ПЛЕВЕН - 100

• 17 690
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Моето дете още спи от нощес. Crazy Търтей, като майка си.
Е, вие ни бихте   bouquet   Никола става в 11-12, ако го оставя   Mr. Green
Определено ви завиждам Laughing Михаела е като часовник,събужда се м/у 7,30 и 8 ч. без значение кога е легнала. За нея спането е истинско наказание, "не искам спим", "няма спим" и така на обед и вечер.

Дивиана, сама ли ще си ги слагаш тия инжекции? Голяма сила си ти Hug А това през цялата бременност ли ще бъде?

Аз 1001 нощи бих го гледала с кеф отново,нищо че изгледах всички серии до последната, но този час 16,30 направо ме разби.

За срещата, когато е удобно на повечето от вас, съм съгласна.

# 166
Велина, когато беше малка се будеше рано. Голяма мъка ми беше. Grinning Сега, ако мъжът ми си е вкъщи - не спи. Размърда ли се той, станала е и тя, и го дебне да излизат. Не го вижда по 4 дни в седмицата и й липсва, та гледа да наваксва с присъствието му, когато си е в Плевен.

Нади, ами сама ще си ги слагам, като повечето на такава терапия. През цялото време ще е, да, 24 часа преди секциото се спират.

Не съм гледала нито една серия от този сериал, даже не знам по коя ТВ го дават.

# 167
Дивианка  Hug Каквото и да те успокояваме,тебе чака,но щом е за добро няма начин. А за боичите,да,искам да ми купиш,само Дикси ако може да ми каже каква е цената. Ако се разберем хем ще дойда да ти дам пари,хем бебефона,че съм го строила до вратата с на Тина панталончето и си чакат реда Simple Smile Че нали и аз правих някакво пролетно лятно разчистване уж,от което само след една седмица нямаше и следа Simple Smile
Дикси,аз съм водила Здравко при тази д-р Вулова,работи в Астма центъра под Стоматологията.На нас ни я препоръча Д-р Мира Стоянова от Авис медика,но  ни каза,че не е с астма.Много е мила и внимателна,а предполагам и е добра кало лекар,но съм имала само един път среща с нея,повече не знам. Дано се подобри Мити. А за Трявна и ние все се каним да водим Здравко,но кога ли ще стане не знам.
За срещата  може да се класирам този път,но и аз не мога тази седмица,защото имаме сбор на Славяново Simple Smile Нема как да се опусне Simple Smile А за мястото и на мен Банана ми харесва като идея.

# 168
Хахах! Номадка, почти същата легенда се спряга и за детския санаториум в Трявна, как е построен със зестрата на еди коя си царица, май майката на Симеон да беше  newsm78, също и как самият цар Борис или баща му, пътувайки из района избрал мястото и как там бил най-хубавият въздух  Laughing Почти всеки местен може да ти го преразкаже, аз колкот и да съм учЕна, такива работи не помня в подробности

Днес говорих с чичака дето пуска фонтаните, понеже живо ме интересува в колко часа кой фонтан пускат, каза, че големият обикновено към 11, пеещият според зависи, а каскадата само по празници и пак според зависи, нямала сега пари общината, тока бил много скъп
Та Елена ще спи сутрин на малките фонтани срещу Верея или на пеещия
Говорих и с една от служителките на Паркстрой, дето чистят, още миналата седмица е пръскано за кърлежи в Градската градина

Сериали скоро не съм гледала, най-обичам Малкълм, д-р Хаус, Сексът и Градът, другите докторски, Али Макбил
Сега на обед по Нова дават един много забавен - Каре дами

# 169
За срещата  може да се класирам този път,но и аз не мога тази седмица,защото имаме сбор на Славяново Simple Smile Нема как да се опусне Simple Smile
В Славяново, ма моля ви се що не казвате, че сме съселски , а сборът е чак в неделя ма ти си знаеш де. Предполагам ще правиш поне четири тенджери пълнени чушки та да нямаш време за друго.
Като стана дума преди за любими имена сега викид ми напомни за моите такива - Дамян и Димана. Май няма в тоя живот да класирам обаче.
Я по цицестите да споделят от де си купуват евтини сутиени, като за 90 подгръдна и чашка Д или поне второто да отговаря. И препоръки от сорта - те на едикояси марка се изплащат не приемам.
Ани като се разходиш по магазините и видиш повечето столчета отблизо сподели впечатления, ние също доста пътуваме и ми се ще за Кио да вземем читаво, а ще е скоро.
ДеЩо изобщо не е легенда. Имам впечатления от близо включая и от на Симеон сестра му, която преди години дойде да си нагледа бившия имот.

# 170
  • София
nomadka,аз като по-цицеста както се изрази Mr. Green,да споделя-сутиени само от Редут от година насам.Нямат грешка.Дебна ги на промоция,примерно два за 30лв,добра цена според мен.Първите си ги купих преди година,още са си здрави и стегнати.Обаче последния път дори аз се надцених.Не вЕрвах ,че може да има сутиен,дето да ми е голям.Нося 100Е Blush.Та видях един промоционален в редута,ама имаше само чашка F.Викам -супер,тамън ще побере всичко.е,за първи път не само побра,ми има и още място Laughing.Тъй че-препоръчвам редутските.

# 171
номадка,ами явно сме селски Simple Smile А за срещата предположих,че се очаква да е в края на някоя седмица,поне досега е било предимно така. Ако е до петък става. Иначе в събота си отиваме малко предварително Simple Smile Ама там сергиите рано застъпват Simple Smile А и чушки няма да пълня,все пак отивам на сбор,няма на мен да ми идват на сбор Simple Smile
Като стана дума за редута да попитам Косето дали си е купила от там един потник на райе бяло и бежаво? Видях те на една снимка тук,ама вече не помня на коя страница да е било,може и в предната тема,фтал ги беше постнал. Аз си харесах едни,но се чудя дали са готини наживо.

# 172
  • Плевен
Някой ще пуска ли скоро поръчка от Редута? Един бански за Мишоната да поръчам искам.

Номадка, в търговиите в двора зад Асторията проверявала ли си?

# 173
Здравейте и от мен. ))))
Помотахме се днес в градската точно по обяд, но нямаше никой. Явно хората си се прибират на обед да хапват, ама ние тогава излизаме. )))

За срещата този път нямам претенции, пък и можем през седмицата да си я направим, какъв е проблема? В банана ще се съберем с резервация, има си големи маси, или пък ще съберат няколко.

nomadka, за сутиените от ларедут, и аз от там си поръчвам, че аз съм 85D по нашата номерация, или 100D по тяхната.
Хубави са, много съм доволна и като ги намалят са на чудна цена.

ДеЩоВиди, днес големият фонтан изобщо не беше пуснат, или поне от 12-14ч докато

# 174
Нади,гледала ли си скоро дали са изнесени имената на приетите деца в градината? Аз ходих преди 15-и,но ми казаха края на месеца,но кой край и аз не знам.

# 175
  • Плевен
Djina,  не съм проверявала. Но вчера на врата май нямаше нищо. Ако не са някъде вътре. Ще попитам утре.

# 176
Джина, потниците вървят в комплект-бял с такъв на райета.На мен ми идва дълъг,ама е добре,че крие тумбака Laughing.Аз съм доволна,не е кой знае какво,но за тия пари е перфектно Peace.Няма да сгрешиш.
Номадка,сбор има,а?Освен чушки кво шъ ми наготвиш?Снахата ще ти доведа. Mr. Green
Кви са тия цици,бре? ooooh! Аз съм от другия отбор,няма да си казвам гръдната,че срама ще ме хване....Като много бременна и кърмачка много им се кефех,само в пазвата си гледах,а сега.... Cry
Валенцето,да кажеш кога да пускаме есемесите-да може да се въоръжим о'време.
За санаториумите...Като малка са ме водили на ОСтрец,на Момин проход,на Сандански....Всяко лято,че и зима понякога,мога да разпитам нашите Peace
За среща-винаги готов....Може ли с момата?

# 177
Малеее, и аз съм в отбора с малка гръдна обиколка! В началото като родих станах чашка Д, та и от горе, еми неможах да си намеря сутиен, който да ми хареса, да ми стане, и да мога да сложа подплънки от онези за кърмачки  #Cussing out Всички хубави бяха чашка Б! Сега положението е далеч по-добре, ама пък друго си беше да се пъча гордо, гордо  Sunglasses Сърби,боли, драго ми е... Grinning

Ей, вие от Славяново, да знаете, че имаме 2 къщи в Тотлебен! Номадка, следващият пък, когато си ходим, ще мина да ви видя! Whistling

# 178
Оооо, не пропускам сбор в Славяново, макар да не съм от този край, но приятели ни канят всяка година. Sunglasses Много обичам да ходя.
Сутиените са ми голяма грижа. И аз съм цицеста. Crazy Иначе последно от София си купих 2 на прилична цена, но вече са ми малки. Crazy
Винаги съм имала комплекс в това отношение, макар за някои да звучи секси гръдна обиколка 100 см при талия 59см.

# 179
здравеите

Общи условия

Активация на акаунт