!  bouquet

# 457
  • Враца
Най-странното беше че тя него го е виждала не повече от 2-3 пъти и то като съвсем малко бебе  Rolling Eyes Когато се случи това, тя беше на ясла и няма как да е дочула името му, защото баща й замина веднага  Rolling Eyes

Тази вечер ново 6. Ще го разкажа с цитати
Легнали сме да спим с нея
- Мамо, искам при тати в кухнята
- Не може мамо, легнали сме вече да спим
- Ама аз съм си затворила очите защото ме е страх от тези
- От кой мамо - питам аз
- от тези на тавана - ака ми се (с извинение) искам да изляза от тук, ТАТИИИИИИИИИИИ (знае че я слуша на беибифона)
Баща й идва, светка лампата и пита какво има
- Така ми е добре, тях ги няма като е малко светната лампата, искам така да спинкам
- Ще ни разкажеш ли какво виждаш
Тя става от леглото отива до отсрещната стена, поглежда към тавана и казва
- Ето тук, не ги ли видя ... и идва пак при мен на леглото
Казвам и да ми разкаже как изглеждат, защото аз вече съм пораснала и не мога да ги видя
- Ами.... като влакче (но прави въртеливи движения с ръцете си) но са по 2 и са лоши....
- Имат ли очички
- Нееее ( вече поизнервена) казах като влакче
След това я гушнах и тя заспа на светната лампа
Направо съм шашната, утре пак ще я разпитам.
Ако някой има обяснение някакво да пише, ще съм любопитна да разбера  Peace

# 458
hari_77 И моя син виждаше духове,и на баба си включително,макар тя да е починала доста години преди той да се роди.Не се плаши,успокоявай и малката.Ако все пак те е страх поръси със светена вода и прочети Господнята молитва,за защита на семейството и дома. Peace

# 459
  • Враца
hari_77 И моя син виждаше духове,и на баба си включително,макар тя да е починала доста години преди той да се роди.Не се плаши,успокоявай и малката.Ако все пак те е страх поръси със светена вода и прочети Господнята молитва,за защита на семейството и дома. Peace

Много ти благодаря за съвета  Hug  И да, страх ме е  Embarassed , въпреки че се опитвам да не го показвам пред нея.

# 460
hari_77 Децата всичко усещат,няма нужда от думи.Наложи си спокойствие и не мисли за страха. Peace

# 461
Моята племенничка е на 4 години и също вижда ....някого...
От година в тях се спи на светната лампа.
Историята която разказваш си прилича с нейната.
Имаше един период в който детето се вцепеняваше от страх и крещеше да го изгоним, ляхме и куршум.
Има такова нещо, някои деца виждат.
Аз като малка не съм виждала, но съм усещала в стаята в която спя дишане зад гърбът ми почти всяка нощ.
Имаше тука една такава тема м/у другото.
Беше доста дълга и с доста споделен опит.

# 462
  • Враца
Маргало, дали помниш как се е казвала темата?

# 463
Моя син не се плашеше,но си говореше и се смееше,сякаш му казваха смешки,а също си показваше играчките.

# 464
Маргало, дали помниш как се е казвала темата?

Мисля беше: "нещо странно което ви се е случвало" или нещо подобно  newsm78 в клюкарника май, може би още я има, май съм я виждала.

Общи условия

Активация на акаунт