Отговори
# 75
Много се радвам за положителните новини около Мигла - дано много скоро всичко неприятно е зад гърба и, да се радва на малкия Божин - сигурна съм, че като го гушне и ще забрави постепенно за това какво се е случило. Времето и усмихнатите детски очи много лекуват!!!

Nunchi - приятно ми е да видя още някоя "запънала" се мама за естествено раждане след секцио  Laughing Мен моята доки вече отдавна ме смята за психо екстремистка  Joy Особено като се има предвид, че и първия път се бях заинатила, че ще раждам, но моята щерка се чувстваше комфортно седалищно и така и не се обърна - 2 дни преди термин "легнах" под ножа. Успех, късмет и стискам палци - да се похвалиш скоро. Кой е този смел лекар или лекарка - готов на вагинално раждане след секцио? Питам просто от интерес.

# 76
Здравейте и от нас.Първо много се радвам,че има положителни новини за Мигла.Дано скоро е сред нас и всичко лошо остане зад гърба и.
Честито на новите мами.Да са им живи и здрави бебоците,а те бързо да се възстановяват.
Ели,много ти благодаря за отговорите.Сега Радослав е много по спокоен и коликите го мъчат по-малко.Аз го смесвам и през деня,а не само вечер.
Лека вечер от нас.

# 77
Изключително много се радвам за положителните новини около Мигла. Цял ден я мисля  и тайничко ми се свиваше сърцето. Все отварях да проверя за новини - и най-сетне новини и то обнадеждаващи  Hug Дано много скоро да си гушка малкия Божин  baby_neutral

Честито на новообебилите се мами! Много радост и щастие да им носят сладките бебоци! Да растат гоелми, здрави, много послушни и с късмет   bouquet  Party

П.П. Днес си направих една хубава обиколка из Хиполенд за избор на количка и легло и доста се уморих Tired По принцип се бях спряла на Бертони Карера, но ми хареса и една Хоук за същите пари горе долу, но единственето което ме притеснява в Хоук е че не е с цяла дръжка и са и по малки колелата от на Бертони, но пък е немска и е по хубава марка да му се невиди. Егати чуденката съм  newsm78 Вие какво бихте избрали? Бюжета ми е до 600лв само  Money

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 02:07 от Galia1982

# 78
И аз ще кажа СЛАВА НА БОГА!!!  Praynig
Да е жив и здрав малкият Божин! И все така жилав - щом толкова трудно се е родил, значи и през житейските трудности ще оцелява. И много да слушка мама!!!  Heart Eyes
Мигла, миличка, само така! Само добри новини да получаваме от теб!

# 79
Добро утро
Много,много се радвам,че Мигла се оправя!!!

# 80
  • о`майна лунна нощ е
Знаех си, че форумът е сила!
Браво на мама Мигла, че е толкова силна и бори   bouquet

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 09:17 от Бейлис в шоко

# 81
Чудесно, денят започва с добра новина  Heart Eyes
Хайде един хубав бебевалеж днес Simple Smile

# 82
Добро утро Май-чета   bouquet
Седнах с надеждата за добри новини за Мигла и  наистина състоянието й се е подобрило  Heart Eyes. Безкрайно много се радвам за нея и малкия Божин, знам, че Господ винаги ще е с тях и ще ги закриля, както и всички нас и нашите най-ценни хора  Praynig
Тайно си знаех, че тази темичка ще ние на късмет, дано все в този дух да продължава и да я изпишете за отрицателно време само с хубави новини и емоции  Hug. Положителната енергия, която струи от тук няма еквивалент и е по-силна от всичко  Heart Eyes

# 83
Безкрайно се радвам за Мигла, че вече е по-добре!
Реалист - дано още днес видиш в прекрасните и очи блясъка на щастие!

# 84
  • Русе
Страхотни новини!
Голямо гуш за Мигла и малкия принц  Hug Дано скоро да се съберат и приберат в къщи!
Отдъхнах си!

Стелка, консултации давам безплатно  Mr. Green Heart Eyes

fingerscrossed за чакащите!

# 85
Здравейте момичета. Аз също очаквам бебе сега през май, и по скоро около 28 май
От много време ви чета ,но все нещо ме спираше да пиша. Сега съм вече накрая, но бебка въобще не дава признаци , че иска да излиза.
Имам си и един батко- на 7 години и той само пита кога ще излезе бебчето.

Писа ли сте за отоците- и аз имах  от 2-3 седмици. Ако искайте вярвайте но се оправих с лек хранителен режим - без солено, без сладко и без кисело. Още на втория ден си познах мойте глезени. Но аз не мога дълго да издържа на такова хранене- особено сладкото Blush.
Може да пробвате ако желаете

# 86
Добро утро май-чета!
Много се радвам,че нещата с Мигла се оправят.Много лошо положение.....Като се замисля и за моето секцио,със загуба на кръв.....
Важното е ,че всичко е свършило добре!Честито и за малкия Божин,борбено детенце ще е!!!
Ние с Жожо сме всеки ден навън,колики имаме,въпреки капките.Не са силни,но все пак си се свива и напъва....Това е от нас с бебо.
Хайде,чакаме днес много бебоци да се появят.

# 87
  • София
Благодарско на всички отзовали се по проблема ми с очето  bouquet.Доки каза конюктивит и изписа капки.Дано скоро да се оправи малкият принц че ми е много мъчно да го гледам така.  Tired
  Praynig за Мигла
Какви капки ти изписа? Фуциталмик(Fucithalmic) ли?

Ще си позволя да довърша:
genobori   ми каза на ЛС,че са й изписали Тобрекс,нещата са следните:
Тобрекс са антибиотични капки(тобрамицин),по регистрация над 1 година,и не са за кърмаческа възраст.Единствените за новородени са Фуциталмик(регистрирани),които имат 2-3 дена по-дълго приложение,но са за новородени.

# 88
Добро утро и от мен !!

Дано днешния ден ни донесе още много бебчета  Hug

Снощи болките ми спряха и пак се разминахме със запознанството с бебка , ще видим до кога ще се инати  Crazy .

На мамите на които съм пропуснала да честитя   bouquet

# 89
  • Plovdiv
Здравейте момичета, нека днескашния ден е изпълнен само с хубави новини   bouquet
Лято кутията ти е пълна.
На всички желая хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт