Ще имам близнаци! Тема с продължение....12

• 23 762
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,на всички мами,ще приемете ли още един новак,бременна сам в 8 месец,термина ми е на 23,07,2009 отдавна чета във форума и много ви се радвам на всички давате страшно полезни съвети

# 106
  • София
Добре дошла калпазнка, макар, че малко ти остава, ти пожелавам леко бременеене.
Аз утре влизам предварително в болница, тъй че, няма да мога да пиша.
От няколко дни обаче имам чувството, че като ставам ми изтика околоплодна течност. Преди 2 дни в МД сложиха няколко капки някаква течност и не се потвърди, че това са води, но мен ме притеснява, че това се появи от няколко дни и освен течение има и чиста течност. Малеее ама как го обясних......Има ли някой друг този проблем? Знам, че утре ще влизам в болница и тогава мога да попитам, ама..... страх

# 107
Мами незнам какво ми става ама ме е хванало голямо шубе,с първата бременност не ме беше толкова страх ама сега с близнаците ме е хванала параноята.Дали ще устискам до края,дали ще са достатъчно големи,дали няма да се наложи да седят в кувиоз много ме е страх от това не искам да седят в кувиози.Извинявайте че ви затормозявам с моите страхове.

# 108
пожелавам ти успех ще стискам палци всичко да е наред и да ти мине леко

# 109
baby_one всичко ще баде наред горе главата

# 110
  • Близо до София
добре дошла на Калпазанка  Hug

Санитам, стискам палци, всичко да мине безпроблемно   bouquet Praynig

Байби,  Hug

# 111
мерси dessiko  Hug

# 112
Мерси момичета за милите думи.Sanitamm стискам палци всичко да е ок.Добре дошла на Калпазанка.Момичета да ви питам къде мислите да раждате.Какво мислите за Тина Киркова и за Майчин дом.За майчин дом знам че има добра неонатология исъм малко объркана къде да раждам.

# 113
  • София
Kalpazana,добре дошла Hug
Baby_one,както малко по-нагоре съм коментирала с Pitia,ako устискам достатъчно дълго ,ще раждам в Тина Киркова.Раждах там предишния път и съм доволна.

# 114
Аз също раждах там първия път и съм доволна родих по спешност със секцио във 37г.с но малкия се водеше голям плод и тогава беше 3кг и дишаше самостоятелно нямаше никакви проблеми с него представям си ако беше по близо до термина какво кюфтенце щеше да е  Grinning Grinning Grinning та сега се надявам поне до 37г.с  да устискам.Вие момичета мислите ли да ходите на море тази година при нас единствената възможност ще е от 1.08 а аз тогава ще съм някъде към 30г.с и май няма да мога да пътувам няма кой да ме пусне.

# 115
baby_one, какво морв 30та седмица?!?!? ooooh!
Да ти кажа ние заминаваме другата седмица, а после за евентуално море юли месец ще решаваме след прегед през съответния месец. Знам със сигурност , че ми казаха да пътуваме където искаме до 25та седмица (ако всичко е наред разбира се), че после ставало доста по-трудно. А и да отбележа, че Август месец ми казаха - на хладно вкъщи и ежеседмични прегледи. Аз горе долу вървя на едно с тебе, а плануват секциото (все още само на теория за 2рата седмица на Септември). така че според мне се допитай с лекарката ти, но Август, на най-голямата жега мислиш ли, че ще се чувстваш добре?!?!

# 116
Момичета, минавам да ви кажа как се развиват нещата при нас.
Ще имаме момиченце.  Heart Eyes
341 грама тежи. Казаха и някакви см за краката, според които се определя дължината, но не ги запомних. Повече ме интересуваха други неща.
Всичко изглежда нормално.  Praynig
Шийката на матката е върнала предишния размер от преди спонтанната редукция, но трябва да продължавам да лежа поне още седмица до другото мерене.
Имам снимки на муцунката, но не съм ги сканирала още.

На всички чакащи мами пожелавам от сърце да устискат ако не до термин, то поне близо до него!  Hug
Пазете се! С удоволствията и задачите винаги може да наваксате.  Peace

# 117
  • София
Кюбит,пази кревата,ако трябва и повече от 1 седмица.Дано всичко оттук нататък е наред и когато дойде време да гушнеш най-сладката принцеса newsm17

# 118
Кюбит,пази кревата,ако трябва и повече от 1 седмица.Дано всичко оттук нататък е наред и когато дойде време да гушнеш най-сладката принцеса newsm17

Peace Hug  bouquet

baby_one, не мърдай никъде, камо ли на море... Това е моят съвет. И а3 ходех насам натам почти до последно (на работа), а ми беше толкова тежко накрая, имах и 2см ра3критие Stop... Така че положението е по особено, моите ги родих в 33/34 седмица и после такова чувство 3а вина ме мъчеше, 3астото всеки ден е ценен  Peace
На моят лекар обаче дължа много, 3астото той никога не ме е плашил с прика3ки 3атова че съм много ниска, че сте ги родя преждевременно и накрая ми ка3а "вие геройски се държахте пре3 цялото време"  Wink.

# 119
  • Близо до София
Кюбит, лежи си, пази се и бъди спокойна. Всичко ще е наред с бебчето ти. Радвам се че с него нещшата са наред Hug

Бейби, и аз като Чоко не ти препоръчвам море и пътуване точно в най-големите жеги. А и по принцип има рискове от инфекции от водата. Ние няма да ходим на море тази година. Догодина живот и здраве.... А само като си представя какъв ще ми е корема в тези седмици и направо ми се отщява да пътувам...

Аз вече спрях и работата защото вече ми тежи и краката ми бяха нон стоп отекли, откакто съм си в къщи вече не отичат. Най важни са бебетата, трябва да мислиме за тях.

За раждането и аз съм объркана, много ми се иска при моята си докторка в Болница Щерев, но незнам ..... дай Боже всичко да е наред до края и да се доближиме до термина и мисля че няма да има проблем да си родя там. Но хипотетичко ако трябва да избирам между Тина Киркова и МД бих избрала МД.

Момичета, започнахте ли да пазарувате за бебчетата си, или ако не сте кога смятате за започнете да копувате разни неща. Аз вече не мога да се въздържам и ми се иска да им копувам разни неща. По-старото поколение казват че не трябва да се пазарува предварително, но аз мисля че ако всичко се копува чак когато се родят мъниците ще е доста по-трудно. Вие как мислите?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:14 от dessiko

Общи условия

Активация на акаунт