ПЛЕВЕН - 100

• 17 671
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм чак от 2007г тук. )) И преди четях форума, но не си бях правила регистрация. )))
Като гледам съм от 11та тема записана. )))
Даже на първата среща, която посетих Дикси ме пита дали не съм бременна с близнаци. )))) Явно корема ми е бил бая голям. )))

хехе, намерих си и първият пост в темичката. )))))

Редовен потребител

Публикации: 3 046

Местожителство:
Плевен

Re: ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа жива и зеленааа
« #127 Събота, 17 Март 2007, 13:53 »

Много интересно направено.)))

Аз влизам от няколко дни във форума и веднага се насочих към майките от гр. Плевен.))
Аз също съм от Плевен и очаквам бебче през октомври месец.)
Малко имам проблем с отговорите тук, тъй като още не съм се ориентирала, но надявам се да се оправят нещата.-)

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 22:23 от Mirama

# 31
И аз съм от лятото на 2007. Тогава питах за кварталите и получих много отговори  bouquet, но си спомням само Валенцето Embarassed. Благодаря на всички включили се, защото аз имах предубеждения към Сторгозия и се колебаех м/у нея и Дружба, а сега направо съм влюбена в квартала.
Да попитам някой ще пуска ли поръчка за ЛаРедут скоро? Искам да се включа с няколко неща.

# 32
Първите ми публикации са вече в архива, но си спомням, че най-първата ми беше в Готварския. Една морковена салата  Joy

Малко снимки качих сега.

Баткото  Grinning
Бебето  Grinning  - много кофти фокус  Confused
Майка им
Валенцеза теб  Laughing

# 33
  • София
Дикси,благодаря,тая нощ ще сънувам бебета! Hug
На втората снимка изглежда все едно Митко е защипал носа на Калин. Laughing

# 34
Дикси, големи са душички! Heart Eyes А ти изглеждаш супер свежа!

Аз си чопля семки на терасата и слушам песните от Музея! Голям кеф!

# 35
AniDani, благодаря! И свежа се чувствам с малки прекъсвания  Grinning
Кога рИвах за това, че не знам как ще си обичам второто дете.....беше преди 20 дни  Laughing Кукувица  ooooh!

Валенце, пробва го дали става за водолаз  Mr. Green

Сега чета 3-тата Плевенска тема. Първите 3-4 страници се обсъжда на Валенцето квартирата  Joy

# 36
  • София
 BlushНавлязох тогава в темата с гръм и трясък.И как плюех по военните Whistlingа после се оказа,че и на други мами от темата мъжете са им военни,някои се падаха и началници на моя Mr. Green.

# 37
Ох, разкошен е Калин, особено на тази снимка.

# 38
Здравейте момичета, обръщам се към вас с една молба и ще радвам ако можете да ми помогнете...Можете ли да ми препоръчата добър лекар в Плевен "уши, нос, гърло", защото на една приятелка детето е на 4 г и има проблем, а тя го води при д-р Маринов в Авис медила...обаче вече въобще не е доволна от него..Въпросното дете постоянно боледува... а сега има някаква алергия и те не могат да разберат от какво...но въпросният господин казал, че това може да е от очите, тък като преди време на детето му изписаха фотосоларни очила...тъй като не му влият добре на очите..слънчевите очи...За това Ви моля момичета, ако можете да помогнете и да кажете за някой друг добър специалист...Въпросното дете е на 4г.
Благодаря ви предварително..  bouquet

# 39
  • Плевен
Току-що се прибираме от музея, а преди това бяхме на концерт на децата от градината. Много хубаво беше. А как издържа Виктор до сега да крачи с нас, направо  не мога да повярвам. Crazy Утре ще гледам снимки. А сега заспивам. smile3524
Утре ще видя в коя тема съм се записала за първи път. Но си спомням, че е било, когато сте раздавали и лепели флаери.

# 40
Дикси страхотни снимки,особенно на тези които са двамата Heart EyesКалин каква е малка мишчица Hug и наистина изглеждаш много свежа Hug
Аз съм се записала  миналото лято,някъде към 60 и някоя Mr. Green
Започна по нова тв- Готика,ще го гледам,помня че беше интересен

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 00:13 от desisladka

# 41
Ми честито стига да има на кой какво без на Константина(на която май и излезе прякор) дрисъка и температурата и на Мира дупето зачервено.
И ние бяхме музейно даже Кирил успя да изтърпи до 22 часа, Пешко ме напъти своевременно къде е виното и съответно кога ще се пее руския джаз. Пино ноар е разкошно , ако някой въди такова грозде моля да ми ослужи с една две пръчки. Те тва е за запис успях даже да ви изчета. По снимковия матрял работи фталл.
Като си гледам регистрацията и постовете тук съм се появила в мноо сакрално число - 69
За момента Норвегия води в Евровизия финала.
Имах и още нещо наум ама сега не го помня.

# 42
  • Плевен
bambi82, аз съм доволна от Д-р Поля Божинова.

И ние посетихме Нощта в музея, но в по-късните часове. Михаела се впечатли от паяците и животните.То риби,то жаби, птици, голяма радост Simple Smile.

Дикси, много добре изглеждаш Simple Smile

# 43
 atwork  по официална статистика фигурирам от  26 тема /09.2007г./... и хич не съм от първите  Mr. Green ама темичката си ми е на сърцето ...

... аз малко го докарах като онзи, дето се обадил на телефона, изписан на обява за продажба на мотор : " И да знаете, аз тоз мотор няма да го купя!" ...  
щото тя приказката беше за първите, ама...  Embarassed

# 44
  • София
Момичета,имам нужда от малко помощ.Някой да взима храна на детето си от градината горе на войводите,оздравителната?

Общи условия

Активация на акаунт