Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 635
  • 658
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
  Вчера, бързайки за тренировката, докато газех калта в мъглата ми беше много грозно и неуютно без сняг.  Sad  не ми се говореше, а ние винаги си говорим много. Казах му, че ми е тъжно, че е толкава кално, а той каза - Красиво е. Какво като е кално. Де да можех да виждам като него  Praynig

# 286
  • Русе
 И моята маймунка е непослушна.Вярно, че е още малка (на година и три месеца), но е такова своенравно инатче... Когато ме питат дали слуша, отговарям, че аз слушам нея. Simple Smile

Стига си спорила с мене. Ти си голяма, трябва да ме слушаш  Laughing

Това много ми хареса.Между другото от няколко майки съм чувала, по повод режимите за спане и хранене,поведение и разни такива 'Трябва да разбере кой командва парада!' и естествено имат в предвид себе си.Вместо да следват децата си, се опитват да ги вкарват в някакви рамки. Много жалко и за дечицата им, и за тях самите. Изпускат много...
 А по повод любвеобилността на новите деца, моята племенница постоянно повтаря на близките си, че ги обича. Например ми казва 'Обичам те, лельо' , ей така без повод и ме прегръща или ми се усмихва. А моята дъщеря все ме гушка, целува ме, гали ме.  Heart Eyes И не само мен, и не само хората, даже и играчките.  Simple Smile Е, напоследък ми бие шамари и го смята за много весело, но и това е от любов.  Laughing
 Да са ни живи и здрави слънчицата и много да ги слушаме.  Hug

# 287
Ама,че интересна тема,къде съм спала до сега Confused
Връщам се а чета.
Благодаря,за доброто четиво и на тези,които се включват Hug

# 288
  • Costa Rica
Къде съм бляла досега?

Радвам се, че ви открих.

Направих си теста - излязох бяла (и добра). А аз си мислех, че съм пречупено индиго... Sad

П.С. Даммм, на английския тест съм индиго отвсякъде. С доста дебел червен пласт от емоционални травми отгоре.
Успокоих се...

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 00:29 от Делфина фон Ю.

# 289
Къде съм бляла досега?

Радвам се, че ви открих.

Направих си теста - излязох бяла (и добра). А аз си мислех, че съм пречупено индиго... Sad

П.С. Даммм, на английския тест съм индиго отвсякъде. С доста дебел червен пласт от емоционални травми отгоре.
Успокоих се...

Къде го този тест? ама по кратък да е ако може  Peace

# 290
  • морето, сините вълни...

Ето един  тук, ама не мисля че е от кратките  Laughing

# 291

Ето един  тук, ама не мисля че е от кратките  Laughing

Благодаря, направих го.

# 292
Момичета , не зная дали знаете но аурата се променя всяка секунда почти от състоянието в което се намираме. По аурата се откриват болести преди да са се материализирали или по-точно слезли във физическото тяло.

# 293
Момичета, не зная дали знаете но аурата се променя всяка секунда почти от състоянието в което се намираме. По аурата се откриват болести преди да са се материализирали или по-точно слезли във физическото тяло.

Аурата чете чрез всичките ни сетива и за разлика от езика на тялото, тя не може да бъде фалшифицирана.
А едно 15-минутно разчитане на аурата може да ни даде колкото месец познанство Grinning

Това е от книгата на Роуз Роузтрий за тълкуване на аурата, която в момента чета и горещо препоръчвам.
Наистина може да ти даде много.

# 294
Крем-Карамел, чудесно си го казала. Благодаря за препоръката, много ценна!
Аз понякога усещам излъчването на сина ми, когато спи и се концентрирам върху него с ръце - много красиво, цветно, блестящо с неперкъснато преливащи цветове.
С другите хора всичко ми е много интуитувно, не мога да кажа, че виждам или усещам нещата в цялост, просото е някакво моментно чувство, но напълно му се осланям...

# 295
  • Русе
  Разчитам на чувството си когато контактувам с хора, и винаги съм готова да приема човека отсреща. Ако ме разстрои нещо в някого просто се обръщам, но винаги при следващата среща съм готова да дам шанс. Не ме интересува с каква аура са. Дори да я виждам, това е нещо, което се променя и зависи донякъде и от мен.

# 296
  • Варна
Прекрасна тема! Досега само четях, но вчера видях нещо по тв, което искам да споделя. По анимал планет даваха някакъв филм за слузестите животни или нещо такова, но когато го включих говореха точно за лигавицата на носа при човека - как там се събират прахът и мрасотията и най-интересното беше, че 2005 год някакъв учен (не запомних подробности) доказал /малко гнусничко звучи  Embarassed, но.../, че ядейки сополите си, бихме си осигурявали идеална ваксина. Не казвам, че всички деца го правят, но например моите поне се опитват  понякога Laughing, за което са отнесли доста забележки. Като се замислиш установаваш, че наистина има логика. А сега де! Остава да се реша и да им се доверя  Wink.

# 297
Blondy , това за носа е интересно а пък за сополите още повече hahaha Важно е за цялото тяло промиването на лигавицата на носа и иогите го препоръчват. Аз си го промивам със стеримар, солена вода от дъното на океана. Продава се по аптеките и става и за бебенца.

# 298
Пък най-добре било с урина казват.  Wink

# 299
Здравейте!
За втори път се опитвам да пиша в темата, но все натискам някакво си копче и сега за трети започвам от начало....
Много се радвам на темата и дали случайно или не, но попаднах на нея, а одавна търся такава...
На кратко - имам дъщеричка на годинка и половина и много ми се иска да я възпитам да бъде като баща си, а не като мен  Confused
Какво имам в предвид - аз съм много импулсивна, нервна, бързо реагирам, бързо ми минава, но какво от това...
Съпругът ми - коренна противоположност на мен - уравновесен, търпелив, реагира след като помисли...
Искам да се променя и говоря с него за това, той ме разбира и ми дава съвети, но по някога се изпускам и го оценявам като минус.
Може би ще кажете, че това което пиша не е за тук, но защо ли мисля, че вие ще ме разберете, най-вече като хора и като майки.
Започнах да се замислям за това след като срещнах съпруга си, но се засили най-вече на скоро след прочетената книга на Ян ван Хелсинг - "Не пипай тази книга", а малко след това попаднах на филма "ESOTERIC AGENDA", който до голяма степен покрива написаното в нея. Надявам се да има запознати с поне едното произведение. За тези, които се поинтересуват ще дам линк към филма.
Ще наблегна на темата за нашите деца. Това,което разбрах е, че те са по-умни от колкото ние си мислим, че те наистина избират родителите си (някой в темата беше писал, че детето споделило как летяло над къщите и търсило родители, където да се роди).
Замислям се, коя съм аз, че да преча на естественото развитие на детето си.
Моля ви, кажете когато детето ви се инати, не иска да сяда на гърнето, а като седне не иска да става, бързате за някъде, или ви чака и друга работа... Как реагирате вие? Някой беше писал, че не можем да наложим на това детето кога да заспива, но за съжаление ако не я притиснем към нас (включително  и съпруга ми прави така), то тя ще заспи в такова време следобедния си сън, че после бодува до към 1 часа през ноща.
Ще съм благодарна на всички онези, които няма да ме осъдят, ще ми дадат съвет от собствен опит и ако може линкове към подходящи статии, сайтове и подобни.
Искам да се променя и дам на дъщеря си възможно най-полезното и необходимо за живота (то коя ли майка не го иска)! И в същото време се притеснявам - ами ако стане много глезена и отида в другата крайност....

П.П. Извинявам се ако съм нахвърлила на бързо всичко и е хаотично, но го съкратих на третия път  Grinning, а сега се връщам да ви чета.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:45 от данина

Общи условия

Активация на акаунт