ПЛЕВЕН - 100

• 17 665
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Atrakcia, ще питам, мерси.
Макар че вече изкупих повече от половината кремове на пазара за целта....но нищо.
Сега съм се насочила към тези за изгаряния и рани....все се надявам нещо да подейства накрая.

# 241
.Сега е като дропче момиченцето ми.Замислям се да минем през Педито,да взема направление и беж в Ависа... newsm78
Заминавайте, не се замисляй  Peace

Нас ни приеха  без никакво направление в Ависа,като имахме пневмония -просто видяха че детето е за болница и по спешната процедура ,така че и без направление ще ви вземат ,ако се наложи /дано не се налага/.

Аз пък се обадих на градината и казаха ,че Валя е прета за есента -Юнско въстание ,аз там точно исках ,ама като чух -като му дръпнах един рев ,да се чудя защо рева ,ама айде -на есен ще е повече,така ми стана мъчно.Досега не е ходила на ясла ,ще и е за първи път.

# 242
Аз си я извеждам вечер чак към 6-6,30 като се прибере татко й от работа а сутрин само на  терасата много ми е натоварено сутрин и несколасвам да излезем докато станем къщна работа пране гладене и то станало 11 часа е хайде лека ви вечер

# 243
'Де сте всички?
Константина, Хриска как е?
Тони, аз също преживявам местенето на детето от ясла в градина.Утре ще разбера приет ли е. Атой, като минем покрай градината,все напъва да влиза при децата.При мен драмата е как ще всикне с нови деца, госпожи....Откачалка съъъм  Crazy

# 244
  • Плевен
Константина, Хриска как е?
И аз това влязох да питам. newsm78

При мен драмата е как ще всикне с нови деца, госпожи....Откачалка съъъм  Crazy
Ами значи откачалките сме две.... Rolling Eyes и аз за това се притеснявам....

# 245
За ясла,освен лична карта и копие от акта за раждане какво друго трябва да нося?

# 246
  • София
Какво става с Константина,някой чувал ли се е с нея?

# 247
Сигурно сега не й е до нет или пък са в Авис. Дано всичко с тях е наред! Praynig

# 248
Сега й погледнах профила-не е влизала от 14.00 часа във форума .
Сигурно са в Авис Медика,дано всичко е наред с Хриси  Praynig

# 249
Косе, бързо оздравяване на Хриси! Hug Дано скоро се разпишеш, че се притесняваме за вас.
black_cherry, лична карта не са ми искали.
За записване - акт за раждане и имунизационния паспорт на детето.
Първи ден от посещението носих - бележка /протокол/ някакъв от личния лекар - ръст, тегло, общо състояние, минали заболявания - някакви такива, фекалните изследвания /за паразити от ХЕИ, два резултата/, контактна бележка.
Носих и бележка от месторабота, май... не помня точно, обаче.

# 250
Здравейте , ние се позагубихме , но все нямам време за компютъра ! Ремонта напредва с коридора сме готови ! Сега действаме хола !
Майчета продавам си количката , почти си е чисто нова , ако някоя мама чака момиченце нека пише на ЛС ! Количката е Чиполино "Палома" сиво и розово , с обръщаща се дръжка , покривало чанта и т.н. Много е запазена , то нали съм я ползвала 5-6 месеца !
Иначе Йоанка е станала голямо дяволче , всичко разбира и понякога изпълнява каквото й кажа , друг път се прави , че не ме чува !  Щом ме види на мивката ми носи кърпата и ми казва "на"  Laughing Чисти с прахосмукачката , трие праха с кърпа , абе всичко имитира -ще ми бъде помощничка  Heart Eyes

# 251
Добро утро!
Честит празник на всички именници!
Константина дано Хрисито по скоро оздравее,милото мишле много му се насъбра Hug
Динели помошница си имаш Heart Eyes

# 252
ЧРД на Тери! Люси, да ви е много здравичка и безгрижна!

ЧИД на Елена, жива и здрава!   bouquet

# 253
  • Плевен
Люси, честита рожденичка! Жива и здрава да ви е. Весел празник.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 08:52 от valja

# 254
Честит рожден ден на Тери!    bouquet     

Честит имен ден на всички носещи името на Константин и Елена    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт